Sony LinkBuds S - True Wireless In-ear Headphones - White

Sony LinkBuds S - True Wireless In-ear Headphones - White

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 146,78Bekijk alle aanbieders
Delange9327-07-2022

Goed geluid, maar komt na wat aanpassing compleet tot leven

Ik heb dit product een aantal weken mogen testen. De link buds komen in een mooie kleine verpakking. Het geheel ziet er netjes uit. Naast de oplader en de linkbuds zelf zijn er een drietal maten plugjes zodat ze goed passen in elk oor. Toch heb ik na een wat langere draag duur (1-2 uur) gemerkt dat ze een paar keer zijn uitgevallen. Maar dit heb ik vrij snel bij in ears. Dus niet ontevreden. De geluidskwaliteit out of the box is goed. Niet geweldig, ook niet slecht gewoon goed. Wat Sony super doet is de app waarin je zelf via een EQ het geluid kan aanpassen. Hier laten de linkbuds de ware kracht zien. Super geluid precies zoals jij het wil. Strakke bas en heldere hoge tonen. Dit samen met een goede noise canceling maakt muziek/podcasts luisteren in (Bv) de trein een fijne beleving. Enige minpunt wat ik kan bedenken is de bouw kwaliteit. Uiteraard weet ik (nog) niet hoe ze het volhouden over langere tijd maar zowel de linkbuds als de oplaad case voelen wat goedkoop en fragiel aan. Overall een goede set. Al betwijfel ik of het de beste in zijn prijs range is.
Pluspunten
  • Klein
  • Noise canceling
  • App
Minpunten
  • Fragiel
  • Vallen soms uit.