Liebherr IRBd 5120 Plus - Koelkasten

Liebherr IRBd 5120 Plus
Liebherr IRBd 5120 Plus
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.699,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr IRBd 5120 Plus

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRBd 5120 Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mus13-12-2025

Super goed kwaliteit!

Is echt een super product. De inhoud en materiaal in ongelooflijk luxe. Ik ben er zeer tevreden ermee
Pluspunten
  • kwaliteit
  • uitstraling
Minpunten
  • prijs
Gerda07-11-2025

Bevalt heel goed, een aanrader

Deze Liebherr koelkast nu ruim een maand in gebruik en dat bevalt heel goed. De ruimte is efficiënt ingedeeld waardoor ik er veel in kwijt kan. De laden met extra koeling werken echt goed voor het langer vers houden van groenten (waar ik ze vooral voor gebruik). Er is genoeg licht in de koelkast en ook het halve plankje bovenin helpt voor handig overzicht. Een nadeel vind ik als je de deur wat langer openhoudt (bij uitruimen van boodschappen) het knipperende licht en gepiep.
Minpunten
  • Gepiep bij deur te lang open
  • Knipperlicht bij deur te lang open
  • Hoge prijs
m**********@h**********05-11-2025

Zeker een aanrader!!

Wat wordt ik iedere keer weer blij als ik de koelkast open doe. De styling is zeer goed. verlichting is erg goed maar vooral werkt hij prima. Veel opties en vooral super blij met mijn drie biofresh lades. De boodschappen blijven echt langer vers! De vele mogelijkheden qua indeling zijn ook erg fijn.
Pluspunten
  • biofresh
  • algehele uitstraling
h*********@h**********26-10-2025

Super koelkast

fijne koelkast (indeling) dit is mijn 4e Liebherr koelkast, super tevreden ook met de groente lade.
Pluspunten
  • groente en kaas lade
  • ruime koelkast
Minpunten
  • -
J********@o**********12-09-2025

Zeker een aanrader

Fijne koelkast met veel vakken en opbergmogeljjkheden. Fijne schuiflades. De koelkast piept als die te lang blijft open staan.
Pluspunten
  • Veel planken
  • Fijne schuiflades
S********@g********14-08-2025

Duitse degelijkheid

Ruim energie zuinig, lange garantie. Robuust goede makkelijk te veranderen indeling
Pluspunten
  • Stil
  • Ruimte
  • 3 koude zones lades voor groente en frui
  • Planken goed en makkelijk in te delen
alternatief@o**********14-08-2025

bevalt zeer goed, voldoet aan alle wensen

wat verwacht je nog meer van een koelkast deze voeldoet aan al onze wensen hij is ruim stil en zeer functioneel.
Pluspunten
  • ruimte
  • stil
j***********@k*********22-07-2025
Een mooie ruime koelkast met een drietal fresh laden. Hoe de laden uitgenomen kunnen worden is niet direct helder en blijkt ook een handigheid te zijn (na contact met de service van Liebherr).
miriam11-07-2025

Absolute aanrader

Fantastische koelkast, ruime inhoud. De legplanken en rekjes in de deur bieden voldoende plaats voor een overzichtelijke en nette koelkast. De biofresh laden zijn makkelijk in gebruik en bieden tevens plaats voor veel groente en fruit die lang vers blijven. Ook de softclose deur werkt fijn in gebruik. Ik ben heel blij met deze aankoop
Pluspunten
  • veel ruimte
  • overzichtelijkheid
  • in biofresh laden blijven groente en fruit echt lang vers
  • fijne softclose deursysteem
s***************@h**********04-06-2025

Goed indeelbaar, fris, milieubewust en verse producten

Hele fijne koelkast. De biofresh lades zorgen er voor dat ons fruit, groente, kaas en vlees vele malen langer goed blijven. Ook kan de indeling van de LIEBHERR heel makkelijk worden aangepast. Plus heeft de koelkast standen voor vakantie en feestjes. Of terwijl, ideaal voor ons gezin.
Pluspunten
  • Langer houdbaat
  • Lengte
Minpunten
  • Mis wat diepte
  • Accessoires als in lade voor vleeswaren
J*******@x********24-04-2025
Kwaliteit van Liebherr is subliem. Koelt uitstekd met verschillende zones en is energie zuinig
r******************@h**********07-04-2025

Geweldig

Stevige lades die mooi in en uit gaan. Veel ruimte, perfecte koeling en alles lekker lang vers
Pluspunten
  • Vers lades 0 graden
  • Veel ruimte
Iwan 09-03-2025

