Bosch MUM59M55 Keukenmachine - 1000W - Zwart/RVS - Mixers

Bosch MUM59M55 Keukenmachine - 1000W - Zwart/RVS
Bosch MUM59M55 Keukenmachine - 1000W - Zwart/RVS
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 165 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM59M55 Keukenmachine - 1000W - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Hans de Visser22-01-2018

Zeer gebruikersvriendelijk apparaat

Deze keukenmachine vodoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Met de vele bijbehorende onderdelen kan je goed uit de voeten en daardoor is het gebruik zeer veelvuldig. Tevens is de machine goed beveiligd. Bosch onze complimenten.
Pluspunten
  • Zeer breed inzetbaar
  • Sterke machine
MUM21-01-2018

MUM59M55 goed

Bosch is een vertrouwd merk, ja ik beveel dit product aan , ondanks dat het kunststof is ziet het er degelijk uit.
Pluspunten
  • mooi
  • degelijk
Albert11-01-2018

Veel accessoires en gebruiksmogelijkheden

Ik had eerder de keukenmachine MUM54230. Fijn dat de accessoires ook op deze machine passen. Het apparaat is degelijk en kent veel toepassingsmogelijkheden. Helaas is mijn eerdere apparaat door lekkage van de blenderbeker en het feit dat deze op de machine was blijven staan als gevolg van kortsluiting na 2 jaar defect gegaan. Les: geen accessoires op het apparaat laten zitten na gebruik ervan. Verder functioneerde alles prima.
Pluspunten
  • uitgebreide mogelijkheden
  • degelijk apparaat
Minpunten
  • losse accessoires zijn relatief duur
R. van der Laan11-01-2018

Zeer complete keukenmachine

De MUM59M55 heeft heel veel accessoires. Ik wilde zeker een vleesmolen maar de chopper, de raspset en de citruspers zijn voor mij echt een bonus. De blender is praktisch voor smoothies die je zo wilt meenemen maar voor soepen en sausen nogal klein. Uitvoering is mooi en stevig. 3D mixsysteem werkt prima.
Pluspunten
  • Zeer compleet, mooie uitvoering
  • krachtige motor
Minpunten
  • kleine blender
Joke09-01-2018

Geweldige alles kunner

Heerlijke verse pasta's en in een handomdraai deeg gemaakt. Tevens de smoothies zijn geweldig. Door de vele accessoires waarvan vele al standaard geleverd worden, maak je geweldige gerechten. Pasta's smoothies, taarten alles is mogelijk!
Pluspunten
  • Veel accessoires
  • Goede prijs kwalitiet verhouding
Harold08-01-2018

Multifunctioneel

Deze keukenmachine kan vrijwel alles, gekocht om brooddeeg te kneden en om te snijden. Beide gaan uitstekend, bij het kneden zie je de machine wel flink werken en bewegen, maar na een keer of 15 gebruiken met ongeveer 1 kg deeg heb ik er wel vertrouwen in. Verder zitten er zeer veel opties op (nog even uitzoeken hoe alles werkt). De blender is wat klein, de werking van de gehaktmolen weet ik nog niet, nog niet gebruikt. Conclusie, een mooie, compacte, complete machine die doet wat hij moet doen.
Pluspunten
  • De mogelijkheden
  • Mooi en krachtig
Minpunten
  • Degelijkheid??? Beweegt bij kneden (is dit erg?)
Charlotte07-01-2018

Prettige machine met veel mogelijkheden

Na een zorgvuldige afweging dit een paar weken geleden dit apparaat gekocht vanwege de vele opties en de goede reviews. Met de kerstdagen direct alle opties getest en we zijn zeer tevreden. Eiwitten kloppen (vanaf 2 stuks) gaat snel en eenvoudig, al horen we de ballonmixer wel een beetje langs de rand van de kom schrapen. De reguliere mixerhaak heeft spatels langs de zijkant, erg handig! Citruspers werkt snel en goed, wel zie je de arm van de machine een beetje verbuigen als je lichte druk op de pers zet (het leek geen problemen op te leveren, het apparaat komt degelijk over). Het snijden van ui en knoflook en het pureren van bevroren fruit gaat uitstekend in de chopper. Koffiebonen vond ik minder geslaagd, maar het kan wel (mijn losse koffiemolen doet het sneller en beter). De groentensnijder en kaasrasp werken naar behoren - let wel op dat er redelijk wat aan de schijven achterblijft dus het is minder geschikt voor kleine hoeveelheden. Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser, maar zijn ook heel snel met de hand even af te wassen. Het geluidsniveau is zeer acceptabel! Bekijk van tevoren even goed alle instructie-afbeeldingen (diverse functies werken pas als alle (ongerelateerde) dopjes en kom op de juiste plaats zitten) en heb even geduld na het uitschakelen - het apparaat werkt nog enkele seconden door.
Pluspunten
  • Veelzijdig
  • Weinig geluid
  • Chopper over het algemeen uitstekend
  • Mixergarde met ingebouwde spatels
  • Snel eiwitten kloppen
Minpunten
  • Groentensnijder niet voor kleine hoeveelheden
  • Chopper niet voor koffiebonen
  • Schrapend geluid, iets verbuigende arm
Yvonne06-01-2018

