Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème

Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème - Rekken voor broodroosters

Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème - Rekken voor broodroosters

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 111 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

t19-12-2018

lekker egaal krokant

Mooi vormgeving, compact, geschikt voor verschillende maten brood. Roostert egaal en krokant. Fijn dat er een kruimellade inzit.
Pluspunten
  • formaat
  • kruimellade
  • vormgeving
  • roostert egaal
Alessandro18-12-2018

Leuk design

Fijne broodrooster met instelmogelijkheid van bruiningsgraad. Het design maakt het tevens niet vervelend om naar te kijken. Ik heb dit product voor de tweede keer gekocht, omdat het zo'n goed product is. Met die eerste heb ik 4 jaar kunnen doen en was niet stuk gegaan!
Pluspunten
  • Snel bruin
  • Makkelijk schoon te maken
  • Bouwkwaliteit
  • Gaat lang mee
Minpunten
  • Na 4 jaar gebruik verkleurt het metaal
Wim B14-12-2018

Heerlijke ochtendstart

Gekocht nadat ons vorige rooster (ander merk) het weer eens niet deed. De Russellhobbs werkt prima en laat zich goed regelen. De verhouding prijs/kwaliteit is prima. Kortom...een topkeuze. Elke ochtend een heerlijke start van de dag met geroosterde boterhammen en natuurlijk ...koffie.
Pluspunten
  • goed regelbaar
  • goed resultaat
Robert10-12-2018

Mooi design met solide materialen en snelle werking

Gekozen voor deze rooster ivm alle positieve reviews. Het design is mooi (ook in het echt) mooie solide materialen. De roosterduur is lekker kort en de sleuven zijn mooi lang en breed zodat alle soorten en maten brood er in past.
Pluspunten
  • design
  • werking
Cornelia08-12-2018

Zeer mooi uitgevoerd apparaat

Heb deze broodrooster gekozen op de retro uitstraling. Ook de degelijkheid vond ik erg belangrijk. Ben er erg blij mee. Nog mooier en degelijker dan ik verwacht had. Omdat hij zo mooi is krijgt hij zeker een plekje in het zicht. In gebruik ook erg eenvoudig. En de ontdooi stand zal ik zeker regelmatig gaan gebruiken. Een mooi product van Russell Hobbs.
Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • ontdooi stand
  • retro uitstraling
Minpunten
  • nog niet gevonden en hoop dat het zo blijft
R. De Abreu08-12-2018

Gemakkelijk in gebruik

Gemakkelijk in gebruik. Roosteren van bevroren brood gaat prima. En het warmhoud/warm maak rooster was aansprekend.
M. Meijering06-12-2018

Prachtig design. Goede kwaliteit

Apparaten van Hobbs zijn geweldig. Wij hebben er al diverse gekocht. Broodrooster voldoet ook zoals verwacht!
Bert30-11-2018

Brede sleuven voor 2 broodjes en snel.

Prima broodrooster hier passen tenminste de grotere pitta broodjes in en zijn in een mum van tijd klaar.
richardvanheerde27-11-2018

prima

goede grote en diepe opening voor brood ook het uiterlijk is goed. brood aan beide kanten goed bruin
DW24-11-2018

Mooie vormgeving

Goede aankoop, roostert goed, mooie vormgeving, niet te groot op het aanrecht . Het apparaat doet precies wat je wil dat het doet, een heerlijke toast maken bij het ontbijt.
Cees van Gelder24-11-2018

mooi design

Mooie broodrooster voor een prima prijs en ook komt er nog lekker geroosterd brood uit! Het is een product die ik iedereen zo aanbevelen ;-)
Pluspunten
  • design
  • warmte
Jose22-11-2018

Perfect toestel, mooi design

Het toestel werkt perfect, heeft een mooi design, en past in elke keuken, zowel bij jong als ouder, gezien het beschikbaar is in verschillende kleuren.
Pluspunten
  • design
  • correcte werking
  • kleurkeuze
Xhandros21-11-2018

