De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef Titanium Baker KVL85.004SI - Keukenmachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb het KVL85004SI-product gekocht. Eerste indruk is geweldig. Titanium groot mengkom lijkt indrukwekkend. Ik probeerde de machine en draaide aan de snelheidsknop. De kloppers/garde, kneedhaak onderdelen werken naar behoren.
Een criticus is dat ik geen aan / uit-knop kon zien. Dus met alleen het toerental draaien, werkt de machine. En zonder de kabel los te koppelen, lijkt er altijd een lampje op de machine te branden. Dit is negatief.
Uiteindelijk raad ik iedereen die denkt een chef aan te schaffen deze machine aan.
Mijn oude kenwood had het helaas begeven, dus tijd voor een nieuwe. Nu een "wat" duurder model gekozen. Nog niet uit kunnen testen, maar voelt heel stevig. De weegschaalfunctie is ook ideaal.
Al een hele lange tijd op zoek naar een keukenmachine. Uiteindelijk ben ik deze tegengekomen op een taartenbeurs. En ow wat ben ik blij ermee!! Ik raad deze idereen aan
Wat een geweldig product!
Zeer solide uitgevoerd met in de basis precies de juiste onderdelen er bij. Het apparaat voelt enorm krachtig en is makkelijk in te stellen. Bonus: tweede kom en een ingebouwde weegschaal, een zeer precies ding.
Ontzettend mooi apparaat! Erg stabiel, krachtig en grote inhoud.
Ook het gereedschap wat erbij zit voelt erg stevig aan! Ik hoop op veel jaren bakplezier
Ik vind het een oerdegelijke keukenmachine. Je hebt echt het gevoel een "bakbeest" in huis te hebben gehaald. Hij is zwaar, maar daardoor wel zeer stabiel tijdens het mixen op hoge stand. Het enige nadeel vind ik de gevoeligheid van de ingebouwde weegschaal. Die is dermate gevoelig dat het gewicht alle kanten op schiet zodra ik met mijn hand op het aanrecht leun. Je moet echt niets op het aanrecht (of waar het apparaat ook op staat) aanraken om te voorkomen dat het gewicht hierdoor beïnvloed wordt.