HEOS by Denon Denon HEOS 7 HS2 - Zwart - Multiroom Speaker - Bluetooth/Wifi/USB
Stijlvolle speaker met geweldig geluid!
Voordat ik de HEOS 7 HS2 by Denon heb gekocht heb ik veel reviews en testen bekeken op het internet. Ik was op zoek naar een multiroom-speaker met uitstekende geluidskwaliteit, welke ik later prima kon uitbreiden met andere speakers van hetzelfde systeem. Uit meerder testen kwam naar voren dat de HEOS 7 als een van de beste klonk. Dus deze heb ik vervolgens gekocht.
Meteen bij het uitpakken van de box merk je dat je kwaliteit in de handen hebt. De speaker is mooi afgewerkt en heeft een dusdanig gewicht wat een degelijk gevoel geeft. Eenmaal aan het lichtnet aangesloten is de HEOS 7 makkelijk te installeren door de smartphone met een AUX-kabeltje te verbinden en daar op het WIFI wachtwoord in te voeren. Wanneer de speaker eenmaal is aangesloten op het internet kan uit meerdere muziek streamingdiensten gekozen worden, waarvan muziek kan worden afgespeeld. Op het moment dat ik het eerste liedje afspeelde verbaasde de speaker mij meteen. Wat een geluid komt er uit deze speaker zeg!! Voor een speaker welke ik relatief compact vind, en dan zo’n vol geluid produceren. Ik vind het erg knap wat ze kunnen met de techniek van tegenwoordig.
Nu ik de speaker al een half jaar in bezit heb, luister ik er nog altijd met veel plezier naar. Daarnaast heb ik het systeem uitgebreid met 2 HEOS 1 HS2 speakers. Deze kleine speakers produceren ook prachtig geluid voor hun grootte. Vooral in stereo gepaard klinken deze erg goed. Al met al heb ik nog altijd absoluut geen spijt van mijn aankoop. De HEOS 7 een prachtige speaker, welke mij elke keer nog verbaast met zijn geluidskwaliteit.
Pluspunten
- Geluid is erg goed
- Relatief compacte box voor de geluidskwaliteit
- Mooi design
- Makkelijke installatie
- Genoeg keuze aan muziek streaming-diensten
Minpunten
- Mogelijkheden app
- nog geen wekker-functie