De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta Clean It IN5011 Vlekkenreiniger - Zwart/Bruin op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb de Rowenta Clean It IN5011 vlekkenreiniger gekocht met het oog op mogelijke vlekken die mijn kleinkinderen kunnen veroorzaken. Met deze machine kan ik die vlekken weer eenvoudig verwijderen.
Direct na aankoop heb ik inmiddels twee banken, een stoel en alle automatten gereinigd. Ik ben erg tevreden met het resultaat: alle gereinigde oppervlakken zien er weer als nieuw uit.
Het apparaat is compact en handzaam, en de watertanks zijn wat mij betreft groot genoeg. Bij een grotere klus, zoals een bank, moet je de tanks wel een paar keer vullen en legen — maar dat hoort erbij.
Wat ik erg waardeer, is dat Rowenta 15 jaar repareerbaarheid garandeert. Dat geeft vertrouwen in de duurzaamheid van het product.
Er zijn wel een paar dingen om rekening mee te houden. Net als bij andere vlekkenreinigers is het geen wondermiddel dat alle problemen vanzelf oplost. Ik las een aantal negatieve reviews (zoals: “maakt niet schoon”, “laat watervlekken achter”, “de bank blijft nat”), maar vaak zijn er eenvoudige oplossingen:
1. Soms is het oppervlak zó vuil dat één keer reinigen niet voldoende is. Herhaal de reiniging gerust twee of drie keer voor een beter resultaat.
2. Reinig het hele oppervlak, bijvoorbeeld de hele bank of stoel. Als je alleen plaatselijk reinigt, krijg je schone plekken naast nog vuile delen, wat de indruk kan wekken van watervlekken.
3. Na het reinigen is het oppervlak natuurlijk vochtig. De machine zuigt veel vocht en vuil op, maar er blijft altijd iets achter. Laat het meubel een dag drogen, eventueel met een ventilator erop gericht, en dan is het weer perfect schoon en droog.
Kortom: een zeer prettig apparaat dat goed werkt als je het op de juiste manier gebruikt. Ik ben heel tevreden met de aankoop en kan deze vlekkenreiniger zeker aanbevelen.
I do always trust Rowenta because I have a good experience with the hoover, ventilator... This time was not less, the spot cleaner is absolutely fantastic! I have had other brands before but this time I finally found it: few noise, long cable, easy to fill in, product included.... what else would I want? I just love it!!
Heel blij dat ik dit product heb mogen testen. Ik was er al langer over na aan het denken er een te kopen maar waar begin je. In een huis waar in geleefd word gaat altijd wel iets om of word iets vies. Van het bank tot het kleed. Afgelopen week ben ik begonnen met een vlek in de bank. Compact apparaat niet heel zwaar. Een bak voor nieuw en oud water. Lang snoer zodat ik vrij kon bewegen en wat een heerlijk resultaat! EN wat een troep kwam er vanaf. Inmiddels wil ik elk meubel in mijn huis aanpakken dus mijn vlekkenheld en ik hebben nog wat te doen!
Mijn bank ermee schoongemaakt en hij is weer zoals nieuw. Binnenkort ook mijn dochter haar matras ermee schoonmaken. Pluspunten voor mij zijn makkelijk om schoon te maken en dat je de kabels aan het apparaat zelf kan vastmaken.
Dit is een zeer goede aankoop.
In de doos zit alles wat je nodig hebt.
Hulpstukken en ook een fles reiniger.
De handleiding is makkelijk en t wijst zichzelf.
T apparaat is niet zwaar en de stekker en slang zijn lang genoeg.
Erg makkelijk in gebruik.
Knop indrukken en er komt water en zeep vrij die meteen opgezogen word.
En t vuil van wst je bekleding afkomt . Wauw...dat verwacht je niet.
Meubels,tapijt enzo alles kun je schoonmaken.
En t werkt echt.
Ik ben er erg blij mee.
Na paar weekjes wachten kwam de Rowenta vlekkereiniger eindelijk binnen. We keken er zo naar uit want waren al een tijdje op zoek naar eentje. We hebben eens een wat duurder apparaat geleend van iemand maar die aankopen wat nog een grote stap voor ons. Deze Rowenta vlekkenreiniger is een stuk vriendelijker qua prijs en Rowenta voor ons een goed kwalitatief merk dus we hadden zin het apparaat snel uit te testen. Ons kleed was namelijk enorm vaak het slachtoffer van omgevallen drinkbekers van de salontafel... vlek op vlek hebben zich opgestapeld want je maakt het zsm droog en probeert het een beetje te poetsen maar echt schoon werd het niet. Ook de vochtranden bleven zichtbaar. Toen we het apparaat binnen hadden dus meteen 1 hoek van het kleed getest (niet alles want moesten nog wel bij de bank kunnen komen met droge voeten haha). Je hebt het apparaat in een paar tellen aan de praat. Schoonmaakmiddel zit in d'r doos erbij, wat heel fijn is. Het ene reservoir vul je met water en het schoonmaakmiddel. Het geluid is hetzelfde als een normale stofzuiger en dus niet vervelend. Er kwam me toch een partij bruin water in het reservoir! Amai.. Het kleed is na het drogen zienderogen verbetert. De vochtranden zijn bijna allemaal verdwenen. Maar zal het zeker nog eens moeten doen tot het ergste vuil er allemaal uit is. Wat ik ook niet had verwacht al na 1 korte behandeling. Ik denk als ik er nog 1 of 2 keer overheen ga het pas echt schoon is. Maar dat heeft niets met het apparaat te maken maar met de mate van viezigheid in het kleed dat zich opgebouwd heeft en dus ook in delen eruit gaat. Maar heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen! Daarna de autostoelen nog aanpakken want die zien er helaas net uit als het kleed... Al met al al na 1x gebruik al wel tevreden!
