Tefal Unlimited koekenpan 28 cm - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Unlimited koekenpan 28 cm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**l@h**l.com 28-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited koekenpan 28 cm

Algemene score

10,0
Prima pan!
Blijft mooi, ook na veelvuldig afwassen
De thermo spot is fijn, dan weet je wanneer je een echt hete pan hebt

Pluspunten

  • Blijft mooi
  • Goede grootte

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ak79 24-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
De pan heeft hogere randen dan ik gewend was. Hierdoor kun je meerdere producten bereiden in de pan. De pan is snel warm. Ook kun je deze makkelijk en snel schoonmaken.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Snel schoon

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anneklaasen 20-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie en fijn bakkende pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
De pan bakt fijn. Is goed hanteerbaar en is ook gemakkelijk weer schoon te krijgen. Bovendien is het een mooie pan die ook wel luxe uitstraalt.

Pluspunten

  • Weinig boter nodig
  • Bakt fijn
  • Makkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pepperbag 14-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Hele fijne pan met een wat hogere rand zodat je er niet snel overheen schept. De pan is vrij zwaar maar is daardoor wel heel stabiel. Aan de thermostip kan je zien of je pan heet is en je vlees schroeit zo prachtig dicht. Ook heel prettig dat er echt een goede anti aanbak laag in zit, dat scheelt heel wat vet. Ook makkelijk te reinigen: even een keukenpapiertje erdoor en daarna even met een druppeltje afwasmiddel en een zacht sponsje voor het behoud van de pan.

Pluspunten

  • Goede anti aanbaklaag
  • Thermospot
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede degelijke kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AmberM 14-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

5 sterren voor deze hapjespan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Deze Tefal pan gebruik ik als hapjespan voor eenpansgerechten voor 3-4 personen. Hij heeft een vrij dikke bodem waardoor het iets langer duurt om helemaal warm te worden, de termometer geeft aan wanneer dit is. Dit is erg handig. De pan houdt het eten vervolgens lang warm als ik de pan op tafel zet. De anti-aanbaklaag doet het goed, ik heb nog geen last gehad van aangebakken of verbrand eten. Ook fijn dat de pan gewoon in de vaatwasser mag, al is het afwassen met de hand ook heel snel gedaan. De pan is wel wat zwaarder, maar de handgreep is fijn en voelt stevig aan.

Pluspunten

  • formaat
  • degelijk design
  • goede anti-aanbaklaag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**9@g**l.com 13-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited koekenpan 28 cm

Algemene score

10,0
Voor mij is deze pan in 1 woord geweldig.
Je hebt weinig tot geen boter of olie nodig. Wat ik fijn vind aan deze pan is dat hij voor mij ook goed is als wokpan. Dit door de hoge rand.
Ik ben ontzettend blij met deze pan.

Pluspunten

  • Zware kwaliteit
  • Eten goed bereid eruit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**s@g**l.com 11-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super pan, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited koekenpan 28 cm

Algemene score

10,0
Een geweldige pan voor inductie. Snel warm en bakt niet aan. Daarnaast na het bakken makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Licht
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANOMYNOUS 11-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stabiele koekenpan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Stabiele pan van hoogwaardige kwaliteit. De hoge rand is erg fijn; ideaal om te roerbakken. Ook als braadpan prima te gebruiken. Door de handige Thermo-Signal-Indicatie weet je precies wanneer de pan op de juiste temperatuur is. Hierdoor blijven de smaken van je ingrediënten goed behouden.

Bij een eerste gebruik voelt de pan wat zwaar aan. Het voordeel is dat de pan goed op de kookplaat blijft liggen en moeilijk verschuift.

Pluspunten

  • stevig
  • multifuctioneel

Minpunten

  • een beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

l**n@h**l.com 09-07-2021
  • Product getest

Algemene score

10,0
Super pan. Ligt fijn in de hand. Is niet te zwaar. Hele goede anti aanbaklaag en erg makkelijk schoon te maken. Echt een aanrader.

Reageer

Cartman1978 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide bak pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited koekenpan 28 cm

Algemene score

8,0
Deze pan ligt goed stevig in de hand. Maar is niet te zwaar. Ik ben tevreden over koken met de pan. Ik had alleen met een geklutst eitje bakken iets wat minder resultaat ten opzichte van mijn oude pan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

robbernard 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stevige goede koekenpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Unlimited koekenpan 28 cm

Algemene score

9,0
Het is een zeer stevige koekenpan en goed groot met een hoge opstaande rand. De pan blijft nog lang heet als je de warmtebron hebt uitgedraaid. Ik ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer