Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Tom de Leeuw16-06-2026
Bij het bestellen van een wijnkoelkast was ik vergeten aan te geven dat ik deze graag op de 2e verdieping geplaatst zou willen hebben. Bij nazoeken bleek die optie niet meer mogelijk. Werd door de klantenservice vrij bits te woord gestaan dat die optie niet mogelijk was, als het niet aan te vinken was. Bij levering bevestigden de heren dat dit inderdaad niet kon. We hebben de koelkast zelf op de plaats gekregen. Zonder glimlach.
F.16-06-2026
Keuze op website makkelijk te vinden. Werd goed op de hoogte gehouden over de bestelling en levering. Pakket keurig bezorgd met de complimenten voor de bezorger. Heel vriendelijk en correct , zo vind je ze weinig meer.
Inèle16-06-2026
Wij zijn super goed geadviseerd door Damian Nanninga. Hij heeft echt de tijd genomen om onze keuze voor de nieuwe TV + toebehoren te bepalen. We gingen blij de winkel uit.

Sam16-06-2026
Nieuwe wasmachine besteld. Top service 👍🏻
Olga16-06-2026
Handig dat je je moet aanmelden als je hulp wil, dan weet je wanneer je aan de beurt bent. Zeer duidelijke uitleg, goed advies en net dat extra stapje door een link door te mailen.
Willem15-06-2026
Goed en vakkundig geholpen en geleverd volgens afspraak
Gertjan Jongmans 15-06-2026
Elke bestelling de volgende dag in huis. Veel keus en geweldige service
Gert-Jan15-06-2026
Ik houd van duidelijke, simpele beloftes die ook worden meegekomen. Dat is mijn ervaring bij Coolblue. Dus blij mee
Caspar15-06-2026
Ik heb bij Coolblue twee Kobo e-readers gekocht en daarbij ook twee cases besteld. Op basis van de presentatie ging ik ervan uit dat dit officiële Kobo-cases waren. Achteraf bleek het echter om cases van Coolblue zelf te gaan. De kwaliteit van deze cases valt mij enorm tegen. Het materiaal voelt zeer goedkoop aan en staat naar mijn mening totaal niet in verhouding tot de prijs. Ik heb meer dan €60 betaald voor twee hoesjes die aanvoelen alsof ze maar een paar euro waard zijn. Ik voel me hierdoor behoorlijk misleid en teleurgesteld. Coolblue zou veel duidelijker moeten vermelden dat het niet om officiële Kobo-accessoires gaat, zodat klanten weten wat ze kopen. Hopelijk helpt deze review anderen om hier goed op te letten voordat ze bestellen.
Linda15-06-2026
2.0
2.0
Strijkijzer gekocht, bij thuiskomst deed het de strijkijzer niets, telefonisch contact 30 min een antwoordt dat ik het voir reparatie terug kon brengen. Ik wil gewoon een andere strijkijzer! weer terug op de fiets. Ingeleverd maar geen nieuwe meegekregen, niet op voorraad. Wordt morgen naar afhaalpunt gestuurd. Oke. 15 min later krijg ik op mijn telefoon een berichtje, u krijgt uw geld terug. Ik ben zo een halve dag kwijt geweest aan bellen 2x naar coolblue gefietst en ik heb nog niets. Waardeloze zaak! Mijn advies niets kopen bij Cool Blue.!
Anna15-06-2026
Het artikel is eenvoudig te vinden op de site, bestellen en betalen gaat makkelijk en snel. Informatieverstrekking na betaling is helder en duidelijk, T&T wordt snel verstrekt.
