Dreame X50 Ultra Complete Black - 6977328065568

Dreame X50 Ultra Complete Black - 6977328065568

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 729,00Bekijk alle aanbieders
j***************@g********06-10-2025

Een dure hulp die zijn geld deels waard is

Mijn partner en ik hebben allebei een drukke baan, dus de belofte van een zelfreinigende robot was aanlokkelijk. We hebben de X50 Ultra nu een paar maanden en de conclusie is gemengd. Positief: de zuigkracht is echt top. We hebben een donkere houten vloer waarop je elk stofje ziet en hij laat niets liggen. De uitschuivende borstel en dweil zijn ook slim bedacht, waardoor de hoekjes en randen langs de plinten er netter uitzien dan bij onze vorige robot. Maar het is geen perfect apparaat. Het basisstation is enorm en dominant in ons interieur. Bovendien maakt het een hels kabaal wanneer het de dweilen reinigt en droogt; de eerste keer schrokken we er 's nachts wakker van. De dweilfunctie zelf laat op onze vloer soms lichte strepen na, tenzij we de waterafgifte handmatig heel laag zetten in de app. Voor deze prijs had ik verwacht dat dit soort kinderziektes eruit zouden zijn. Het scheelt ons tijd, maar je moet er niet vanuit gaan dat je nooit meer zelf hoeft schoon te maken.