Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème

Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème - Rekken voor broodroosters

Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème - Rekken voor broodroosters

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 111 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

richard09-01-2019

mooi design

erg mooi design, lijkt op een ouderwetse broodrooster. Het brood past er goed in en hij doet wat hij moet doen nl. brood roosteren.
Pluspunten
  • brood past er goed in.
  • mooi design.
Cees Coenen07-01-2019

Eindelijk weer een lekkere toast!

Niet iedere broodrooster mag wat mij betreft 'broodrooster' op de doos zetten. Russell Hobbs mag dit wat mij betreft met hoofdletters. Wat een superfijne BROODROOSTER is dit. Allereerst is het brood gewoon goed geroosterd, krokant en smaakvol. Maar ook de vormgeving is gewoon goed. Mooie ronding, niet groot en een gave kleur. Brood gaat er makkelijk in.. en belangrijk: ook uit!
Pluspunten
  • warmte
  • vormgeving
Minpunten
  • niet
Birgitta06-01-2019

snel klaar

Een mooie snelle broodrooster geweldig!!! mooi vorm gegeven kleur past overal bij en handig in gebruik
Pluspunten
  • styling
  • snelheid
Bjorn06-01-2019

Werkt heel snel en super goed!

Ik zocht een goede broodrooster en die heb ik hierbij gevonden. Roostert heel snel, gelijkmatig en de bediening is top! Het opvangbakje voor kruimels e.d. werkt heel handig. Enige nadeel dat ik kan verzinnen is de standenknop, deze draait heel soepel, maar geeft niet duidelijk aan in welke stand hij staat (geen klik). Wel heeft de knop een randje waardoor je het zou kunnen voelen, maar voor mij werkt visueel controleren vooralsnog het beste (knop heeft een wit puntje waarmee je dit goed kan zien). Verder ziet de broodrooster ziet er erg netjes uit, staat bij mij in het zicht op het aanrecht naast de waterkoker van Russell Hobbs in dezelfde kleur. Gewoon heel blij mee!
Pluspunten
  • Roostert snel en gelijkmatig
  • Bediening en opvangbakje
  • Brede gleuven, past al belegd brood tussen (tosti)
Minpunten
  • De standenknop geeft geen klik bij instelstand
Robin05-01-2019

Degelijke kwaliteit, strak design

Ik heb het product gekozen vanwege het feit dat het gekozen is tot beste product van 2018 en het strakke design. Het broodrooster heeft brede en diepe sleuven waar vele soorten formaten brood goed in passen. Daarnaast heeft het een handig rekje voor het oppiepen van kleine afbakbroodjes of bagels. Het product heeft voldoende functies en een mooie afwerking.
Pluspunten
  • Grote sleuven
  • Voldoende functies
T.K.05-01-2019

Goede broodrooster, doet wat ie moet doen.

Dit is een eenvoudige broodrooster, gemakkelijk te bedienen en maakt prima geroosterd brood. Is instelbaar op gewenste temperatuur en roast niveau.
Anja05-01-2019

Geweldig broodroostere, snel en mooi!

Het ziet er niet alleen leuk uit, maar dit broodrooster is ook nog sneller als een normale broodrooster en het rekje bovenop is ook nog een bonus!!
B uit Breda03-01-2019

Russel Hobbs Broodrooster

Mooie broodrooster, met tussentijds de mogelijkheid het brood te beoordelen zonder de cyclus af te breken.
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Niet te veel knoppen
Fam. Jansen03-01-2019

Aanwinst voor de keuken

Onze oude broodrooster was stuk, naar de winkel gegaan voor een nieuwe. Daar viel ons oog gelijk op de broodrooster van Russell Hobbs, design vinden we erg leuk en hij werkt prima.
Pluspunten
  • design
  • handig in gebruik
  • werkt snel en mooi bruin
johan31-12-2018

snel je toast.....

prima apparaat , lekker compact en niet te veel poespas, voor een snel ontbijt of een lekker tussendoortje
Pluspunten
  • klein
  • snel warm
Peter31-12-2018

Goede prijs/kwaliteit verhouding en nog cashback ook

Veelzijdig en handig apparaat met ontdooi functie, tilt-up functie en bovenrooster. twee losse compartimenten voor losse broodsneden.
Pluspunten
  • GOEDE PRIJS/KWALITEIT
  • ONTDOOIFUNCTIE
  • BOVENROOSTER
Minpunten
  • snoerlengte
Simone31-12-2018

Fijn apparaat

Fijne broodrooster, met een handig rek voor het verwarmen van croissants! Doet precies wat het moet doen!
R.A. Grimberg31-12-2018

Broodrooster

Ziet er goed ontworpen uit en heb ervaring met andere Russell Hobbs producten 😄 hierdoor ben ik sneller geneigd om weer een RH te kopen
Kathy30-12-2018

Mooi design!

