De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 54 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Easy Fry XL Surface FW4018 - Airfryer - 4 Liter - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het heeft mijn dagelijkse kookervaring een stuk gemakkelijker gemaakt! Wat ik vooral waardeer, is hoe snel het apparaat gebruiksklaar is. Geen lange wachttijden meer zoals bij de gewone oven – je kunt meteen aan de slag. Het gebruik van warme lucht om te bakken is een enorme verbetering ten opzichte van het bakken in vet in een pan of friteuse. Het resultaat is veel lichter en gezonder, zonder concessies te doen aan de smaak. Wat ook opvalt, is het lage energieverbruik. Zeker in vergelijking met een reguliere oven bespaar je flink op energie, wat zowel goed is voor je portemonnee als voor het milieu. Het apparaat zelf is erg gebruiksvriendelijk. De bediening is simpel en intuïtief, en de bijbehorende app biedt handige recepten die de kookinspiratie een boost geven. Een groot pluspunt is de eenvoud van het reinigen. In tegenstelling tot de meeste andere Airfryers heeft de Easy Fry XL geen rooster, wat het schoonmaken een stuk makkelijker maakt. Je kunt het apparaat snel en efficiënt schoonmaken zonder gedoe. Al met al ben ik ontzettend blij met de Tefal Easy Fry XL Surface. Het biedt gemak, bespaart tijd en energie, en levert heerlijke, gezonde gerechten. Perfect voor iedereen die snel en zonder gedoe een maaltijd wil bereiden!
Na ervaring met ander merk Heteluchtfriteuse en friturr, nu bewust gekozen voor de tefal easy fry XL surface. eerste indruk is dat het een mooi degelijk aparaat is en zeker groot genoeg voor de toekomstige lekker maaltijden, snacks en pizza's. het gebruiks gemak zal zeker helpen om mijn dagelijkse kook ervaring te verbeteren. het formaat van de single basket is groot om in te bakken en mooie maat om niet teveel ruimte in de keuken in te nemen. lange stroom kabel is ook erg makkelijk. de stevige handgreep werkt ook goed om de grillpan eruit te halen. de touchscreen bediening werkt vlekkeloos en instel mogelijkheden zijn ruim beschikbaar. dat het energie verbruik veel lager dan de grote oven in mijn keuken zal zeker zorgen dat ik de tefal easy fry XL surface airfryer veel vaker dan oven gebruiken. goed voor milleu en lekker eten voor ons. reken erop dat we veel vaker om gezondere manier eten gaan bereiden, maar de krokant gebakken snacks zullen we zeker hierin gaan bereiden De eerste indruk is erg goed en zie ernaar uit om de easy fry XL surface airfer veel te gaan gebruiken