iRobot Roomba Combo j9+

iRobot Roomba Combo j9+

d*********@l******15-08-2024
Ik test deze robotstofzuiger inmiddels een paar weken en ben erg tevreden over het product. De robotstofzuiger is heel makkelijk te installeren, hij doet zelf het grootste deel van het werk. Wat hij namelijk als eerste doet is de ruimte in kaart brengen. Dit deed hij heel snel en het is bizar dat hij direct door heeft welke ruimte wat is (keuken, gang, woonkamer). Deze slimme technologie blijft telkens terugkomen, zo krijg je na iedere schoonmaakbeurt een update in de app hoe het gegaan is. Van eventuele blokkades krijg je zelfs foto's te zien en een aanduiding op de kaart waar het precies was! Nogmaals, onder de indruk. Het stofzuigen doet hij daarnaast heel goed. Hij identificeert kleden en past hierop het stofzuigen en dweilen aan. Over het stofzuigen ben ik super tevreden, er blijft niks liggen. Voor het dweilen gebruik ik de smartscrub, omdat het resultaat zonder wel erg oppervlakkig is. Met smartcrub is het beter en ben ik tevreden. Met de hand dweilen geeft natuurlijk altijd nog wel het beste resultaat, maar dit neemt echt wel weer werk uit handen. Al met al ben ik heel tevreden over deze stofzuiger, die wij Henk genoemd hebben :)