Tefal Unlimited grillpan 26 xm - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Unlimited grillpan 26 xm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ceekaa 26-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideale grillpan voor vlees/ vis en groente

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

9,0
Ik mocht deze pan testen. Nu was ik al een tijd op zoek naar een andere grillpan. Deze is ideaal!
Thermospot laat zien wanneer het vlees er in kan, weinig olie nodig. Hoge rand, heel fijn voor een gegrild tomaatje ofzo. De pan is niet zo zwaar als een gietijzeren en groot genoeg voor 2 stukken vlees. Makkelijk schoon te maken met een doekje en je schijnt er met een vork in te mogen maar dat ga ik niet uitproberen. Er komt ook een mooie grillstreep op het vlees, ziet er toch altijd professioneel uit.. Ben erg blij met deze pan!

Pluspunten

  • thermospot
  • anti aanbak
  • mooie grillstreep
  • hoge rand
  • weinig olie nodig

Minpunten

  • afgieten van jus kon makkelijker met een gootje

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Babs 25-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super grillpan van zeer goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

9,0
Garing is gelijkmatig, zware kwaliteit en gemakkelijk af te wassen met de hand. Ik ben er echt superblij mee. Mocht hem testen via The Insiders. Mijn biefstukjes hadden niet alleen de perfecte garing, maar zagen er ook heerlijk uit met die grillstrepen. Ik raad deze zeker aan!

Pluspunten

  • gelijkmatige garing
  • zware kwaliteit pan
  • gemakkelijk met de hand af te wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**t@g**l.com 23-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gewelidg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

7,0
Ik vind het een geweldige pan zo fijn dat ik nu ook op inductie kan grillen

Pluspunten

  • Opbergen
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ikbenbianca 22-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie grillpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

8,0
Hele fijne grillpan. Als hij goed op temperatuur is, dat zie je aan de stip, Dan schroeit je vlees mooi dicht.
Hij is robust maar ook wel wat zwaar. Ondanks dat geleid hij de temperatuur op de inductie plaat heel goed.
Zeker een aanrader voor wie van gegrild vlees houd.

Pluspunten

  • Bak niet aan
  • Goede warmte geleiding

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willeke69 20-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader deze mooie grillpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

9,0
Mooie zware grillpan. Even wachten met grillen tot de pan op temperatuur is, dit kun je zien aan de thermospot. Als de pan warm is ben je snel klaar met grillen omdat de pan de warmte goed vasthoud.
Geeft een mooi grill-effect af op je vlees.

Pluspunten

  • design
  • maat
  • zware degelijke pan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterD 17-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne grillpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

9,0
De Unlimited grillpan is een zware en degelijke grillpan. Nadat je het verpakkingsmateriaal hebt verwijderd word aanbevolen om deze eerst af te spoelen en daarna met een neutrale olie (zonnebloem) in te smeren en te laten drogen. Als je dit goed doet heb je tijdens het grillen eigenlijk geen vetstoffen meer nodig.
Het duurt wel even voordat de pan echt gloeiend heet is, omdat hij ook zo zwaar is. Ook zit er een handige rode spot in die aangeeft wanneer je pan heet is.
Voordeel is dan ook dat deze pan niet snel afkoelt wanneer het vlees de pan raakt.
De pan geeft mooie grillstrepen en nadat je vaker erin gegrilld hebt geeft de pan ook meer smaak af. Schoonmaken is ook zeer eenvoudig afspoelen en even met een zachte borstel er door heen is voldoende.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • zware pan

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Angron 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideale pan voor grillen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

9,0
Een zware pan, maar wat het voordeel heeft dat het stevig op de kookplaat staat, perfecte grill zonder boter, ruime pan om meerdere stukken vb, vlees te leggen en te grillen.
Moet je zeker in huis hebben

Pluspunten

  • ruime pan
  • perfecte grill
  • stevig materiaal

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**2@h**l.com 12-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima stevige grill pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

9,0
Het is een fijne pan met de bekende rode Tefal stip die het juiste moment aangeeft om je vlees/vis/vega/groenten op de grill te bereiden. De pan is stevig en krasbestendig. Na gebruik is de grill pan gemakkelijk schoon te maken. De pan is wat aan de zware kant, maar daardoor ook stevig en van goede kwaliteit!

Pluspunten

  • Stevig
  • Krasbestendig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Rode warmte stip

Minpunten

  • zwaar

Reageer

Akgunn 12-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

10,0
Fijne grillpan, makkelijk in gebruik en schoon te maken. Superblij met de bekende Tefal Thermo-signal. Ideaal voor vlees maar ook groente

Pluspunten

  • groot
  • kwaliteit
  • makkelijik schoontemaken
  • roest niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jero En 09-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Perfecte biefstukpan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

8,0
Goed werkende pan met een uitstekende anti-aanbaklaag. Gebruikt in combinatie met inductie welke de warmte goed lijkt te geleiden. Pan is snel warm en geeft een mooi, gelijkmatig verdeeld resultaat.
Ik heb de pan wel in de vaatwasser gedaan en merk eigenlijk weinig verschil. Mogelijk dat dit op de lange termijn wel nadelig kan zijn.
Enige minpunt aan de pan is het gewicht, hij is vrij zwaar.

Pluspunten

  • Warmtegeleiding
  • Robuust
  • Anti-aanbak

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bamber 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

8,0
Het fijne aan deze pan is dat alles gelijkmatig gegrild word. Het enig nadeel is dat de zijkanten wat laag zijn waardoor het wel wat kan spetteren. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en design van deze tefal grillpan, voelt solide aan. Door het thermo signal, weet je precies wanneer deze pan op de perfecte temperatuur is om je groenten en vlees te grillen.
Deze grillpan is een echte aanrader, fijn en makkelijk het gebruik. Makkelijk af te wassen. Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Thermo-signal

Minpunten

  • Lage randjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi20 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Z'n prijs waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

8,0
Ik heb deze pan nu ongeveer een maand in gebruik. Ik grill er vlees en groenten in en ben super enthousiast. Het is een vrij prijzige grillpan natuurlijk maar de kwaliteit is super. De thermo spot in het midden van de pan zorgt er voor dat de pan heet genoeg wordt om in te grillen. De pan wordt gelijkmatig warm, over het gehele oppervlak wordt er gelijkmatig gegrild. De pan kan niet in de vaatwasser maar is makkelijk met warm water en sopje schoon te maken.

Pluspunten

  • grilloppervlakte
  • gewicht

Minpunten

  • kan niet in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

miepie77 06-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Grote grillpan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited grillpan 26 xm

Algemene score

8,0
Grote grillpan met thermospot.
Redelijk zwaar, maar daardoor ook goed op temperatuur te houden. Thermospot geeft aan wanneer deze op temperatuur is (op dit deel geen grilloppervlakte).
Goed prijzen vergelijken, verschillen best wel per verkoper!
met name gekozen om thermospot en grootte grilloppervlakte.

Pluspunten

  • thermospot
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer