Cameranu
8.9
Deze score is gebaseerd op 13901 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Cameranu. De medewerkers hebben duidelijk veel kennis van zaken en nemen echt de tijd om met je mee te denken. Wat ik persoonlijk erg waardeer, is dat ze eerlijk advies geven en niet proberen om je het duurste van het duurste te verkopen.
Ik kreeg het gevoel dat ze echt luisteren naar wat je nodig hebt en daar een passend advies bij geven. Daardoor weet je dat je een goede keuze maakt zonder dat je het gevoel hebt dat je onnodig veel geld uitgeeft.
De kwaliteit van de producten is uitstekend en de prijzen zijn gewoon eerlijk en betaalbaar. Voor mij is Cameranu een winkel waar service, kennis en klantgerichtheid nog echt belangrijk zijn.
Kortom: eerlijk advies, deskundige medewerkers en een fijne ervaring. Voor mij gewoon perfect.
Op het laatste moment op zoek naar een gaaf statief. CameraNu had er een en leverde supersnel. Superwinkel!
De inruil ging prima ook een reëel bedrag ontvangen.
De aankoop is afwachten, wanneer zal het geleverd worden??
Werknemers van Cameranu Rotterdam zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor mijn vragen over bepaalde producten werd uitgebreid de tijd genomen, voorbeelden werden tevoorschijngehaald en dubbel gecheckt op de punten waarnaar ik op zoek was. Kreeg echt het idee dat men wist waar ze het over hadden, en niet alleen een verkooppraatje. Daarnaast ook meegedaan met de spetterworkshop (veel geleerd van de trainer, ook over mijn eigen camera) en een (gratis) lezing bijgewoond over Macrofotografie. Ook daarbij werd er veel uitgelegd over het hoe en materiaalgebruik. De kennis en het aanbod werkt zeer motiverend om verder aan de slag te gaan.
15 februari stapte ik voor het eerst binnen bij camera nu in Rotterdam… wat een waanzinnig mooie zaak, heel vriendelijk en deskundig personeel en een enorme collectie. Een “snoepwinkel” voor liefhebbers van fotografie.
Super snelle levering en keurig verpakt. Heel blij met mijn bestelling!
Duidelijke website en snelle service
Ik ben erg tevreden over de service van cameranu. Zowel in de winkel als online. Ik werd in de winkel gelijk goed geholpen en kreeg persoonlijk advies. De website is gebruiksvriendelijk en ook telefonisch is de klantenservice goed bereikbaar.
Hele goede afhandeling van mijn bestelling en netjes op tijd gekregen
Ik was erg blij dat de oplader voor de camera accu zo snel bij mij werd afgeleverd. . Supersnelle
Ruime keuze, personeel die verstand hebben van zaken, prijs kwaliteit.
Vorige week bij cameranu urk geweest.
Was er op een zaterdag dus ja dan is het wel iets drukker uiteraard ☺️
Was hier al een keer eerder geweest voor een telelens.
Dit keer had ik een camera gezien op de site dus had ik gereserveerd om deze te bekijken.
Daar aangekomen ben ik super geholpen.
Vriendelijk, eerlijk en niet mooier maken dan het is.
Heb mn oude camera ingeleverd samen met nog een lens en dit als korting gebruikt.
Ik raad deze winkel zeker aan.
En ik zou hier ook zeker wel weer komen.
Dus bij deze nog bedankt voor de goede en snelle service 😄
Ik kwam bij Cameranu terecht simpelweg omdat het product dat ik wilde hebben hier de scherpste prijs had. Inclusief gratis verzendkosten. Ik maakte mijn bestelling in de avond en de volgende ochtend toen ik wakker werd had ik al een bericht dat mijn bestelling die dag al geleverd zou worden. Dat was niet ergens in de avond maar al vroeg in de middag. Dus alles is in mijn beleving perfect gegaan. Echt helemaal niets op aan te merken.
Via de website een canon lens besteld. Hij was goed verpakt en erg snel in huis. Ondertussen erg veel gefotografeerd en ben heel blij met de lens. En ook heel tevreden over de winkel. Ik bestel hier zeker vaker!
Goede producten. Snel en goed verpakt geleverd
Bestelling van de canonlens ging perfect. snel geleverd. Het was een occasion lens maar was in uitstekende staat zoals beschreven in de advertentie op de site.
Eerste opnames ermee gemaakt prima lens voor schappelijke prijs.
Cameranu is een goed georganiseerd bedrijf. Direct telefonisch antwoord of door geschakeld naar een deskundige binnen het bedrijf. Alles was direct duidelijk. Wat sterk was, ik had geen account, maar wel mijn 06 nummer ingevuld. Via mijn nummer konden ze meteen zien wat ik besteld had en ontvangen had. Alles in een keer duidelijk. Dat is nog eens bedrijfsvoering!
Zeer volledige site, waardoor ik een goede keuze kon maken. Daarnaast een snelle en volledige levering.
Duidelijke omschrijving.
Snelle verzending en stevifg verpakt.
Ben zeer tevreden over Camernu. Waar een ander gesprecialiseerd bedrijf in fotoapparatuur het af liet weten, werd ik bij Cameranu heel fijn geadviseerd. Ondanks dat ik de camera er niet gekocht heb.
Mijn volgende aankoop zal zeker bij Camernu zijn.
Online alles bestellen op gebied van fotografie, film en alle toebehoren. Vakkundig en vriendelijk personeel.
Wij gingen op pad om even een verrekijker te kopen, en wat een toeval er waren meer personen die dezelfde interesse hadden, dus de verkoper nam ons allemaal mee om te vertellen waar je op moet letten en hoe een verrekijker werkt, maar boven al het voor iedereen persoonlijk is. De prijs zegt niet alles, je moet er goed doorheen kunnen kijken en bedenken wanneer en voor wat je het gaat gebruiken. Na deze uitgebreide uitleg werden we mee naar buiten genomen en hebben we zeker een stuk of 15 verrekijkers getest en geselecteerd. En ja het is waar, het is persoonlijk en net wat jij belangrijk vind. Wij hebben een hele mooie fijne verrekijker gekocht en ik had ook gezien dat ze een mooie 2e handse lens hadden ook hier kreeg ik direct van de verkoper te horen dat het een zeer goede lens was. En ook hier ben ik meer dan tevreden mee.
Fantastische uitleg voor de aanschaf van een verrekijker
wrong description of article and no willingness to take back. Very bad experience.
De site is duidelijk met veel verschillende opties. (Ik zocht een drone pakket) Snelle levering en goede prijzen!