Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 1.112,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Siemens iQ500 LR97CAQ20 - Afzuigkap - Wit - 90cm - Plafondunit - Energieklasse A
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 LR97CAQ20 - Afzuigkap - Wit - 90cm - Plafondunit - Energieklasse A op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Zeer strak een mooi design. Wij hebben deze afzuigkap kocht in combinatie met de Siemens IQ7000 90cm Inductiekookplaat. Door middel van CookConnect kan de afzuigkap bediend worden door de kookplaat, waardoor de afstandsbediening overbodig is. Ook de optie van het naventileren en het automatisch uit zetten nadat de kookplaat is uitgezet, is een zeer mooie functie.