De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 123 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750WH Keukenmachine - 1000W - 5L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
mooi design, staat goed in je keuken, krachtige motor. Heerlijk bakken maar!
Heeft alles wat je nodig hebt. Kenwood is goed en degelijk, maar ook gewoon mooi. Fijn dat je losse onderdelen kan bij kopen.
Al jaren op zoek naar een keukenmachine maar nooit een gekocht vanwege de prijs die bij goede kwaliteit ook hoog is. In dit geval is de prijs zeer acceptabel en de kwaliteit wat je van Kenwood verwacht.
Ik vindt het een mooie en degelijke machine. Mijn keuze is gebasseerd op het materiaal en de grote van de mengkom. Ik gebruik hem semi-professioneel en ben tot op heden zeer tevreden.
Super degelijke machine. Blijft goed staan (mede omdat ie loodzwaar is). Mooie degelijke kloppers erbij. Zware motor ook tijdens zwaar werk. Mooie opgeklopte eiwitten.
Ik zocht een witte keukenmachine. Het lijkt me o.a. handig om te gebruiken om taarten te maken en deeg voor pizza's. Omdat deze in onze nieuwe keuken op het aanrecht komt te staan, wil ik er wel een met een mooie uitstraling. Dat heeft deze zeker en het is heet plastic troep!
Robuuste mixer en lekker simpel. Ziet er ook mooi uit op het aanrecht. Is relatief stil vergeleken met andere mixers dus dat is ook een bijkomend voordeel.
Mijn vrouw gebruikt al jaren een KENWOOD keukenmachine, dus dat de volgende weer een KENWOOD zou worden, stond al vast. Alleen was de bak van de oude machine te groot, dus hebben we een stapje terug gedaan. Na de levering werd de machine direct uitgepakt en gebruikt. Naar tevredenheid van iedereen (ik mocht namelijk al het gebak proeven.....)
Deze KMix werkt perfect en doet alles wat deze moet doen. Werk zelf als kok en op de zaak werken we met Kitchenaid en deze werken super maar deze Kenwood doet absoluut niet onder aan dit duurder merk. Voor de thuisgebruiker raadt ik echt deze kenwood aan. Betaalbaarder en doet het gewoon goed.
Deze keukenmachine heeft een prachtig uiterlijk en is een aanwinst in mijn keuken. De grote kom zorgt er voor dat ik grote hoeveelheden kan bereiden. Het spatdeksel voorkomt een hoop rotzooi.
Mooi design, juiste combinatie van nostalgisch en modern
Ik was me al een poosje aan het oriënteren voor een keukenmachine en kwam toen deze tegen. De prijs was aantrekkelijk en de reviews erg lovend. De kwaliteit van Kenwood is al lang bekend dus toen was de keuze snel gemaakt.
Ik ben al een aantal jaren in het bezit van een kenwood keukenmachine maar deze miste de power voor brooddeeg. Nu deze aangeschaft en super blij mee. Brooddeeg mixt de machine met gemak