Cameranu

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
8.9

Deze score is gebaseerd op 689 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

peter30-04-2026
Perfecte service. Mijn camera van 4,5 jaar oud werd onder garantie hersteld en gratis thuisbezorgd. Bovendien werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status van de reparatie.
Deborah Ruijper-Scholtus 30-04-2026
Cameranu is voor mij al jaren een betrouwbaar online verkooppunt omdat ik er al meerdere keren attributen (voornamelijk objectieven) voor mijn camera heb gekocht en deze ook binnen zeer korte tijd geleverd waren. De website van Cameranu vind ik persoonlijk erg gebruiksvriendelijk, waarbij informatie ook snel te vinden is. Dat maakt de website overzichtelijk en compleet. Het laatste wat ik heb aangeschaft is een Godox reportage flitser en ook deze was binnen no-time geleverd!
Stefan29-04-2026
Onlangs ben ik bij CameraNU in Rotterdam geweest voor mijn nieuwe Panasonic LUMIX S5II. Ik wist al redelijk goed welke body ik wilde, maar de keuze voor de juiste lens was nog een uitdaging. Ik ben daar fantastisch geholpen door XXX. Hij nam alle tijd voor ons, luisterde heel goed naar mijn wensen en deed echt moeite om de perfecte match te vinden. Uiteindelijk kwam hij na wat zoekwerk met een hele mooie lens van Samyang aanzetten. Wat ik vooral top vond, was de persoonlijke benadering. XXX vertelde over zijn eigen ervaringen met camera’s die hij zelf bezit en ik mocht zelfs verschillende lenzen testen op zijn eigen toestel om te zien wat het beste resultaat gaf. Dat noem ik pas service! Ik ben dik tevreden met hoe ik geholpen ben en ik kom hier in de toekomst heel graag terug."

