Denver BPS-370 Feestluidspreker Zwart 100 W

Denver BPS-370 Feestluidspreker Zwart 100 W

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 159,00Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver BPS-370 Feestluidspreker Zwart 100 W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

DarioEkelmans27-07-2026

Indrukwekkend

Ik heb het product mogen testen en ben erg verbaasd over de kwaliteit. Het geluid is vergelijkbaar met de bekende A merken. Bass en Hoge tonen zijn mooi in balans en hebben tijdens onze vakantie erg genoten van deze speaker! Het enige minpuntje is de accuduur. Deze houdt het ongeveer 3 uurtjes vol. Gelukkig hadden we een stopcontact in de buurt. Verder bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, afwerking allemaal erg goed!
Pluspunten
  • Geluid
  • Bouwkwaliteit
Minpunten
  • Accuduur
Dgielkens26-07-2026

Verrassend goed

Deze een aantal weken in gebruik en hij bevalt erg goed. Heel goed geluid en erg makkelijk te koppelen. De microfoon doet het ook uitstekend. Enige minpunt is de accuduur. Deze is snel leeg, waardoor je hem snel aan de kabel doet leggen.
Pluspunten
  • Geluid
  • Koppelen
Minpunten
  • De accuduur
b*******@h**********24-07-2026
Ik ben hartstikke tevreden over deze partybox inclusief microfoon! Mijn huisgenoten zijn hier wat minder blij mee aangezien ik aan een stuk door zing 😂. Ik ben zeer tevreden over het geluid, licht effect en microfoon geluid. Het is een supergoede partybox in vergelijking tot andere duurdere varianten, kom je met deze niets te kort. Ik ben blij dat ik deze heb mogen testen.
Koen23-07-2026

Functionele speaker

Prima box! Goede kwaliteit voor het geld. Er zitten veel functies op de box om het geluid voor jou passend te maken. Handig dat er microfoon en afstandsbediening bijgeleverd worden, wel jammer dat je zelf batterijen moet aanschaffen. De box is relatief zwaar. Het handvat is handig maar als je het daarna weer neer wil zetten komt hij terecht aan de voorkant van de box en kan hij snel beschadigen. Verder een prima speaker!
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Fijn dat er een microfoon en afstandsbediening worden meegeleverd
Minpunten
  • Batterijduur is niet heel lang
  • De voorkant beschadigd snel
i********@g********23-07-2026
Geweldig geluid en mooi design. Enige minpuntje is dat de box wel zwaar is maar nog steeds een geweldige box.
M**********@z*******22-07-2026
Fijne box, veelzijdig, makkelijk in gebruik, goed geluid, leuk met de licht effecten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Enige gemis; wieltjes eronder ok te verplaatsen en een houder voor de microfoon. Kortom; ik zou m zeker aanraden.