De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IOM6072RK - Inbouw oven - 72L - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Onze zoektocht naar een GROTE zuinige oven, met vele mogelijkheden, is met de vondst v/d IOM6072RK (waar de M staat voor multifunctioneel) zeker gelukt. Met de inhoud van 72 liter en wel 9 verschillende ovenprogramma's kunnen er meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid. Bovenwarmte, onderwarmte, ventilator, verlichting, grill, het zit er allemaal op. Zelfs ontdooien is mogelijk. Doordat de rekjes aan de zijkant (5 nivo's) er makkelijk uitgehaald worden en de deur aan de binnenkant helemaal glad is, is schoonmaken ook geen probleem.
Het enige waar we 'n beetje bang voor waren, was het plaatsen. Hierdoor hebben we lang getwijfeld. Te lang. Want toen we eenmaal de keus hadden gemaakt, hadden we spijt dat we dit niet eerder hadden gedaan. Al met al denk ik 5 minuten werk. 4 schroeven los, oude oven eruit, nieuwe oven erin, 2 schroeven vast en klaar. En de oude namen ze mee. En doordat de buitenkant ook nog eens redelijk koel blijft, is het hele gezin hier reuze tevreden. Aanrader.
Mooie strakke zwarte oven. Voldoet in alle basisfuncties waar een oven aan moet voldoen. Geen overbodige toeters en bellen. De prijs klopt bij het product
Prachtige inbouw oven. Gemakkelijk in te bouwen. Voldoet aan onze wensen. Ook fijn: Nederlandse gebruiksaanwijzing en na registratie 5 jaar garantie. Perfect. !!