De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 112 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Sda Braun HM 3135 WH Handmixer - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Een mixer met meerdere mogelijkheden ineen, je kunt ermee mixen, kneden, hakken en het is ook nog te gebruiken als staafmixer. Kortom ideaal. Vorige is defect gegaan, gelijk weer een nieuwe aangeschaft.
Prima mixer met enorm veel mogelijkheden. Ik had eerder eenzelfde model, deze heeft het 20 jaar volgehouden. Daarom geen twijfel en opnieuw aangeschaft
Fijn mixer met hoog vermogen makkelijk dat ook de staafmixer er op kan lichtgewicht fijn in de hand en dan
ook nog een klein hakmolentje erbij en een litermaat
Geweldig praktisch in gebruik, in een handige beweging maak je er een staafmixer van en deze is inclusief handige beker en ook de mogelijkheid om uien vlees en zelfs harde kaas en noten in kleine stukjes te hakken.
Ik moest van de week onverwachts aan een nieuwe mixer, omdat de vorige het had begeven van ouderdom. Ik kwam op deze keuze terecht van Braun vanwege de eenvoud van handmixer, zijn kracht, in combinatie met enkele eenvoudige handige hulpstukken. Het is echt een schot in de roos! Mijn enthousiaste kinderen gaan in de keuken helemaal uit hun dak met dit apparaat. Ze hebben zelfstandig boodschappen gedaan, een cake gebakken en smoothies gepureerd. De overdag op school geleerde recepten werd hier meteen door mijn dochter thuis zelfstandig uitgevoerd. Zelfs mijn zoon van 9 met jeugdreuma weet de mixer perfect te bedienen vanwege het eenvoudige bedieningsgemak en het lichte gewicht. Hij heeft zelf een cake gebakken. Zelfs mijn puberdochter weet nu na school een tussendoortje te creeren naar haar zin.
Op deze zondag voel ik mij als moeder verwend dankzij mijn kinderen en deze fantastische mixer. De smoothies en de cake klaar voor het ontbijt! Wat een verwennerij!
Een superaanwinst voor het hele gezin.
De mixer en vooral de staafmixer voldoen aan mijn verwachting. Vooral het traploos instellen van de snelheid van mixen vindt ik heel handig.
Verde geef ik de firma Braun een zware onvoldoende wat betreft de cashback actie. Het wordt de consument vrijwel onmogelijk gemaakt om hiervan gebruik te maken. Voor mij reden om geen producten van Braun meer te kopen.
Net aangeschaft, goede mixer nodig, oude had het na jaren trouwe dienst begeven.
leek ons de beste keuze van de beschikbare modellen , met diverse accessoires en ook inzetbaar voor andere kleine taken.
Ik gebruik deze staafmixer met toebehoren nu al een tijdje. Hij is geschikt als keukenhulp van pesto tot slagroom. Uitjes hakken ga maar door de Braun kan het. Hij is overzichtelijk in gebruik en gemaakt van degelijk materiaal. Ook is alles makkelijk schoon te maken. Kortom een top product
Mijn oude apparaat is kapot gegaan, beviel zo goed dat ik voor het nieuwere model ben gegaan. Leuk design, fijne accesoires en fijn dat de toeren voortaan instelbaar zijn!!!
Hoop dat hij weer net zolang meegaat als de vorige.
Mooi product; neemt in je keuken minder ruimte in beslag dan een keukenmachine, maar biedt veel mogelijkheden voor kneden, kloppen, pureren en hakken. Krachtige 500W motor
De vorige was dezelfde (alleen ouder model) en die beviel me prima. Daarom weer deze gekocht. Ook makkelijk dat je de staafmixer en hakmolen erbij hebt, worden hier veel gebruikt.
Wij hebben het apparaat van Braun special gekocht, om dat we van de vorige staafmixer heel veel gebruikt, 8 jaar met volle tevredenheid degelijk product en goed hanteerbaar en van goed kwaliteit van daar de keuze voor een nieuwe Braun staaf mixer
Ik was toe aan een nieuwe versie van mijn oude Braun staafmixer, die altijd prima gewerkt heeft. Uiteindelijk voor deze gekozen zodat ook mijn oude handmixer opgeruimd kon worden.