Top koelkast

Top koelkast groot en erg veel ruimte Liebherr is gewoon top.
Pluspunten
  • Groot
  • Erg stil
m*********@o***************08-03-2025

Betrouwbaar product

Goede kwaliteit. Verschillende mogelijkheden om te koelen afhankelijk van de producten. De verlengde garantietermijn is ook belangrijk wat wijst op een betrouwbaar product.
Peter08-12-2024

Een prima aankoop

Deze koelkast is qua instellingen zeer eenvoudig gehouden. Een paar keer 'tikken' en je koelkast is in bedrijf. Hij is ruim en zeer flexibel in te delen. Er is meer dan voldoende verlichting om de totale inhoud van de koelkast te overzien. Tenslotte is hij echt fluisterstil te noemen. Je merkt nauwelijks dat hij aanstaat. Een fantastisch product!
Pluspunten
  • Instellingen
  • Flexibele indeling
  • Stil
Minpunten
  • Jammer dat ladesysteem niet demontabel is.
J************@g********07-12-2024
Fijne overzichtelijke koelkast
w********@g********28-11-2024
Ik heb de koelkast nog niet zolang, maar ik vind het echt ontzettend fijn dat die zo stil is, en als je de koelkast te lang hebt los staan gaat die knipperen en komt er een pieptoontje, echt heel fijn
Cees06-11-2024

Koelkast die nadenkt

Een zeer mooie koelkast met biofresh. Hierdoor blijven groente, vlees en kaas op de juiste temperatuur. Makkelijker kan het niet.
Pluspunten
  • Biofresh
  • Overzichtelijk
Minpunten
  • Niet de zuinigste koelkast
m********@f********29-10-2024

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ik was op zoek naar een koelkast waar mijn groente fruit en kaas/vlees langer vers bleef. De BioFresh lades zijn een echte aanwinst om deze producten langer vers te houden! Verder is de koelkast zeer overzichtelijk ingedeeld en heeft een mooie uitstraling van binnen. Ik ben er zeer blij mee!
w***********@k*********30-09-2024

Liebherr IRBd 5120-22 Plus

De keuze voor de Liebherr IRBd 5120-22 Plus is gemaakt door het advies van Electro World Thijssen Raamsdonksveer.
Pluspunten
  • 8 jaar garantie
  • prijs kwaliteit
Ilhan19-08-2024

Betrouwbaar

Ik heb nig geen ervaring mee met Liebherr producten, wel goede recensies gelezen en gehoord. Ik ben benieuwd of het goed bevalt. Ik heb wel vertrouwen in.
Pluspunten
  • Gebruik vriendelijk en beteouwbaar
  • Mooi
  • Goede indeling
  • Veilig
Minpunten
  • Kan nog binnenkant dieper zijn
Wim Bartels15-08-2024

Degelijke en ruime koelkast

Deze koelkast is heel ruim. Wij hadden een vorige versie (14 jaar) en zien dus dat deze belangrijk verbeterd is. Heel handige bediening (ook via WiFi, maar daar zie ik het nut nog niet zo van), de hele koelkast is helder verlicht en de deurvakken zijn heel stevig. Daar passen met gemak een aantal flessen in. Hij is verder redelijk energiezuinig met 125KWh per jaar. Fijn apparaat!
Pluspunten
  • Ruimte
  • Robuustheid
Sander31-07-2024

Zeker aanschaffen!

Super mooi afgewerkt product. Eenvoudig in te stellen Alleen jammer dat standaard er geen wifi module bij zit
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Voldoende laders
  • Ruim plek voor flessen
Minpunten
  • Geen wifi module standaard meegeleverd
d*********@g********20-07-2024
Voldoet aan alle verwachtingen, wij hebben gekozen voor deze koelkast om het Biofresh systeem en zijn daarom heel benieuwd of we het verschil gaan merken in vergelijking met de oude koelkast!
p*******@g********10-07-2024

Liebherr, kwaliteit verzekerd

Mijn 20 jaar oude inbouw koel/vries combinatie was nodig aan vervanging toe. Onze witgoedzaak raadde mij een Liebherr aan. Misschien niet de goedkoopste maar wel de allerbeste kwaliteit met bijbehorende goede service. 8 jaar garantie geeft het vertrouwen in eigen kwaliteit duidelijk aan. Inbouw koel/vries combinatie dus vervangen door een inbouw koelkast. Fantastische interieur kwaliteit uitstraling en super handige mogelijkheden om de koelkast helemaal optimaal naar eigen behoefte in te delen.
Pluspunten
  • 8 jaar garantie
  • Super degelijke uitstraling
  • Handige flexibele indeling