Mooi design, makkelijk in gebruik, zeer goede kwaliteit! Heel onderhoudsvriendelijk, mogelijk om 2 boterhammen tegelijk te roosteren.
Conny29-12-2018

mooie broodrooster

het is een mooi apparaat en staat decoratief in de keuken. Ik heb meer producten van Russell Hobbs en ben hier erg tevreden over. de broodrooster wordt snel warm en kleurt het brood mooi bruin. Het rekje bovenop is erg handig om broodjes te roosteren. Ook dit gaat snel. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Snoer is wat kort, dit is het enige min punt.
Pluspunten
  • goed in gebruik
  • mooie uitvoering
Minpunten
  • korte snoer
Gudrun27-12-2018

goeie toaster - mooi uiterllijk

Prijs kwaliteit zeker goed. Werkt heel vlot. Het uiterlijk van de toaster past perfect bij mijn interieur.
Pluspunten
  • gemakkelijk in gebruik
  • uiterlijk
Minpunten
  • nog niet gevonden
Benigna26-12-2018

Mooi design

Een heel goed toestel verpakt in een heel mooi design. Ik kende het merk Russel Hobbs tot nu toe nog niet, maar ben overtuigd van de kwaliteit en de degelijkheid. Blij dat ik deze cadeau kreeg tijdens de feestdagen
Pluspunten
  • Compact
St. Peters26-12-2018

Jarenlange ervaring

Jarenlang gebruik gemaakt van deze broodrooster doch hij ging helaas toch kapot; dus dezelfde gekocht. Werkt perfect zowel voor bevroren als droog brood.
Pluspunten
  • zowel bevroren als droog brood
  • goed ontwerp
miherber25-12-2018

Broodrooster

ontwerp, functionaliteit, gemakkelijk gebruik, zeer snel om twee toasts tegelijkertijd te verwarmen. ontwerp aangepast aan alle soorten keukens
Marian23-12-2018

Degelijke broodrooster

De vorige, zelfde machine maar dan rvs, hebben wij zeker 18 jaar mee gedaan. Dat noem ik nog eens waar voor je geld. Kijken of deze nog langer mee gaat :-)
Pluspunten
  • snel
  • goed warm tot zelf heet
  • mooie vormgeving
Ron22-12-2018

Goed broodrooster

Onze oude was kapot gegaan en zochten een nieuw broodrooster. Wij zijn gegaan voor Russell hobbs om 3 redenen 1 lekker veel vermogen 1100W 2 ontdooistand ( rechtstreeks vanuit de vriezer in het apparaat) 3 ruime sleuven voor het brood ( de meeste merken zijn te klein)
Pluspunten
  • Veel vermogen 1100W
  • Ontdooistand
  • Ruime sleuven voor het brood
Bram21-12-2018

Gebruiksgemak

Zeer gemakkelijk te gebruiken product, alles wijst zichzelf uit, ook het extra standje voor eventueel hamburgerbroodjes is mega handig!
Pluspunten
  • Stijl
  • Gemak
  • Extra rekje voor hamburgerbroodjes
Koen20-12-2018

retro broodrooster

Mooie broodrooster met meerdere extraatjes, zoals rekje bovenop om broodjes op te warmen (eerlijk gezegd nog niet gebruikt), snelle roostertijd, mogelijkheid om tussendoor te kijken hoe bruin het brood al is zonder het programma af te breken en ontdooifunctie. Jammer alleen dat de ontdooifunctie niet echt bedoeld is om te ontdooien, maar om het programma iets te verlengen als je bevroren brood gebruikt. Wat ik vooral erg handig vind is dat er zowel dikkere als grote/brede boterhammen in passen.
Pluspunten
  • ook geschikt voor dikke boterhammen
  • ook geschikt voor grote/brede boterhammen
  • snel klaar
  • tussendoor kijken zonder onderbreken
Minpunten
  • ipv ontdooien wordt programma verlengd
Curley19-12-2018

Goede actie en prijs

Prijs-kwaliteit sprak me aan. Apparaat ziet er mooi uit. Verschillende kleuren beschikbaar. Heb de broodrooster ook vaak in winkel in Engeland gezien. Moet kwalitatief ok zijn gezien de specialisatie. Cash back korting is aantrekkelijk en maakt het apparaat voordelig. We zullen het zien of het ook duurzaam blijft werken. Denk het zeker wel.
Pluspunten
  • Design
Connie19-12-2018

Broodrooster russel hobbs

Mooi design, staat mooi op ons nieuwe kookeilanf. Geroosterd broodje is altijd heerlijk op elk moment van de dag..