AEG OA5PB40WAM 5000 serie SurroundCook - Inbouwoven - Heteluchtoven - Stoomondersteuning - Zilver/Zwart

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 624,00Bekijk alle aanbieders
arthusvs31-08-2025

Veelzijdige oven die ook ruim is

Mijn gebruik van de oven is niet alleen noodzakelijk maar ook hobbymatig. Elk weekend neem ik uitgebreid de tijd om mezelf extra uit te sloven door een heerlijke vleesmaaltijd of iets dergelijks te maken. Multilevelcooking brengt mij in staat om dit op de juiste manier te doen. De garing is gelijkmatig en ik kan meerdere bakplaten tegelijk verwarmen. Zeker voor speciale gelegenheden met meerdere mensen bespaart mij dit tijd. Pizza, vleesgerechten en broodjes worden heerlijk gemaakt. De stoomfunctie maakt afbakken van brood nog lekkerder door de krokante laag. Je doet een beetje water aan de onderkant en dit verdampt op de laag en wordt hard. Helaas niet geschikt voor stomen van groenten maar dit is duidelijk aangegeven.
Pluspunten
  • groot
  • veelzijdig
  • makkelijk te bedienen