DuurzaamheidVoldoende
GebruiksgemakGoed
MogelijkhedenGoed
ResultaatGoed
Pluspunten
Maakt echt goed schoon
Geluid is niet storend
Minpunten
Kabel had iets langer gemogen (voor auto nu verlengsnoer nodig)
Een erg fijn apparaat. We hebben hem aangeschaft om de bank, het tapijt boven en de autobekleding schoon te maken. We hebben 4 kinderen dus er komt weleens een vlek in de bekleding. Eerst konden we die er bijna niet uit krijgen, en waren we ontzettend lang aan het poetsen. Nu pakken we de clean it en is het schoon. Het apparaat is erg makkelijk te gebruiken en werkt erg goed.
Wat een fijn apparaat is dit! Eerste indruk is compact, mooie kleurcombinatie en veel accessoires. Tijdens het eerste gebruik kreeg ik het idee dat de zuigkracht laag was, ter verduidelijking voorheen had ik een groter, zwaarder apparaat, maar tijdens het reinigen van stoffen stoel was ik werkelijk blij verrast hoe goed hij werkt! De opzetborstels zijn zelfs boven verwachting. Ik heb daarmee na het sprayen het vuil los kunnen borstelen. Wát een verschil, dit is echt goed bedacht!
"Kind kan de was doen" is het gezegde, toch is dit echt van toepassing want onze dochter heeft ook de smaak te pakken ;-) ik mag niet doorgaan tot zij uit school is!
Echter 1 "minpuntje" is dat de gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands is. Gelukkig wel in het Engels, maar dat is niet voor iedereen zelfsprekend.
Al met al een fantastisch apparaat met zeer goede resultaten en erg fijn in gebruik.
Echte aanrader!
Deze vlekkendiva is een must voor ons huishouden. Deze vlekkenreiniger is compact en licht. Daardoor neem je haar gemakkelijk mee naar de vlek toe. Vlekken in stoffen stoelen, matrastijken en autostoelen heeft ze met gemak verslagen. Dat maakt het een genot om met haar te werken.
Het apparaat is eenvoudig bij te vullen door een handige opening. De water tank til je er eenvoudig uit om te legen. Echt een aanrader!
Wat een heerlijk apparaat! Na ontvangst ben ik meteen aan de slag gegaan. Als eerste was de onderste rand van de bank aan de beurt. Daar waar de hond altijd tegenaan ligt. Wat kwam daar een vuil vanaf! Het apparaat is makkelijk te gebruiken en de verschillende verwisselbare opzetstukken zijn ook heel erg handig. Al met al een krachtige vlekkenreiniger die ook het hardnekkige vuil van huisdieren krachtig opzuigt.
Hij werkt goed! Het water dat er uit komt na het reinigen, in mijn geval na het reinigen van mijn tapijt, is best vies. Dan zie je maar weer dat vuil niet altijd zichtbaar is! Tip: ga er langzaam overheen, dat helpt wel. Het blijft ook best lang nog een beetje vochtig, dus goed laten drogen! Al met al een goed product, ook omdat hij handig op te bergen is. Ook handig voor als je kat of hond overgeeft op de bank of het tapijt! Hij is wel redelijk prijzig naar mijn mening.
Ik ben erg tevreden over deze allrounder van een reiniger. Ik heb hem nu alweer eventjes in gebruik en voor allerlei zaken zoals de autobekleding en onze bank gebruik, maar hij doet het erg goed. Hij is licht van gewicht, gemakkelijk in gebruik te nemen en doet wat je er van mag verwachten. Het resultaat is erg mooi en alles ziet er weer netjes uit. Je kan hem ook gemakkelijk weg zetten en alles spreekt voor zich. Een echte aanrader deze reiniger!
Een echte allrounder! Uitgetest door zoonlief op de bekleding van zijn auto en hij was er erg gelukkig mee . Zelf getest op de deurmat en stoelen . Erg makkelijk in gebruik licht in gewicht en schrikbarend hoe vies iets kan zijn zonder dat je dat op het eerste gezicht ziet. Zeker een aanrader