De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 112 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Sda Braun HM 3135 WH Handmixer - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb voor deze combi-mixer gekozen vanwege het gemak en compactheid. Voorheen had ik een losse staafmixer en losse hakmachine en losse mixer. Onpraktisch en neemt teveel ruimte in. Deze Braun combimixer heeft een snoer dat lang genoeg is, maakt niet zoveel herrie en heeft zelfs een turbostand! De verschillende opzetstukken zijn makkelijk verwisselbaar en schoon te maken.
Ik heb het apparaat net in huis en nog niet gebruikt, Maar de keuze is gemaakt omdat het naast een handmixer ook de functie staafmixer heeft en als een hakmachine kan worden gebruikt
Ik had al een Braun handmixer en staafmixer en wil geen ander merk. Is licht in gewicht. De machine is prachtig van vorm en de knoppen zijn goed te bedienen. Ligt fantastisch in de hand. Het is een complete set.
Ik wilde graag een handmixer, staafmixer en hakmolen in één. Bovendien moest de mixer ook het zwaardere deeg aankunnen. In de Braun multimix 3 hm 3135 heb ik dat allemaal gevonden. Het apparaat ziet er stevig en solide uit. Ik hoop er dan ook heel lang veel plezier van te hebben.
De multimix is gewoon alles bij elkaar in 1 doos; ik had mijn vorige versie al 16 jaar en helaas uit mijn handen laten vallen. Nu heel blij met de nieuwe versie. Ik heb de doos altijd in mijn keuken staan in een kastje zodat ik alles bij de hand heb zodra ik iets nodig heb. Even een uitje fruiten, even iets pureren of handig bij het bakken omdat er twee verschillende haken bij geleverd worden. Ideaal dus
Mooi design. Heeft alles wat ik nodig heb ik een klein huis. Kan zo een grote keukenmachine niet kwijt. Deze wel. Ook is hij vrij stil en vergeleken met mijn eerdere machines
we hebben deze mixer al 30 jaar en nu vervangen door een nieuwe van hetzelfde type
geniaal: staat makkelijk en stabiel, mixt prima cake gehakt deeg, blender is superhandig
Ik vind het zeer handig dat bij de HM3135 verschillende accessoires zitten voor o.a. deeg kneden, mixen en snijden. In verleden ook positieve ervaring gehad met een Braun keukenmachine.
Alles wat er bij zit is zeer uitgebreid en handig om mee te werken, kortom prijstechnisch een zeer mooie aankoop en natuurlijk de kwaliteit wat we van Braun gewend zijn TOP
Krachtige mixer, stabiel en fijn. Deze heeft geen ventilatie openingen, wat ook fijn is. Mijn vorige had dat wel en daar vlogen spetters beslag in, die er verbrand weer uitkwamen als zwarte dwarrelende vlokjes in mijn beslag. Tijd voor deze nieuwe dus!
De bedieningsknop is met kleine handen wat moeilijker continu vast te houden, maar gelukkig kun je de knop ook vast zetten bij de stand met gardes en deeghaken.
Het enige nadeel vind ik dat de staafmixervoet van plastic is. Als die van RVS was, had ie een 10 gekregen.
Super scherp mesje in de hakselaar, gaat overal doorheen! Fijne mixer in gebruik! Met deze set kun je alles in de keuken doen wat je maar wilt. De mixer zelf is fijn in gebruik en mixt goed door alles heen, en ook snel zodat alle klontjes snel uit het beslag zijn.
sterke motor, stil, goede kwaliteit en handig in gebruik
Mijn oude mixer van hetzelfde type heb ik 15 jaar gehad tot volle tevredenheid. Mixed snel en stil. Lekkere taarten en heerlijke pizza's mee gemaakt. Heb de nieuwe nog niet gebruikt.
Ik heb voor deze mixer gekozen omdat deze goed uit de testen kwam en omdat het een complete set is. Hiervoor een soortgelijk model gehad en daar heb ik bijna 20 jaar plezier van gehad! En als ik het niet uit mijn handen had laten vallen, had ik er zeker langer mee gedaan. Goede degelijke kwaliteit. En zeer compleet met de verschillende accessoires.
Ik had de oude versie nog van braun. Maar deze was aan vervanging toe. Deze mixer ligt fijn in de hand. Krachtige mixer. Enige minpuntje vind ik dat je de knop ingedrukt moet houden. Dat was bij het oude model niet zo.
Onze Braun mixerset van bijna 20 jaar oud is kapot gegaan. Dus het werd tijd voor een nieuwe. Aangezien we weer een Braun wilde was de keuze snel gemaakt. Ik heb alle bijbehorende onderdelen gebruikt. Het is geweldig en doet wat ik wil, de staafmixer spettert niet en de machine zelf is licht en makkelijk te hand teren.
Onze vorige braun multi-mixer van 25 jaar oud begaf het. Maar die beviel zo goed dat ik direct weer hetzelfde merk Braun heb aangeschaft en ben helemaal tevreden met de nieuwe uitvoering waar je kunt zien dat Braun een sterkere motor en en staafmixer heeft toegevoegd. Een dikke 10 voor de nieuwe Braun Multi-mixer!!
20 jaar heel veel plezier gehad van mijn braun handmixer.
Helaas is deze gesneuveld en kan ik niet meer zonder dus gelijk weer een nieuwe aangeschaft.
Super snel en krachtig en met de hulpstukken erg breed in te zetten.
Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. doet het werk wat hij moet doen. door de meerdere opzetstukken is hij goed inzetbaar in alle mogelijke toepassingen
Ik was door het defect gaan van mijn oude mixer op zoek naar een nieuwe mixer. Toen ik op zoek ging, zag ik deze met een staafmixer erbij. Heel handig, omdat ik de laatste tijd ook wat meer een staafmixer gebruik. Toen was de keus snel gemaakt, 2 apparaten in 1! Door zijn variabele snelheden + turbostand en 500 watt een een geweldige multmix!