Tefal Excellence grillpan 26 cm - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Excellence grillpan 26 cm op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M**w@u**l.nl 07-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige Grillpan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

8,0
Ik heb zelf eigenlijk nog nooit een grillpan gehad, ik maakte mijn hamburgers en al het andere vlees altijd klaar in een gewone koekenpan. Mijn eerste keer dat ik deze pan gebruikte heb ik hamburgers gemaakt, je merkt dat het vet in de holletjes gaat liggen, waardoor je vlees veel minder vet is en ik vind het echt een hele mooie pan. Hij is wel zwaar, maar daaraan merk je de goede kwaliteit, dus dat is fijn ! Verder mag je in deze pan zelfs met ijzeren spatels werken, ik zelf zal dat nooit doen, maar het zegt wel genoeg over de kwaliteit, ik ben zeer tevreden met deze pan en ben heel blij dat ik hem heb mogen testen en zal er denk ik nog jaren plezier van hebben. Ik gebruik hem vooral voor mijn hamburgers bakken, want dat doe ik best vaak en daar bevalt hij me echt heel goed voor.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

njr041023@gmail.com 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

7,0
Fijne pan om verschillende gerechten in te bereiden, wel is de pan wat zwaar om vast te houden.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Bacchus 04-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

9,0
Fijne grillpan, je hoeft echt geen of heel weinig olie te gebruiken (misschien het vlees een beetje insmeren maar verder niet). Bakt niet aan! Al veel soorten vlees in gebakken maar ook groente gegrild. Wel kostbaar in aanschaf en wat zwaar. Kwaliteit echt heel goed.

Pluspunten

  • Antiaanbaklaag
  • Mooi

Minpunten

  • Zwaar
  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Grillpan 03-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Grillpan getest

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

10,0
In het midden van de pan zit een rode stip, deze geeft aan wanneer de pan warm genoeg is. De pan wordt goed en gelijkmatig heet. Het schoonmaken gaat prima, dit kan zowel in de vaatwasser als met een sopje. Voor mij persoonlijk wel wat zwaar maar verder een echte aanrader

Pluspunten

  • rode stip
  • bakt niet aan
  • kan in de vaatwasser

Minpunten

  • wat zwaar voor mij persoonlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita van den Broek 03-05-2021
  • Product getest

Stevige zware grillpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

8,0
Ik heb deze pan mogen testen en ben tevreden over het gebruiksgemak. De pan is zwaar, heeft een dikke bodem en heeft daardoor even tijd nodig om goed warm te worden. De stip in het midden geeft aan wanneer het bakken/grillen kan beginnen. De pan wordt gelijkmatig heet, het gehele oppervlakte wordt hierdoor goed benut. De pan is vaatwasbestendig, maar ik geef de voorkeur aan een sopje, mijn ervaring is dat dit soort pannen dan langer mooi blijven. Ik raad deze pan aan, hij is stevig en doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Stevig
  • Warmtestip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arianne 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zwaar en robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

9,0
Ik heb de grillpan een paar weken uitgeprobeerd en hij bevalt goed. Ik had eerder een lichtgewicht grillpan, dus het is even wennen dat deze pan zwaarder is, maar hij is nog goed te hanteren. Die rode stip voegt voor mij niets toe, ik kan zelf wel inschatten wanneer een pan op temperatuur is. Het duurt wel vrij lang voordat de grillpan echt heet is. De pan is redelijk zwaar en voelt robuust aan. Ik ben benieuwd of de anti-aanbaklaag echt langer goed blijft, maar daar kan ik uiteraard nu nog niets over zeggen. Ik heb er op de keramische kookplaat inmiddels diverse malen kipspiesjes met verschillende marinades in gegrilled en dat ging echt perfect: de kip bleef niet plakken en kreeg mooie grillstreepjes.
Fijn dat deze pan prima in de vaatwasser kan, hij komt er schoon en onaangetast weer uit.

Pluspunten

  • Robuust
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Erg zwaar
  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Debbie427 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super fijne grillpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

10,0
Wat een fijne grillpan!
De pan heeft een degelijk design en is niet te zwaar.
De pan is snel op temperatuur en door de goedwerkende anti-aanbaklaag is hij goed schoon te maken.
Heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Niet te zwaar
  • Anti aanbaklaag
  • Snel warm

Minpunten

  • Nog geen één gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annekiest 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

10,0
Deze pan is de ideale grill pan, door het handige rode plaatje in het midden kun je zien of de pan op temperatuur is. Hij bakt niet aan en is eenvoudig schoon te maken. Hij is erg zwaar waardoor je de kwaliteit van de pan voelt.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Makkelijk schoon te maken
  • Brand niet aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne grillpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

9,0
zeer fijne grillpan. ik heb deze nu al een aantal keer gebruikt en ben er erg tevreden mee. uitermate degelijke pan.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • gewicht
  • degelijkhei

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Diane 23-04-2021
  • Product getest

Goede grillpam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

9,0
Prima grillpan, wordt gelijkmatig warm, makkelijk schoon te maken. Zou hem zelf niet voor deze prijs kopen en ik vind hem te zwaar in de hand liggen

Pluspunten

  • Uitstekende grillpan
  • Alles gelijkmatig warm
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dafne 21-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goede zware grillpan

Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

8,0
Het is een zware grillpan, dus brand niet snel aan. Voelt degelijk. De warmte-indicator voegt niet zoveel toe, want een grillpan moet toch goed heet worden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marloes 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne, maar zware grillpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

8,0
Ik heb deze grillpan nu een week in huis en ben er erg blij mee. De grillpan is mooi, stevig en solide. Doordat de genoemde 26cm de binnenmaat is, is er genoeg ruimte in de pan. Wat ik ook ideaal vind, is dat je maar weinig vet nodig hebt om goed te kunnen bakken. Grootste nadeel vind ik het gewicht van de pan, dat is erg zwaar. Eenmaal op het fornuis heb je daar natuurlijk weinig last meer van. De pan warmt redelijk snel op. Volgens de indicator (rode stip) in het midden zou het wel langer moeten duren voordat ik de pan kan gebruiken. De pan heeft een dikke bodem, waardoor het veel hitte aan kan. Er komt vrijwel geen rook van af. Erg fijne grillpan!

Pluspunten

  • Formaat
  • Materiaal

Minpunten

  • Zwaarte

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

FamLoos 16-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Perfecte grillpan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal Excellence grillpan 26 cm

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekregen om te testen en een review te schrijven. Ik ben heel erg enthousiast over deze pan. Het is een grote pan met een groot grilloppervlak. Er zit een handige indicator in het midden van de pan waaraan je kunt zien of de pan op voldoende temperatuur is. Wanneer zandloper en verdwijnt is de pan klaar voor gebruik. Het bakken van bijvoorbeeld hamburgers wordt op deze manier een feestje. Ook fijn is dat het materiaal van de grillpan zodanig sterk is dat je zonder problemen gebruik kunt maken van metalen spatels zonder dat de bodem beschadigd raakt. Ideaal. Wat ik verder belangrijk vind is dat er geen gebruik is gemaakt van giftige stoffen in de antiaanbaklaag. Hoewel de pan in de vaatwasser mag, kies ik ervoor om deze met de hand af te wassen. Dit wordt ook aanbevolen door Tefal zelf. Iets om op te letten is dat de pan vrij zwaar is.

Pluspunten

  • Groot grilloppervlak
  • Krasvast en robuust

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer