WMF Ultimate Cool 4-delige pannenset - RVS - Cool Touch Handgrepen

WMF Ultimate Cool 4-delige pannenset - RVS - Cool Touch Handgrepen

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 362,59Bekijk alle aanbieders
Nickos84816-01-2026

Stevige pannen geschikt voor afzuiging in kookplaat

Ik gebruik de WMF Ultimale Cool pannenset nu een tijdje en ben er erg tevreden over. De pannen voelen duidelijk zwaarder aan dan mijn vorige set, maar dat geeft ze juist een heel degelijke en duurzame uitstraling. De bouwkwaliteit is uitstekend: alles zit stevig in elkaar en de afwerking is precies wat je van WMF mag verwachten. De deksels sluiten goed aan en zijn netjes afgewerkt, wat een luxe indruk geeft. Uniek is dat deze pannendeksels zo zijn vormgegeven dat ze extra goed werken op een kookplaat met ingebouwde afzuiging. Daardoor zuigt de vlucht beter aan naar de afzuiging in de kookplaat. Ook is er goed nagedacht over het afgieten de randen en handgrepen maken dat echt een stuk makkelijker en veiliger. Ik gebruik de pannen op inductie, en ze reageren snel en gelijkmatig op de warmte. Het is een solide pannenset die kwaliteit en gebruiksgemak perfect combineert, maar waarbij je moet opletten dat ze wel zwaarder zijn dan gebruikelijk!
Pluspunten
  • Stevig
  • Handgrepen blijven koel
  • Deksels vormgegeven voor kookplaat met afzuiging
Minpunten
  • Zwaar
  • Niet goedkoop