NordVPN VPN Service - 6 Apparaten - 1 Jaar - Internet Security

NordVPN VPN Service - 6 Apparaten - 1 Jaar - Internet Security

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 42,95Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 54 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de NordVPN VPN Service - 6 Apparaten - 1 Jaar - Internet Security op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Sabrina_199811-05-2025

Doet precies wat je verwacht

Erg tevreden met deze VPN! Het activeren van mijn account ging zonder problemen en het product doet precies wat je ervan mag verwachten. Het is eenvoudig in gebruik, maakt snel verbinding met servers in andere landen en houdt de verbinding stabiel. Ook de password manager bevalt goed. Ik had hier nog niet eerder gebruik van gemaakt, maar het is verrassend makkelijk en prettig in gebruik.
Pluspunten
  • Snel
  • Degelijk
Minpunten
  • Installatie kan iets eenvoudiger
Dees1108-05-2025

Ideaal

Omdat ik me geregeld zorgen maak over de veiligheid van mijn gegevens op internet, heb ik er al vaak aan gedacht om een VPN aan te schaffen. Nu ik het in gebruik heb, baal ik ervan dat ik dit niet eerder heb gedaan. Ook wanneer ik op een openbaar wifi-netwerk zit, voel ik me dankzij de VPN veilig. Het aanmelden van meerdere apparaten loopt snel en eenvoudig middels het scannen van een QR code. De Dark Web Monitor heeft ervoor gezorgd dat mijn partner erachter is gekomen dat zijn gegevens, gekoppeld aan zijn e-mailadres waarschijnlijk te vinden zijn op het dark web. Hij heeft direct actie kunnen ondernemen. Mocht er iets soortgelijks voorvallen, dan ontvangen wij via VPN een melding. Dit geeft een heel prettig en veilig gevoel!
erpsjosje04-05-2025

veilig en betrouwbaar

Deze beveiliger kon ik eerst niet installeren, maar nadat ik een mailtje had gestuurd naar de verkoper kreeg ik uitleg wat te doen en een link en daarna was het vlug gebeurd. Voel me nu ook veilig en mijn gezin ook kan 10 apparaten beveiligen hiermee, Het internet wordt wat trager maar daar heb ik het volgende op gevonden. kan Nordvpn pauzeren en doe dat ook voor een uur, dit is trouwens voor verschillende tijden inzetbaar en tijdens de pauze heb ik weer snel internet en na een uur gaat de beveiliging weer automatisch in, Kortom een goed koop heb er geen spijt van.
Pluspunten
  • veilig
  • 10 apparaten
  • betrouwbaar
Minpunten
  • internet trager maar kan worden opgelost
infokoops23-04-2025
Deze NordVPN Standard Software heb ik gekocht in verband met anoniem en veilig internetten. Tegenwoordig word je gevolgd door trackers en cookies, etc. Deze NordVPN verbindingen zijn erg snel, stabiel en makkelijk in gebruik. De licentie die ik heb is voor meerdere apparaten, dus iedereen binnen het gezin is voorzien van een versie inclusief online beveiliging. De software is geschikt voor Windows, macOS, iOS, Linux, Android en meer. Installatie en gebruik zijn voor iedereen te begrijpen, voor mijn kinderen en vrouw geen probleem om het te gebruiken. De interface is overzichtelijk qua indeling. Het is een uitstekend pakket als je graag veilig wilt werken en je privacy minimaal wilt delen met je mobiel, laptop, etc. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden over de werking van de VPN.