Bosch MUM59M55 Keukenmachine - 1000W - Zwart/RVS - Mixers

Bosch MUM59M55 Keukenmachine - 1000W - Zwart/RVS
Bosch MUM59M55 Keukenmachine - 1000W - Zwart/RVS
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 165 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM59M55 Keukenmachine - 1000W - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

H24-08-2020
4.0

Te hoge verwachtingen?

4.0
Een keukenmachine met veel mogelijkheden leek me handig. Na ongeveer 4 jaar was hij stuk. En ik hoef geen keukenmachine meer. Het meest gebruikt was de citruspers. Deeg bereiden viel tegen. Ik moest steeds handmatig het deeg van de bodem en zijwand schrapen. De deeghaken namen dat niet mee. Zelfs bij pannenkoekbeslag gebeurde dat. Wel veel mogelijkheden, maar ik vond het gedoe. Het raspen van bieten heb ik sneller handmatig gedaan dan dat ik de hulpstukken op de machine heb gezet.
Roos24-01-2020

Ontzettend blij met onze Bosch keukenmachine

Ontzettend blij en tevreden met onze nieuwe keukenmachine. Erg veel onderdelen! in een handomdraai een cake of taart gebakken.
Anna20-01-2020

Fantastisch mixer

I have chosen for this mixer because I was looking for a all the functionalities in one. Im satisfied with the product, and can highly recommend it for home use.
Pluspunten
  • Stands firmly
  • Accessories
Wilma van Hoesel16-01-2020

Groot in prestatie, compact in formaat

Urenlang heb ik reviews gelezen en aanbevelingen waar ik op moet letten bij de aankoop van een keukenmachine. Niet alleen de persoonlijke redenen voor gebruik, en smaak voor uiterlijk, maar ook de technische redenen en prestatie vormen de uiteindelijk keuze voor het product. Voor mij bleef ik uitkomen bij Bosch. Vooral de prestaties en unieke gestroomlijnde uiterlijk, maar ook de compactheid gaven een doorslag. Hij werkt stil en goed en ik ben erg blij met mijn aankoop! Bonus zijn de vele hulpstukken ! Een echte aanrader
Pluspunten
  • prestatie
  • uiterlijk
  • design
  • stil
Minpunten
  • voor mij had de vleesmolen er niet bij gehoeven.
Frieling14-01-2020

multifunctioneel en handig

Was op zoek naar een goed, degelijk mooi en functioneel apparaat. Dat heb ik gevonden in deze Bosch MUM59M55. Het apparaat is voorzien van diverse accessoires waardoor je nog meer en makkelijker producten kunt bereiden in een mum van tijd. In het begin was het even uitvogelen hoe alles moet worden aangekoppeld maar het wijst zich uiteindelijk van zelf. Ook is de veiligheid van hoge kwaliteit. Wanneer iets niet goed is vastgeklikt of is afgedekt werkt het apparaat niet waardoor er geen ongelukken kunnen gebeuren. Het apparaat kan ook verder uitgebreid worden met diverse accessoires voor bv het maken van ijs en pasta.
Pluspunten
  • multifunctioneel
  • veilig
  • mooi design
  • degelijk
Astrid13-01-2020

Veelzijdig

Ik heb na enig speurwerk gekozen voor de MUM59M55 vanwege het vermogen en de veelzijdigheid. Het kneed moeiteloos zwaar deeg voor broden, je maakt in een handomdraai een lekkere smoothie of perst verse jus d'orange. De keukenmachine neemt weinig plaats in op het aanrecht en het is eenvoudig in gebruik. Ik heb de keukenmachine pas een paar dagen in bezit, maar heb er nu al veel plezier van gehad. Een echte aanrader voor wie een veelzijdige, krachtige, gebruiksvriendelijke keukenmachine zoekt!
Pluspunten
  • Veelzijdig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vermogen
10-01-202011-01-2020