Yvonne 15-06-2026
Op advies van iemand anders coolblue gekozen, opzich goed maar had graag de aankoopbon meegehad ik ben niet van het internet heb liever alles op papier en voor volgende keer misschien iets meer interesse bv of je nog iets kan gebruiken
Michiel15-06-2026
Online een nieuwe TV besteld. Tot mijn grote schrik bleek bij het uitpakken van het apparaat dat het scherm ernstig beschadigd was. De magere voldoende komt uit de volgende punten: Keurig: - De telefonische klantenservice bood zonder discussie direct een oplossing aan - Ik kon de defecte TV dezelfde dag nog omruilen Opbouwende kritiek: - Omdat het model online uitverkocht was kon de TV alleen in de winkel omgeruild worden, daarbij moest ik de defecte TV (een 55 inch model...) zelf meenemen. Eenmaal bij de winkel werd geprobeerd mij tegen te houden vanwege een storing in het voorraadsysteem. Dit terwijl ik duidelijk maakte wat de reden was dat ik daar met een 55 inch TV voor de deur stond en daar zojuist heel Den Haag voor door ben gereden. Na veel discussie ben ik toch binnen gelaten. Een computerstoring kan gebeuren, maar ik kan me niet voorstellen dat pen en papier om later zaken alsnog in het systeem te verwerken geen work-around kan zijn. Altijd beter dan klanten wegsturen toch? - De medewerkers bij de servicebalie zijn vervolgens de omruilactie gaan verwerken, maar bij discussie over de service werden er vooral tegenargumenten geleverd en liet men mij niet uitpraten. Men vergat hierbij dat levering van een defecte TV niet mijn probleem zou moeten zijn.... - Ik heb 29 euro betaald voor bezorging voor 12 uur. Coolblue heeft de TV op tijd geleverd, maar aan een defecte TV heb ik niets... De bezorgkosten a 29 euro kon ik niet terug krijgen, wel een Coolblue tegoedbon van 25 euro. Men vergeet daarbij dat ik zelf tijd en geld moest steken in het met eigen vervoer omruilen van de TV... Kortom, ja, zonder meer keurig dat er zonder discussie direct het nog dezelfde dag omruilen van de defecte TV werd aangeboden, maar dat er een defecte TV is geleverd werd verder hoofdzakelijk mijn probleem gemaakt...
Esther 15-06-2026
Vriendelijk en behulpzaam personeel! Goede service!
Chris15-06-2026
3.0
3.0
Ik heb een Coolblue cadeaubon ontvangen voor mijn verjaardag, maar ik had de pincode te hard gekrast met een muntje waardoor deze niet meer leesbaar was. Toen ik dit telefonisch meldde kreeg ik te horen dat dit wel vaker voorkwam en dat ik een mail met foto moest sturen en dat het dan opgelost zou worden. Nadat ik dit gedaan had kreeg ik tot 2 keer toe te een reactie van de klantenservice dat ze mij niet konden helpen! Boos heb ik hierop een klacht ingediend die uiteindelijk door de backoffice werd opgepakt en is het bedrag op mijn Coolblue account toegevoegd. De verdere afhandeling was daarna goed en wat je tegenwoordig mag verwachten. Alleen heeft de hele ervaring alles behalve een glimlach bij mij achtergelaten. Zonder klacht had ik naar mijn verjaardagscadeau kunnen fluiten. Ik vraag me af hoeveel mensen dit overkomen is en hun cadeau zijn kwijtgeraakt. Twee medewerkers die je weigeren te helpen lijkt mij te betekenen dat dit het standaard antwoord is in dit soort gevallen. :-(
Ron V.15-06-2026
Top! Een overzichtelijke website met goede uitleg. En inderdaad, de bezorging liep perfect met vriendelijk attente bezorgers.
Gijs14-06-2026
Prima, aflevering was ook keurig.
Fieke 14-06-2026
Een 7 omdat we heel blij zijn met onze aankoop, de werking van het apparaat en de levering. Echter daarna door de klantenservice niet goed geholpen en we wachten nu nog op een reactie vanuit het klachtenbureau. Omdat er bepaalde accessoires ontbreken en daarvoor moeten we blijkbaar het hele apparaat terug sturen die we net geïnstalleerd hebben. En hoe weten we dan dat het er wel bij zit? Een hoop gedoe.
Phil14-06-2026
Wat waren dat fijne gasten die twee bezorgers van coolbleu. Uiterst professioneel met toch de aandacht voor de klant. Denken mee en je kunt zien dat de bestelde produkten tot in de woonkamer gebracht werden, en niet buiten in de regen neergezet zoudenn worden.
Gerald14-06-2026
Snel en betrouwbaar. Prima ondersteuning. Goed opgeleid personeel
Jasper van Muijden14-06-2026
Prima shop, duidelijke informatie om verschillende laptops met elkaar te vergelijken.
Willem14-06-2026
Duidelijk en komt afspraken na
Sarina13-06-2026
Snel binnen, doet wat het belooft
Perfecte service en snelle levering 13-06-2026
Mijn bestelde printer kreeg ik de volgende dag al en netjes verpakt in een stevige doos. Ook de e-mail die ik kreeg met duidelijke aanwijzingen in het NL voor de installatie vond ik een zeer goede service. Ga zo door!
Jan van Andel13-06-2026
De volgende dag afgeleverd! Heel blij mee!