Brussel

Le toaster est beau et pratique. Le design rétro est sympathique et la marque à bonne réputation. Le cash back m'a convaincu.
Myrthe20-11-2018

Strak design

Het is een strak en tijdloos design met een goede werking. Boterhammen van haast ieder formaat passen erin en het brood is snel geroosterd. Door de verschillende standen kan het brood naar ieders wens geroosterd worden. Het rekje erboven is ook erg handig voor het warmhouden van onder andere pitabroodjes.
Pluspunten
  • Snel
  • Mooi
Dimitri19-11-2018

Mooie broodrooster met ruime sleuven en handige lift & look

Nu hij in de keuken staat, ziet hij er nog leuker uit dan ik op de foto op internet had gezien. De lift & look functie vind ik super handig, want ik wil mijn brood niet verder dan bruin roosteren.
Pluspunten
  • uiterlijk
  • lift & look functie
  • ruime sleuven (bijna 17 cm) voor grote boterhammen
  • brede sleuven (bijna 3 cm) voor dikke boterhammen
Liek17-11-2018

Goed voor bagels

Super apparaat handig ook ontdooien een top apparaat en super voor het warm houden van diverse broodjes
Nouky15-11-2018

Leuke kleur, perfecte grote voor verschillende soorten brood

Eindelijk een broodrooster waar m’n brood in past. Brood is Snel klaar, en de buitenkant heeft een mooi design. Kruimel lade ook heel handig
Pluspunten
  • Formaat
  • Prijs/kwaliteit
  • Snelheid
Annie14-11-2018

mooi disgn

een compacte broodrooster met een zeer mooi look, de broodrooster is eenvoudig in gebruik en werkt optimaal.
Tbsh14-11-2018

Lekkere toast

Super broodrooster. En ziet er leuk uit. Brood is geroosterd in mum van tijd. Ook ontdooien is heel makkelijk
Pluspunten
  • Snel
  • Mooi
  • Handig
BigPoit14-11-2018

Snelle broodrooster, mooi uiterlijk

Heerlijk snelle broodrooster met ontdooifunctie. Ook makkelijk is, dat je even kan kijken hoe bruin de boterham is, zonder dat ie afslaat. Het design en de kleur staan fantastisch in mijn keuken.
Pluspunten
  • Snel
  • Ontdooifunctie
  • Slaat niet af als je even tussendoor wilt kijken
  • Mooi
margherita11-11-2018

Mooie retro look, Super kleur, Duurogende afwerking.

Een super mooie retro look en kleur toaster welke meer opties bevat dan de meeste andere toasters en dat voor een relatief klein bedrag. Het doet precies zoals beloofd in de omschrijving. Mag gezien worden in de open keuken.
Pluspunten
  • uitvoering
  • functioneel
  • mooie kleuren en super design
Rob10-11-2018

snel klaar

het is een mooi product, de broodjes zijn heel erg snel klaar en het apparaat is makkelijk te bedienen.
Claudia27-10-2018

Leuk ding

prima rooster, 2e keer een Russel Hobbs aangeschaft. Makkelijk en robuust broodtoaster. Zit er chic uit. boodjes-rosster is beter dan bij mijn ander model, ligt wat stabieler op de toaster
Pluspunten
  • tussendoor kijken is prima
Minpunten
  • zijkanten worden warm
Patrick26-05-2018

Supersnelle broodrooster

Prima broodrooster! Roostert snel en lekker egaal bruin. Daarnaast een super design. Ben er erg blij mee.
Pluspunten
  • Design
  • Snelheid
MvdO25-05-2018

Mooi design en krachtige broodrooster

Was op zoek naar een nieuwe broodrooster, liep door de winkel en zag tussen alle broodroosters gelijk het mooie design en kleur. Allerlei opties en brede gleuven. En nog als toetje een broodrekje om bolletjes te verwarmen of te roosteren. Al met al een goed apparaat voor een leuk prijsje. Het brood roosteren is een feestje geworden!!!
Pluspunten
  • Allerlei opties
  • Mooie prijs
Minpunten
  • Heb er nog geen kunnen ontdekken.