Imou RV3

Imou RV3

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 349,00Bekijk alle aanbieders
annabee30-01-2025

Prima stofzuiger

Ik heb de Imou RV3, of zoals die door mijn kinderen genoemd wordt: mrs clean, de afgelopen weken mogen testen. Het basisstation haalt uit zichzelf het stof uit de stofzuiger en vult deze weer met water. Het vullen van de watertank en legen van de vuilwatertank in het basisstation heb ik in de afgelopen twee weken slechts eenmaal moeten doen. Je hebt er daardoor weinig omkijken naar. De installatie van de app was snel en makkelijk gedaan, waarna de stofzuiger een plattegrond maakt van het huis. Het instellen van no go gebieden is even wat gepruts maar de stofzuiger blijft daar ook echt weg. Via de app kan je verschillende instellingen voor verschillende kamers toepassen en volgen waar de stofzuiger is geweest. De zuigkracht van de stofzuiger is goed. Hij gaat hier elke avond even aan als ik de kinderen naar bed breng en dan kom ik in een heerlijk schone kamer terug. Het lukt de stofzuiger om onder de tafel tussen de stoelpoten te navigeren, wat ik niet had verwacht. De dweilfunctie is oké, je merkt het wanneer er minder water in de stofzuiger zit, dan zie je dat het dweilen minder goed gaat. Hij zou van mij dan ook iets eerder terug mogen gaan naar het basisstation om zich te gaan vullen. Fijn is dat de dweil kan uitstrekken zodat hij ook randjes kan meenemen.
Pluspunten
  • navigeert goed door de kamer
  • weinig omkijken naar
Minpunten
  • legen van de stofbak maakt korte tijd veel lawaai