De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 123 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750WH Keukenmachine - 1000W - 5L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Hoogwaardig kwalitatief apparaat. Zeer duurzaam. Prettig in gebruik. Relatief weinig geluid (in vergelijking eerdere / andere keukenmachine). Mooie blikvanger in de keuken.
Gekocht om zwaar brooddeeg te kneden. Daar draait deze machine zijn hand niet voor om. Ik ben er super super tevreden mee!!!! Licht beslag zoals pannekoeken..geen probleem met de bij geleverde spatdeksel, erg handig. En het design is geweldig. Retro rood.
Heel fijne keukenmachine, makkelijk in gebruik en wordt iedere gebruikt om brood te mixen of iets zoets te maken. De verschillende mee geleverde accessoires zorgen ervoor dat voor elk baksel je goed voorbereid bent. Mooie kleur en plezier om te gebruiken
Dit is een mooie compacte keukenmachine. Het geluidsniveau is t.o.v. onze vorige keukenmachine een heel stuk aangenamer. Je kunt nog met elkaar praten als de machine aan staat.
Ik heb de KENWOOD keukenmixer KMX 750WH uitgekozen na een vergelijk met mixers van andere merken. De keuze is gevallen op de KMX750WH vanwege de degelijkheid, de functionaliteit en het schitterende design.
Super mooie mixer om sowieso op je aanrecht te hebben staan! Daarnaast eenvoudig in gebruik. Traploze motorbediening werkt goed en de kantelknop voelt er natuurlijk aan. Daarnaast is de kwaliteit van de mixers en kom erg goed. Een blijvertje!
Ik begrijp dat ik verplicht ben om een review te schrijven om in aanmerking te komen voor €40 cashback, maar ik kan er nog niets van zeggen aangezien ik het apparaat nog niet heb gebruikt
Super mooie mixer, van zware kwaliteit!
Prima accessoires.
Fijn in gebruik, ik gebruik al heel veel jaren Kenwood wil nooit meer iets anders.
Ik raad deze iedereen aan.