M Klaster 29-04-2026
Al jaren klant bij camera.nu en al meerdere lenzen en accessoires gekocht. Laatste aankoop was een camera die niet direct leverbaar was. Via de mail wordt je dan constant op de hoogte gehouden van de status van je product. Sowieso met alle producten die gekocht worden. Die worden ook zeer netjes verpakt met voldoende vulmiddel.
Rob Achterbosch 29-04-2026
Mooi objectief met goed advies tegen een prima prijs gekocht. Ander objectief ingeruild tegen een acceptabel bedrag, dus dik tevreden met de service.
Ronald Rozema29-04-2026
Ik heb onlangs bij CameraNU een nieuwe camera aangeschaft (R6 Mark III) samen met een RF 100-500 objectief, en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Mijn oude camera en objctieven kon ik inruilen voor een zeer nette prijs, wat de aankoop extra aantrekkelijk maakte. Wat mij vooral opviel was de uitstekende service in de winkel in Urk. De medewerker nam ruim de tijd, werkte rustig en gestructureerd, en gaf duidelijk blijk van vakkennis. Geen haast, gewoon goed en eerlijk advies; Precies wat je hoopt bij zo’n aankoop. Wat het voor mij extra bijzonder maakte, was dat het ondanks het grote aankoopbedrag heel vertrouwd voelde. Dat zegt veel over de manier waarop je hier geholpen wordt. Erg prettig. Alles verliep soepel: Van het uitzoeken van de apparatuur (Ook op de website van CameraNU tot de afhandeling. Ook de digitale facturering was erg handig en netjes geregeld. Kortom: een hele fijne koopervaring, met topservice van begin tot eind. Absoluut een aanrader!
Nigel29-04-2026
Wederom een supersnelle levering. Geen nonsense! Ook als ik contact opneem met de klantenservice heb ik binnen een paar uur reactie. Erg netjes!
Roechendroe 29-04-2026
Top kwaliteit!! 1 jaar garantie prima prijs enorm snel verzonden en een goede camera ook al was hij tweedehands wat ook echt top qas is dat er exact bij staat of er wat mis mee is en wat er mis mee is!! Heel dankbaar
mike28-04-2026
Toen ik de prijzen vergeleek kwam Cameranu er het beste uit en ook nog eens binnen 24 uur geleverd. Hou ik van! Goed verpakt, snelle bezorging en de goedkoopste voor mijn microfoon!
Ton27-04-2026
Goed advies, waarbij ook alternatieven werden doorgenomen. Ook goed advies waarom juist niet voor een optie te kiezen
Omer27-04-2026
snel geleverd, goed ingepakt en topservice! al in al een aanrader
Annemieke 27-04-2026
Goede prijs en snelle levering.
Ferry27-04-2026
Wat een fijne webshop. Eigenlijk per toeval ontdekt toen ik op zoek was naar een Sony a6400. ‘s avonds laat besteld en de volgende ochtend al in huis. Later nog 2 lenzen besteld en ook daar weer alles top mee geregeld. Ik ben positief verrast en blijf in de toekomst lekkt hier shoppen.
Ahmad27-04-2026
Snel en goed service
Lina25-04-2026
In de winkel zeer prettig geholpen met duidelijke uitleg. Alle tijd voor ons. Helemaal Top. Zou zeker Camera Nu in Urk aanbevelen.
Leendert24-04-2026
Paar accessoires gekocht in Urk. Meer dan uitstekend geholpen door verkoper Michel. Tevens georiënteerd op andere camera, wederom met prima professionele bijstand. En tenslotte is mijn sensor gecleand. Ik geef een 9 omdat ik nooit een tien geef.
Tori24-04-2026
Ik ben super goed geholpen met een camera als cadeau voor mijn vriend. Ik wist vantevoren niet welk model ik moest hebben maar door de goede hulp heb ik een actie camera gevonden. Mijn vriend is er super blij mee en heeft hem al heel vaak kunnen gebruiken tijdens de wintersport vakantie.
KP2123-04-2026
Cameranu heeft een mooi en uitgebreid assortiment en verkoopmedewerkers geven een eerlijk, goed en onderbouwd advies, waarbij goed geluisterd wordt naar de wensen van klant. Naast de hardware hebben ze ook leerzame workshops op locatie en op YouTube staan. Ben al jaren naar volle tevredenheid klant.
A. E. MARTINA23-04-2026
Geleverd volgens de bestelde aanbieding en op de overeengekomen tijd bezorgd.
Janneke22-04-2026
Super leuke verkoper, gezellig maar ook zeer eerlijk! En dat wordt enorm gewaardeerd. Goede uitleg van het statief wat ik wilde kopen, en fijn dat er tijd voor mij werd genomen .. heel blij mee.
JorisG22-04-2026
Sterk assortiment en nette prijzen. Maar vooral een heel plezierige service. Dat maakt het verschil!
Amber Spierings 22-04-2026
Cameranu is een website waar ik graag kijk en bestel. De website is duidelijk, heel duidelijk, waar andere websites dat soms minder zijn. Het aanbod is groot en voorraad is 9/10 x altijd aanwezig. Prijzen zijn goed. Ik heb ook al een paar keer gechat met de ‘serviceoptie’ de antwoorden zijn duidelijk en ik heb er echt iets aan. Tevens heb ik ook wel eens gebeld en daar was het antwoord ook helemaal duidelijk. Geen valse beloftes, fijne webshop, goede service en snelle levering.
Eddie Visser22-04-2026
Goed en betrouwbaar bedrijf met goede klantenservice. Heb met plezier en met goede feedback van medewerker een DJI Mini 3 drone gekocht.
Astrid21-04-2026
Snel en attent geholpen met een tweedehands lens die uit een ander filiaal moest komen. Vervolgens in de winkel geprobeerd of het werkte. Goede service.
Fabian21-04-2026
Vriendelijk geholpen, door drukte werd er aangeboden mijn inruilproducten achter te laten, en dag later op een rustiger tijdstip terug te komen. Hierdoor super snel en top geholpen.