bol.

8.7

Deze score is gebaseerd op 16386 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Lucas Hamers12-03-2026
Ik vind dat bol. Een goed bedrijf is. En ook wel ervoor zorgt zat ik niet ergens heen hoef te gaan om spullen te halen. Alleen jammer dat videogames vaak via postnl worden gebracht en dan vaak pas rond 18:00 ‘s avonds aankomen terwijl ik vaak juist donderdag vrij ben overdag en ‘s avonds juist ga sporten.
Christine12-03-2026
Hoi, ik ervaar bol.com als zeer betrouwbaar, snel leverend en prettig
Lisa12-03-2026
Zeer overzichtelijke website met een heel uitgebreid assortiment aan producten die over het algemeen beter geprijsd zijn dan elders. Daarnaast is de levering ook altijd snel, wat soms handig kan zijn. Er is een zeer goede klantendienst die altijd tot het uiterste gaat om samen tot een oplossing te komen. Ook retourneren, indien nodig, loopt voorlopig altijd vlot. Het enige minpunt, waardoor ik niet het maximum van de score kan geven, is dat Bol.com slachtoffer wordt van zijn eigen succes. Ze werken met verschillende ondernemingen samen ondertussen. Deze service is vaak wat minder. Maar ook dan staat Bol.com zelf klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Klaas11-03-2026
Het is helder en duidelijk, je kiest dan vaak het juiste product.
A.Klaren10-03-2026
Als je wat bij bol com kan je er rekening als het binnen een paar dagen wordt geleverd. Als er iets wordt terug gestuurd wordt het correct afgehandeld.
Gerben10-03-2026
Komen altijd hún afspraken na qua levering. En als er iets niet geleverd wordt door een bezorgdienst dan maken ze het alsnog in orde! Daarnaast wordt je altijd goed op de hoogte gehouden van de status van je pakket.
John 10-03-2026
Altijd correct en volgens afspraak. Al heel veel gekocht en nog nooit problemen gehad en de enkele keer dat ik heb moeten retourneren ging dat ook moeiteloos. En een zeer ruim aanbod
Lot10-03-2026
Makkelijk bestellen via de app. Producten zijn snel in huis en tot nu toe allemaal onbeschadigd aangekomen. Ook fijn dat de app soms een notificatie stuurt voor aanbiedingen
Nick10-03-2026
Levert netjes op tijd en het product was goed verpakt. Kwam niet met de standaard bezorger en dat was ook te zien. De bezorgers van PostNL extra@home waren erg vriendelijk en behulpzaam. De doos was nergens beschadig en zag eruit als nieuw. Zo kan het dus ook.
Mecht10-03-2026
Ik vind Bol.com een prettige webshop. Groot aanbod en meestal goed geprijsd. Duidelijke communicatie en over het algemeen vlotte verzending. Twee keer problemen gehad met een kwijt geraakt pakket. Dat is vlot en deskundig opgepakt.
Mieke 10-03-2026
Ik koop graag via Bol.com omdat ik dan zeker weet dat de aankopen goed zijn. Ik ben blij dat ik met vragen altijd welkom ben en 'Billie' zoekt het graag uit. Lukt dat niet word je doorverbonden met een medewerker. Dat is heel fijn. Ik ben blij met Bol.com.
Siebe 10-03-2026
Ik bestel regelmatig artikelen bij Bol en het wordt altijd keurig geleverd binnen de geschetste termijn. Dus ongeacht welke leverancier het is gaat het steeds heel goed.
VriesDeR09-03-2026
Snelle levering, keurig verpakt.
Melis04-03-2026
Bol.com? Beste online winkel die er maar is! Het heeft een breed assortiment aan wat je maar kan bedenken!
Loek 04-03-2026
Prima informatie over de levering en levering zoals beloofd
Jan hooftman04-03-2026
Heb deze site gekozen omdat a: heel erg makkelijk is om te zoeken b: wat je hebt bekeken kan je later makkelijk terug vinden c: bij een verkeerde zending gaan ze goed kijken hoe en waarom, en de afhandeling heel netjes afgehandeld wordt, top site dus
Nathalie04-03-2026
Ik ben echt fan van Bol.com! Ze hebben echt zoveel keuze in producten, hele snelle levering maar vooral heb ik hele goede ervaringen met de klantenservice als er wel iets "mis" was met een product. Ze bieden echt een goede/fijne oplossing en willen echt de klanttevredenheid hoog houden! En als select klant heb je voordelen die echt de moeite lonen! Kortom, een zeer tevreden klant!
Leeuw04-03-2026
Heel goede service en snelle levering!
jacqueline 04-03-2026
ik gebruik bol.com best vaak en heb er laatst mijn nieuwe nintendo switch 2 besteld het was fijn om het een dag na dat ik het besteld had in huis te hebben en vaak is het zo bij bol vandaag besteld morgen in huis echt fijn
Fp 04-03-2026
Goede uitgebreide winkel. Makkelijk om snel iets te bestellen. En bijna van alle markten thuis.
Marlyne04-03-2026
Bol.com is mijn go to als ik iets online moet aanschaffen. Bijna alles is daar te vinden en het wordt snel verwerkt en bezorgd. Levertijden zijn meestal erg kort en vaak heb je het product de volgende dag al in huis, wat ik erg prettig vindt. Ook contact met de klantenservice verloopt indien nodig erg prettig.
Mj03-03-2026
Veel keus en snelle levering
Ilse03-03-2026
Zeer handig wanneer je niet de mogelijkheid hebt om overal te kunnen gaan shoppen. Alles verloopt goed. Ook als het eens misloopt, volgt er een correcte afhandeling en wordt er steeds voor een oplossing gezorgd.
Claudia26-02-2026
5.0
5.0
2 weken geleden een trampoline besteld. Bol. Heeft status bezorgd maar is niet bezorgd. Ik moet zelf naar DPD bellen en de leverancier contacteren, maar er wacht een ongeduldig kind en nog steeds geen trampoline of duidelijkheid.
Eric25-02-2026
Goed overzichtelijke website korte levertijden veel verschillende producten