Braun MQ 3135 WH Sauce Staafmixer - Zwart/Wit - Blenders
Braun MQ 3135 WH Sauce Staafmixer - Zwart/Wit - Blenders
Super handig in de keuken
Super compact maar verassend sterk. Lekker stil (voor zover mogelijk natuurlijk)
Hier ga ik lang plezier van hebben.
Pluspunten
- Compact op bergen
- Sterk!!
Minpunten
- Geen mengkom erbij
staafmixer
Fijn in gebruik, ook makkelijk zonder handleiding.
Heb deze al verschillende keren gebruikt, ook voor tomaten te pureren.
Goed Staafmixer
goede kwaliteit voor een goede prijs. zeer eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken.
Helpt me veel bij het koken en bereiden van taarten en koekjes
Pluspunten
- prijs
- kwaliteit
goede prijs kwaliteit verhouding
goede prijs kwaliteit verhouding. Ook fijn dat er zowel een mixer, een hakker en een staafmixer in een doos zitten
Fijn apparaat
Je pakt de mixer er snel bij. Ik heb de mixer al jaren. Helaas bleek de motor niet bestand tegen grote noten en heb ik een nieuwe moeten kopen. Eigen schuld. Gewoon weer dezelfde mixer gekocht die perfect aansluit op mijn al bestaande onderdelen, heel fijn
Pluspunten
- Snel
- Handig schoon te houden
Minpunten
- Minder bestand tegen het mixen van noten of dadels
- Je moet het knopje blijven indrukken
Praktische mixer
Ideale mixer met verschillende opzetstukken zodat je niet ook nog een losse staafmixer of hakmolen in de kast hebt staan. Erg krachtig en doe wat die moet doen.
Pluspunten
- Krachtig
- Praktisch
mooi ontwerp,
Ik heb dit product speciaal gekocht vanwege de kwaliteit waar Braun voor staat,
de verschillende extra functies die het heeft, bv. een eiwit- en slagroomklopper
en het mooie ontwerp. Het oog wil ook wat, zal ik maar zeggen.
Pluspunten
- extra functie voor eiwit- en slagroomkloppen
- kwaliteit en design
Super fijne mixer lekker stil
Top mixer lekker stil en werkt super het een goed aankoop voor niet teveel centen waar ook alles bij zit wat je nodig hebt voor in de keuken
Pluspunten
- Lekker stil
- Veel accessoires
- Lekker goedkoop
- Lang snoer
Solide bevestiging
Mijn oude was kapot en dacht mezelf is te verwennen met een luxere uitvoering. Dat is gelukt . Mooie solide bevestiging en heerlijk dat het in de vaatwasmachine kan!
Pluspunten
- Solide
- Veilig
multi functioneel
Praktisch hulpmiddel voor in de keuken met veel accessoires en hoog vermogen.
Door gebruik roestvrij staal heb je geen last van verkleuringen bij veelvuldig gebruik.
Pluspunten
- vermogen en accesoires
- uiterlijk
Minpunten
- neemt veel opbergruimte in
Mooi degelijk apparaat
Goed product voelt degelijk aan en is stil, traploos in te snelle in snelheid wat hem zeer practisch maakt
Pluspunten
- stil
- degelijk
Minpunten
- nog geen
Prima staafmixer
Ik vond de vormgeving erg goed. In gebruik overtreft het apparaat mijn verwachtingen. Ben er heel blij mee.
Goede mixer
Deze mixer is zeker een goede aankoop voor ouders die de nodige fruit- en groentehapjes zelf klaarmaken. Dankzij de grote hakmolen kan je makkelijk een grote portie klaarmaken. Elk onderdeel klikt makkelijk los en aan elkaar.
Pluspunten
- Goede prijs/kwaliteit
Minpunten
- geen
Goede mixer
Deze mixer is zeker een goede aankoop voor ouders die de nodige fruit- en groentehapjes zelf klaarmaken Dankzij de grote hakmolen kan je makkelijk een grote portie klaarmaken. Elk onderdeel klikt makkelijk los en aan elkaar.
