Inventum IKK1785S - Koelkasten

Inventum IKK1785S
Inventum IKK1785S
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 609,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Inventum IKK1785S

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

5.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKK1785S op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l*****@g********31-07-2025

Iventum, bespaar je de ellende en kijk snel verder

Meerdere producten gekocht van iventum ook deze koelkast. En alles ging binnen 3 jaar kapot. Als je contact opneemt met de klanten service omdat er nog garantie op zit(ze adverteren met 5 jaar). Krijg je kei hard te horen dat dit normaal gedrag is van je apparatuur. En dat het geen garantie is. Jammer dat ik geen filmpjes kan plaatsen van deze koelkast, want het geluid wat er uit komt is echt niet normaal, en volgens Iventum wel, Iventum is voor mij gelijk door scrollen.
Pluspunten
  • Goedkoop
Minpunten
  • Snel kapot
  • Geeft geen beloofde garantie
P*******@z***************19-01-2025

Rommel

De meest waardeloze koelkast ooit, gaat na 2 jaar en 3 maanden buiten je schuld om stuk en dan heb je nergens meer recht op
Minpunten
  • Alles
Coetter28-06-2024

Prut ding

Goedkoop is duurkoop ijsvorming boven in de koelkast Koelt niet meer goed dus eten bederft Natuurlijk net buiten de garantie dus hoge kosten voor monteur + voorrijkosten voorgeschoteld krijgen Voor mij géén inventum meer
Pluspunten
  • Uitstraling
Minpunten
  • ijsvorming
  • Werkt niet naar behoren
c***@l******30-05-2024
4.0
4.0
Leuke koelkast om te zien maar na verloop van tijd(wij hebben deze koelkast nu 3 jaar) de boven kant vol met ijsvorming , de koelkast staat nu de hele dag door te draaien door deze ijsvorming, hierdoor blijft de bovenkant wel enigszins koud en onderin de koelkast is het niet meer koud Garantie kan ik vergeten aangezien de koelkast niet is aangemeld bij aankoop wat recht geeft op 2 jaar garantie Voor mij géén inventum meer!
Harry Rohaan28-02-2024

overzichtelijk, ruim en stil

overzichtelijk, ruim en stil. Gekozen als vervanger voor een koel/vries combinatie waarvan we het vriesgedeelte niet meer gebruikten, Erg blij mee
Joyce12-06-2023

Slanke koeler met veel ruimte

Vormgeving en ruimte zijn geweldig, voldoende licht en mooie vakken aan de deur
Pluspunten
  • Licht
  • Geruisloos
  • Ruim
r*******@h**********16-09-2022

Moderne en degelijke koelkast!

Degelijk product voor een redelijke prijs! Veel ruimte en een afzonderlijke plaats voor groente en fruit. Temperatuur makkelijk instelbaar.
Pluspunten
  • veel ruimte
  • goed materiaal
Minpunten
  • nog niet gevonden
g********@s********08-08-2022

Stille zuinige makkelijke koelkast

Koelkast met veel ruimte, goed koelend, zuinig , geluidsarm in keuken/kamer
Pluspunten
  • zuinig
  • stil
  • makkelijk in te delen
c****************@g********30-05-2022

Veel ruimte

Mooie ruime koelkast maar helaas is er ijsvorming continu aan de bovenkant.
Pluspunten
  • veel ruimte
  • ruime lades
  • Genoeg ruimte in de deur
Minpunten
  • ijsvorming aan de bovenkant achterin
Rick15-05-2021
2.0

Slechte koelkast

2.0
koelkast samen met nieuwe keuken gekocht. Helaas omdat koelkast te veel herrie maakte werd deze afgekeurd en een nieuwe geleverd. Tijdens demontage zijn we er achter gekomen dat de condens bak overstroomde. Dus schade aan mijn nieuwe keuken. nieuwe koelkast doet precies het zelfde condensbak werkt niet goed en maakt veel herrie/klappen.
Pluspunten
  • mooi design genoeg ruimte
Minpunten
  • fout in condens bak
  • herrie
Francis06-05-2021

Nette koeler met veel ruimte stil en zuinig

Koeler welke een zeer grote en mooie indeling heeft, alles kan netjes rechtop staan. Zeer zuinig klasse A+/F. Zeer stil tijdens het koelen. Aanrader voor deze prijs €550
  • Zuinig
  • Mooie indeling
  • Prijs
  • 5 jaar garantie (registreren)
Sharda12-05-2019

fijne koelkast

Nette en ruime koelkast.door goede koelingcirculatie blijft alles lekker vers. zeer makkelijk schoon te houden. kan naar eigen inzicht indelen.
Pluspunten
  • eigeninzicht indeling
  • goede koelcirculatie