AEG OA5PB40WAM 5000 serie SurroundCook - Inbouwoven - Heteluchtoven - Stoomondersteuning - Zilver/Zwart

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 624,00Bekijk alle aanbieders
JorisBink17-08-2025

Krokante pizza’s en eenvoudig schoon te maken

We hebben deze AEG oven nu ongeveer drie weekjes in gebruik, en we zijn er zeer tevreden mee. De levering was goed geregeld, en met behulp van de ingebouwde handvatten konden we zo de oven in zijn huisje tillen. Over het algemeen past hij perfect, maar de zilveren rand aan de bovenkant leek een beetje uit te steken. Door dit voorzichtig een beetje terug te buigen, was er niks meer van te zien. In de gebruikershandleiding staat precies wat je moet doen voor het eerste gebruik van de oven. Deze stappen waren zo doorlopen, en toen was het gebruiken! De oven is snel opgewarmd en bakt mooi. Van cakes tot vlees. Met de vele ingebouwde programma’s had ik een pizza gemaakt. Beetje water onderin en bakken maar. De pizza kwam er heerlijk uit. De bodem was krokant terwijl de kaas stretchy was. Het jammere is wel dat je altijd het boekje moet pakken om te kijken welk programma voor wat is. Beetje onhandig, maar goed, zou ook niet weten hoe dit anders gedaan had kunnen worden. Het schoonmaakprogramma werkt naar behoren. Na het programma is al het vuil zo uit de oven te vegen. Nog een groot pluspunt is dat de glasplaat van de oven te verwijderen is. Zo is deze handig schoon te maken en blijft de oven in tiptop conditie! Al met al ben ik zeer tevreden en ik zou hem iedereen aanraden!
Pluspunten
  • Snel opgewarmt
  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijke installatie