Pluspunten
- Goede prijs/kwaliteit
Minpunten
- geen
Krachtige, solide staafmixer
Het is een degelijke staafmixer, perfect voor dagelijks gebruik. Ik heb voor deze staafmixer gekozen vanwege de metalen blendervoet en de relatief grote mengbeker voor een prima prijs.
Pluspunten
- metalen blendervoed
- grote mengbeker
- aparte turboknop
Goede ervaring, degelijk product.
De vorige na 15 jaar versleten. Gezien deze goede ervaring weer een nieuwe Braun staafmixer gekocht. Degelijk product, ligt goed in de hand en anti spat voet werkt. Ook de nieuwe hakmolen bevalt prima en heeft een lekker groot volume.
Super goede staafmixer
Mixt super snel. Blijven geen klontjes achter. Het is een top apparaat. We zijn er blij mee en raadt hem aan!
Pluspunten
- Veel standen
- Hoog wattage
Minpunten
- Geen
Super product van hoge kwaliteit!
Al ruim 15 jaar tevreden met de Braun staafmixer Ik had al een vergelijkbare set, en heb deze er nu bij gekocht. Dit maakt gezamenlijk koken nog gemakkelijker. Wat ik echt fantastisch vind is dat de onderdelen over en weer te verwisselen zijn, en past altijd. Ook kun je nog steeds onderdelen kopen. Echt een top product, van zeer goede kwaliteit en service!
Pluspunten
- Kwalitatief product, goede resultaten
- Gaat echt jaren mee
- Onderdelen passen ook op andere braun staafmixers
- Gemakkelijk extra onderdelen bij te bestellen
Goede staafmixer met extra's
Na jarenlang intensief gebruik heeft mijn vorige braun sraafmixewr het begeven. Ik heb expres bijna dezelfde gekocht. Vooral het bijgeleverde hakmolentje is ideaal: ook harde dingen als noten zijn geen probleem. De voet van de staafmixer is ook erg goed. Geen gespetter.
Pluspunten
- geen spetters
- krachtige hakmolen
- makkelijk schoon te maken
Braun staafmixer MQ3137
Zo'n tien jaar geleden een nagenoeg zelfde model staafmixer met toebehoren gekocht. Nu - na veelvuldig (lees: bijna dagelijks) gebruik - was deze toe aan vervanging werd het de MQ3137
Pluspunten
- niet opspattend
- niet vacuüm
- accessoires eerder model passend op huidig model
Minpunten
- Witte kleur
Heel goede staafmixer
Ik kocht dit model staafmixer omdat ik erg veel vertrouwen heb in Braun.
Altijd fijn om mee te werken en goed schoon te maken.
Pluspunten
- compact
- goed te hanteren
Degelijke mixer
Materialen zijn goed en stevig, voelt lekker in de pols en doet gewoon wat het moet doen: lekker alle vitamientjes met elkaar mixen.
Handig apparaat
Ik heb dit apparaat gekocht omdat een goede ervaring heb met mijn oude braun staaf mixer. Deze heb ik bijna twintig jaar heel vaak gebruikt.
Soeper!!
We maken thuis veel soepen. Deze mixer werkt daar echt super voor. En hij spat niet zo als andere mixers. Scheelt veel vlekken ; )
Pluspunten
- snel
- spat niet
Scherp mesje, groot genoeg bakje, fijne grip
Tot nu toe alleen nog maar de food proccesor functie gebruikt. Die werkt prima, ik had het snel fijngemalen. Het mesje is wel echt vlijmscherp, daar kwam ik op de verkeerde manier achter, namelijk in mijn vinger, ik was bij mijn oude mixer niet meer gewend om voorzichtig met dat mesje om te gaan. Maar in principe is het wel een goed punt uiteraard, maar wees er dus wel voorzichtig mee. Verder hield de mixer fijn in de hand, niet te zwaar en comfortabel als je er even mee moet staan mixen. En het bakje van de food processor was ook groot genoeg, 500 ml.
Pluspunten
- Fijne grip
- Bakje food processor goede maat
- Scherp