Blaupunkt Bluebot XTREME - Robotstofzuiger

Blaupunkt Bluebot XTREME
Blaupunkt Bluebot XTREME
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 229,00 Bekijk alle aanbieders
6.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Blaupunkt Bluebot XTREME op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

W******@m******15-02-2025
3.0

grote afrader!

3.0
Helaas erg slechte ervaring. De stofzuiger leek een ideale aanwinst. Na 3 maanden was de dweilfunctie defect. Opgestuurd te reparatie, gen garantie dus €150,- betaald voor reparatie. Bij terugkomst bleek de dweilfunctie nog steeds defect en was de waterbak lek. weer opgestuurd en na een aantal weken bericht dat de stofzuiger niet meer te repareren valt… weg aankoopbedrag en €150,- reparatie. Wij bake. Hier echt heel erg van (ruim 500,-!!!) Contact helpdesk is bot en resoluut terwijl wij zeker binnen de garantie vallen en eerste defect niet was gerepareerd! Er wordt niet geluisterd en wij zijn duur geld kwijt en veel frustratie rijker… Hierbij raden wij af dit product en zeker merk aan te schaffen!
Minpunten
  • Communicatie
  • Garantie
Harald02-03-2022

Goede stofzuiger

De stofzuiger met dweilfunctie is boven verwachting goed .Hij doet de beneden verdieping van circa 76 m2 is een half uur. Wat ik absoluut niet had verwacht. De accu die de robot bevat daarmee kan ik het hele huis 2 keer mee stofzuigen en dweilen zonder dat deze leeg is.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Weinig geluid
  • Zuigt en dweilt goed
Minpunten
  • Het stofbakje met dweilfunctie is erg klein
h**************@h**********05-02-2022

Fijn product! Maakt goed schoon

Fijn apparaat! Werkt gemakkelijk en zuigt en dweilt goed. Slaat vrijwel geen plekken over. Soms is hij bij het scannen van de kamer An het begin wel wat onhandig, maar zodra dit klaar is gaat hij soepel met obstakels om. Dweilen werkt ook erg goed. Hij is snel klaar en maakt weinig geluid. In de handleiding kon ik alleen niet goed vinden hoe om te gaan met meerdere verdiepingen. Uiteindelijk is dit wel gelukt maar dit was wel even zoeken.
Pluspunten
  • Zuigt goed
  • Dweilt goed
  • Slaat niks over
Minpunten
  • meerdere verdiepingen lastig in te stellen
  • Handleiding wat summier