Heerlijk apparaat, veelzijdig en met stijl

Compact met weinig lawaai, veelzijdig en makelijk te bedienen. Maakt het bakken en koken een stuk leuker!
Pluspunten
  • geluid
  • grootte
  • veelzijdigheid
Minpunten
  • nog niet ontdekt!
Wittetoren04-01-2018

Stevige machine, goed vorzien van accesoires

Was op zoek naar een stevige keukenmachine met voldoende motorvermogen om ook het zware werk aan te kunnen. Gevonden in de bosch. tot nog toe goede ervaring met het apparaat. Stevig, robuust- geen overmatig lawaai. Nog niet alle accesoires uit kunnen proberen. Dus laat de groenten en fruit maar komen uit de groententuin, kunnen we alles testen.
Pluspunten
  • metalen beslagkom
  • compleet met accesoires
Mum59m5502-01-2018

Mooie vormgeving

Advies van collega's, heb hem net binnen dus nog niet veel gebruikt, ziet er mooi uit en is stil in gebruik
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Prijs/Kwaliteit
Minpunten
  • Moeilijke gebruiksaanwijzing
D. Bultink.30-12-2017

BOSCH MUM5 HOME PROFESSIONAL IS EEN SUPER MACHINE.

Een ongelofelijke super machine. Met veel gecombineerde slimme mogelijkheden. Mooi design. Makkelijk in het gebruik en makkelijk schoon te maken. Past makkelijk in een klein keukenkastje.
Pluspunten
  • Multifuncioneel
  • Design
Minpunten
  • GEEN!
Dennis29-12-2017

Bosch MUM59M55: veelzijdig en simpel

Een veelzijdig apparaat en ook nog verder uit te breiden. Slechts twee keer gebruikt, maar ik weet nu al dat ik veel eerder een dergelijk apparaat had moeten kopen. De Bosch MUM59M55 ziet er verder ook stijlvol uit. De vele accessoires passen alleen niet helemaal goed in de kast. Hetgene dat ik mis is een tweede mengkom, maar die zal ik binnenkort los gaan bestellen. De roergarde met de siliconen uiteinden is ook echt superhandig. Het er opzetten van de foodprocessor en citruspers was in het begin nog wel wat prutsen, maar ik denk dat dit wel went. Al met al een mooi veelzijdig apparaat die zijn mannetje staat in de keuken.
Pluspunten
  • veelzijdig
  • uitbreidbaar met extra hulpmiddelen
Minpunten
  • accessoires nemen wel veel ruimte in beslag
  • er opzetten van hulpmiddelen is wel wat wennen
peet28-12-2017

goede kwaliteit

het is mijn eerst keuken machine, maar we zijn er erg blij mee voor al de gehaktmolen. machine maakt niet te veel lawaai, is sterk en ziet er mooi uit.
Pluspunten
  • opbergen snoer
  • gehaktmolen
Minpunten
  • nog geen gevonden
hakl193827-12-2017

Keukenmachine Bosch mum 59M55

Een alleskunner voor in de keuken, mooi design en prettig om mee te werken kan geen minpunten vinden
Pluspunten
  • veel accecoires
  • mooi design
Moon24-12-2017

Oogstrelende alleskunner

Na diverse apparaten online vergeleken te hebben kwam deze als voordeligste en met de meeste mogelijkheden uit de bus. Daarnaast waren de reviews positief en woog het mooie design zwaar mee in de keuze. Bij uitpakken viel me op hoe solide alle onderdelen zijn en van goede kwaliteit. Leuk om te zien dat het hulpstuk om groenten aan te drukken bij de rasp/snijschijven (multimolen) tevens een maatbeker is, op alle details is gelet. Ook handig: de multimolen kan uit elkaar, waardoor de doorzichtige kom makkelijk (nl. zonder handvat) in de vaatwasser past. Na 1 week in huis heb ik de volgende functies meermalen gebruikt: kneden van brooddeeg (mengkom), noten hakken (chopper), pesto en smoothies maken (blenderbeker), soepen fijnmalen en groenten raspen/snijden zoals wortel, prei, radijs, ui en bleekselderij (in de multimolen). Dit apparaat kan echt alles. Super! Ik ben nog aan het aftasten wat ik qua volume het beste waarin kan doen en overweeg een extra blender aan te schaffen (1,25 l) zodat ik grotere volumes in 1x kan doen. Maar ik ben heel erg tevreden over dit apparaat en vertrouw erop dat ik hier nog jaren van ga genieten. Vooral ook omdat ik het ontwerp geweldig vind, het is een oogstrelende aanwinst voor de keuken. Let er wel op dat hij een goed plekje krijgt waar je er makkelijk bij kunt. Op het aanrecht onder bovenkastjes is bijvoorbeeld geen goed idee, want je moet de hoogte in kunnen. Ik heb 'm een centrale plek gegeven, zodat ik er goed bij kan bij het dagelijks gebruik. Het reinigen in de vaatwasser gaat ook prima.
Pluspunten
  • prachtig design
  • kan echt alles
Hans23-12-2017