Prachtige keukenmachine met tel van mogelijkheden

Perfecte keukenmachine met heel veel mogelijkheden. Eenvoudig om te bouwen naar iedere functie. Alle onderdeln makelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • Makkelijk om te bouwen
  • Alle onderdelen zonder veel moeite schoon te maken
Marie11-01-2020

mooi design

Nog niet alle mogelijkheden benut , bevalt tot nu toe uitstekend. Materialen zijn goed schoon te maken en nemen niet veel plaats in.
J Deiman10-01-2020

Bosch MUM59M55 keukenmachine

Wat een geweldig apparaat. Deze kan niet ontbreken in jouw keuken. Let op bij de keuze welk type je neemt. Er zit veel verschil in de bijgeleverde accessoires.
michelle09-01-2020

Prachtige design keukenmachine

Prachtige keukenmachine, alles in 1, super handige accessoires en kwalitatief erg goed. Mooie grote mengkom, ook super handig dat het snoer vanzelf naar binnen gaat. Ik ben absoluut blij met deze aankoop.
Pluspunten
  • mooi design
  • alles in 1
  • grote kom die je kan afdichten
  • stuift niet
  • handige accessoires
Mum with passion for baking and cooking06-01-2020

stabiel apparaat

Naar tevredenheid in gebruik sinds een paar weken. Staat stabiel op het aanrecht. Simpel in gebruik met veel accessoires. Is geen onwijs apparaat maar voldoet voor waar het voor gemaakt is.
Pluspunten
  • stabiel
  • simpel in gebruik
anoniem05-01-2020

Super apparaat.

Complete keukenmachine. Stil en makkelijk in gebruik. Staat vast op aanrecht door de zuignapjes. Kortom compleet en super makkelijk in gebruik.
Raymond31-12-2019

Nieuwe keukenmachine

Van de werkgever een alternatief kerstpakket ontvangen. Hiervoor een coolblue cadeaubon gekozen en hiermee een nieuwe keukenmachine gekocht met bijbetaling. Dit apparaat vervangt vrijwel alle losse apparaten die we over de jaren gekocht en/of gekregen hadden. Na online bestelling snel thuis ontvangen. Direct uitgeprobeerd met voorbereidingen voor kerst. De bosch doet wat die beloofd. Erg veel hulpstukken moeten wel weer allemaal opgeborgen worden. Stil, sterk, veelzijdig, hip en vooral veilig. Ook bescheiden van formaat.
Pluspunten
  • de mum vervangt heel veel losse keukenapparatuur
  • klein, sterk en veelzijdig
Minpunten
  • vele hulpstukken moeten ook opgeborgen worden
  • lastig onthouden hoe alles gemonteerd moet worden
Van den Bosch30-12-2019

Vriendelijk in gebruik

volledig apparaat, makkelijk te hanteren, klantvriendelijk. Gemakkelijk in gebruik, vaatwasbestendig. Een Bosch apparaat voor een Van den Bosch: dat gaat altijd goed
maaike29-12-2019

Een plaatje voor het oog

Heel mooi apparaat met heel veel extra's. Hij ziet er mooi uit op het aanrecht en makkelijk in gebruik. Sommige aanvullingen zal ik niet veel gebruiken (zoals de gehaktmolen en citruspers) Had liever wat meer snij platen willen hebben of de ijsmachine. Deze zijn wel nog extra verkrijgbaar. De hakselaar (glazen potje) vind ik persoonlijk heel fijn,.
Pluspunten
  • veel extra's
  • mooie uitstraling
  • veelzijdige machine
Minpunten
  • Ik had liever zelf extra accessoires gekozen.
Holtrop29-12-2019

mooi design

Fijne machine en werkt zeer goed. Beter dan een ander merk die ik voorheen had. Schoonmaken gaat makkelijk en zeer veel hulpstukken.
jan28-12-2019

een goede aankoop

een perfecte machientje je krijgt best veel voor je geld plus je kan nog vele acoarisen bij bestelen bvb voor thuis zelf ijs te maken. ik beveel het product aan
MJ26-12-2019