Goede, complete keukenmachine

Keukenmachine van Bosch voorzien van heel veel accessoires. Simpel in het gebruik, maar met een heel goed resultaat.
Pluspunten
  • simpel in gebruik
  • veel accessoires
Minpunten
  • eigenlijk geen
deLooff22-12-2017

Mum59M55

Zeer compleet en werkt precies zoals ik wil. Met alle bijgevoegde opzetstukken worden veel andere apparaten overbodig geworden. Daarnaast is het model ook erg mooi waardoor het helemaal niet misstaat op het aanrecht. Al met al een aanrader.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Stil
Jolien21-12-2017

Veelzijdig apparaat

Zeer volledige keukenmachine tegen een goede prijs. Ik heb uitgebreid vergeleken en met dit apparaat krijg je echt waar voor je geld. Alle mogelijkheden van zowel een mixer als een food processor in één.
Pluspunten
  • Veelzijdig
  • Compleet
Minpunten
  • Eerste keer even puzzelen hoe alles werkt
Ammar21-12-2017

multifunctie

ik beveel dit product aan, multifunctie, goed vermogen, fijne apparaat en maakt het erg makkelijj in keuken. alleen is de prijs hoog.
Nelleke15-12-2017

Geweldig en veelzijdig apparaat

Na veel vergelijken uiteindelijk gekozen voor de Bosch MUM59M55, vanwege de goede prijs in vergelijking met alle gebruiksmogelijkheden. Het is een geweldig apparaat! Blijft zelfs in de hoogste stand rustig op het aanrecht staan, maakt het meest stevige deeg mooi egaal zonder veel moeite, je kan er de groenten mee fijn hakken, raspen en je kan er heerlijke smoothies mee maken! De citruspers is een welkome aanvulling (het andere, losse apparaat kan nu weg). Alleen nog de vleesmolen uitproberen. Misschien zometeen met kerst?! Vooralsnog als een kind zo blij met deze geweldige keukenprins... eh... -machine!
Pluspunten
  • zelfs in hoogste stand een stabiele machine
  • maakt moeiteloos alle soorten deeg
  • vele gebruiksmogelijkheden
  • makkelijk schoon te maken (vaatwasser)
E.W.11-12-2017

Geweldige keukenmachine

Een paar dagen in huis en nu al niet meer weg te denken uit de keuken. Praktisch in gebruik en een sieraad op het aanrecht. Veel mogelijkheden en veel accessoires erbij.
Pluspunten
  • Multifunctioneel
Arthur09-12-2017

Goede prijs/kwaliteit verhouding en veel mogelijkheden

Erg goede prijs/kwaliteit verhouding en veel mogelijkheden. De mengkom mag iets groter, maar dan zit je gelijk aan een flink duurder model zonder al die extra functionaliteit. Losse accessoires zijn helaas vrij prijzig (plastic mengkom 20 euro, blender 50 euro, etc.) Het apparaat maakt ook niet absurd veel herrie, wat wel zo prettig is.
Pluspunten
  • Multifunctioneel
  • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Dure accessoires
Johannes uit Eindhoven07-12-2017

Handzaam en degelijk

Gisteren de keukenmachine ontvangen en alles uitgepakt. Vandaag gebruikt als citruspers en alle snijfuncties getest. Het geheel ziet er degelijk uit en werkt prima. Het is wel even puzzelen voor je alle functies van de bijbehorende onderdelen door hebt en met daarbij nog drie mogelijkheden voor aansluiting en dan heb je de handleiding echt nodig. Tot nu dus werkt alles prima en ben ik erg benieuwd naar de functies met de mengkom; want daarvoor is de machine met name gekocht. De 7 standen van de aandrijving beloven veel, dus alle vertrouwen daarin. Mooie machine met veel toepassingen.
Pluspunten
  • sterke motor
  • mooi design
  • veel functies
Minpunten
  • puzzelen met de handleiding
Tjitske Castricum05-12-2017

Bosch keukenmachine mum59mum55

Na een hele zoektocht naar een degelijke keukenmachine gekozen voor de Bosch 59mum55. Ik heb de keukenmachine nog te kort om alle mogelijkheden reeds te kennen. Apparaat is degelijk. Vrienden van ons hadden dit apparaat en waren hier erg tevreden mee. Apparaat is zeer compleet zodat je vooralsnog geen accessoires hoeft aan te schaffen.
Pluspunten
  • Geluid zacht
  • Vele mogelijkheden van de keukenmachine
  • Gemaksvriendelijk
  • de mogelijke accessoires
Minpunten
  • Nog geen een kunnen vinden
Albert Kleine04-12-2017

Veilige degelijke alleskunner

De keukenmachine kenmerkt zich door degelijkheid, veiligheid. Het is een blikvanger in de keuken. De mogelijkheden die deze machine heeft zijn ongekend.
Pluspunten
  • veiligheid
  • makkelijk op te rollen snoer