Goed design, niet alles even makkelijk

Het is een mooi design en compleet apparaat. Mooi om op het aanrecht te laten staan. Echter de Multi Mill lekt en het mes blijft vacuüm aan het glas zitten en komt er niet af als je de plastic rand losdraait. Een tegenvaller helaas
Pluspunten
  • Design
  • Alles in 1
Minpunten
  • Multi Mill lekt en komt niet volledig los
  • De extra accessoires zijn moeilijk aan te komen
Michel Witter23-12-2019

Stijlvol en soepel

Net gekocht en nog lang niet alle accessoires uitgeprobeerd. Maar deeg kneden en sap persen doet'ie goed en met weinig lawaai. Handige opbergtas past precies in de roestvrijstalen kom. En er zit een handige smoothiebeker en glazen vershoudbakje bij. Hij is stijlvol en pronkt op ons aanrecht. Een mooi en fijn apparaat.
Pluspunten
  • uiterlijk
  • veel attributen
Minpunten
  • even puzzelen hoe het erop past
S23-12-2019

Mooi en functioneel keukenapparaat

Fijn apparaat, met veel mogelijkheden. In het begin eventjes zoeken het werkt, maar spreekt voor zich.
Pluspunten
  • Praktisch
  • Mooi
  • Alles in 1
Romana22-12-2019

multifunctioneel apparaat

Ik heb de machine pas een week maar ben erg tevreden tot nu toe. Ik heb de verschillende snij/hak appartuur gebruikt en de rest alleen "droog" uitgetest. Het apparaat voelt degelijk, behalve dat het een beetje wiebelt tijdens sommig snijwerk. Gewicht is precies goed en de zuignapjes werken prima. Er zijn veel uitbreidingen mogelijk, echter de combinatie van de meegeleverde opzetstukken is, net als bij concurerende producten, nooit helemaal wat je wil. Sommige dingen zal ik waarschijnlijk bijna nooit gebruiken terwijl ik iets anders nog graag bij zou kopen.
Pluspunten
  • veel uitbreidingen mogelijk
  • vaatwasbestendig
  • genoeg kracht
Minpunten
  • vaatwasser snel vol
  • lichte wiebel bij snijden.
  • plaatjes uitleg kan beter
Ellen22-12-2019

Veelzijdige keukenmachine

Mooi en professioneel product. De gebruikshandleiding is echter niet echt gebruiksvriendelijk met zeer kleine en gedetailleerde afbeeldingen
Pluspunten
  • Veelzijdig
  • veel accessoires
Minpunten
  • onoverzichtelijke handleidingen
Loek Wolff21-12-2019

Prima machine

Prima machine, sieraad op het aanrecht. Voldoet aan de verwachting. Goede resultaten. Gemakkelijk te bedienen en te reinigen.
Pluspunten
  • alleen maar pluspunten
Bastianeke21-12-2019

fijne degelijke machine.

Ik ben na lang aarzelen en uitzoeken wat ik nu precies wilde bij deze machine uitgekomen. Ook omdat mijn schoondochter al een Bosch keukenmachine had en er vol lof over was. Ik bak iedere week minstens 1 cake of andere lekkernijen en ik kreeg de laatste tijd last van mijn handen, waardoor me dat steeds lastiger afging. Ik heb de machine vanmorgen binnengekregen en inmiddels heb ik een boterkoek en brownies gemaakt en het was een verademing dat de machine het werk voor mij deed en dat er prachtig deeg uitkwam, dat ik alleen nog maar ik de vorm hoefde te doen. Het was boven verwachting. Ik heb de machine te kort om de andere attributen uit te proberen, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat ik daar net zoveel plezier van zal hebben.
Pluspunten
  • mooie machine
  • werkt perfect.
Beata02-12-2019

Ideale hulp in de keuken,

Deze keukenmachine is heel eenvoudig in gebruik, en makkelijk om schoon te maken.. Heeft een krachtige motor en veel accsessories zoals vleesmolen , mini blender beker voor smoothies, een citruspers en veel meer. daarbij heeft apparaat een goed gewicht, zodat het apparaat stevig op aanrecht staat. Zitten veel functies bij, dat scheelt een hoop ruimte in de kast- vervang zeker zo'n 6 andere apparaten