Blij met onze nieuwe oven
We zijn heel blij met onze keuze voor deze oven.
Heel ruim van binnen en makkelijk te bedienen.
De prijs is naar verhouding ook prima.
Een goede oven voor een prima prijs.
Pluspunten
- Lekker ruim
- Makkelijk te bedienen
Minpunten
- Er zit geen timer op.
Top oven!
Een mooie oven om te zien, makkelijke bedieningspaneel zodat iedereen er mee uit de voeten kan. Aanrader!
Pluspunten
- Bedieningspaneel
- Uiterlijk
Mooie combi oven etna
Zeer tevreden over onze combi oven van Etna.
Werkt perfect, duidelijke handleiding en mooi strak uiterlijk!
Heel blij mee!
Pluspunten
- Duidelijke handleiding
- Mooie uitstraling
- Extra stoomkom
Mooie ruime combi oven
Mooie ruime combi oven! Bakresultaten zijn heel goed, magnetron functie met 800W zou krachtiger kunnen, maar is ruim voldoende.
Fijne functie is dat je apart het licht kan regelen, zodat het licht niet onnodig aan blijft als je de oven open laat staan.
Bediening is makkelijk en duidelijk.
Pluspunten
- Bakresultaten
- Uiterlijk
- Bediening (m.n. licht apart)
- Ruim
Minpunten
- 800W magnetron zou tikkie krachtiger kunnen
Mooi, stil en gebruiksvriendelijk
Onze vorige combi-magnetron had het opgegeven, dus we moesten wat anders. We gingen er blanco in, dus geen voorkeur voor een merk, wel met een budget. We zagen de CM751ZT die als beste koop uit de test van de Consumentenbond kwam. De specificaties spraken ons aan, maar we hebben andere modellen bekeken en vergeleken met elkaar. De doorslag voor dit model CM851ZT was eigenlijk dat ik nog een rooster en bakplaten had van mijn vorige oven die hier precies in passen.
Je moet de oven wel weer even leren kennen. Ik ben nog een beetje zoekende hoe ik het beste resultaat krijg. Een heel fijne functie is het vooraf instellen hoe laat je ovengerecht klaar moet zijn! Als je van huis gaat plaats je de ovenschotel alvast, stelt de tijd in en als je thuiskomt is het eten klaar.
De magnetronfunctie werkt uitstekend. Ontdooien ook al gebruikt, werkt ook naar behoren. Hij is vrij stil in het gebruik. Onze vorige oven maakte echt meer lawaai. Ook een mooi helder display, van alle kanten goed te zien. Een pluspunt is ook dat het gerecht goed zichtbaar is door de ovendeur.
Kortom,we hebben er veel plezier van.
Pluspunten
- Stil
- Veel ruimte
- Helder display
Minpunten
- Voorverwarmen duurt wat lang
- Even opletten hoe je een bakplaat erin schuift
Mooie oven voor een redelijke prijs. De eerste indruk is goed, veel meer ruimte dan in onze vorige oven.
Een opmerking over de verpakking. De geëmailleerde bakplaat bleek onder de oven te zijn verpakt! Een mededeling hierover b.v. op het doosje waarin de keramische plaat zit dat bovenop de oven is verpakt zou handig zijn.
Nu eerst gedacht dat de bakplaat ontbrak.
oven functie
oven functie heel goed, weinig geluid makkelijk schoon te maken prettig dat er geen draaiplateau in zit
Pluspunten
- stabiele ovenfunctie
Super oven!
Mijn oude oven was defect gegaan dus op zzoel naar een vervanging.. Omdat ik een kleine nis-hoogte heb was het zoeken naar een geschikte oven beperkt. Tevens zou ik mijn kookplaat en afzuigkap vervangen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor ETNA.
Wat een prachtige en compacte oven van ETNA. Strak qua design en een duidelijke en eenvoudige bedining.
Ik ben er super blij mee, vooral de combinatie met kookplaat en afzuigkap (alles in het zwart uitgevoerd) is een pareltje in mijn keuken. De extra 3 jaar garantie van ETNA is mooi meegenomen.
Pluspunten
- Compact
- Eenvoudige bediening
- Mooi design
- Stoom mogelijkheid
- Waar voor je geld
Minpunten
- Nog niet kunnen constateren
Na heel veel onderzoek uiteindelijk gekozen voor deze combimagnetron. Ik gebruik de combimagnetron elke dag en ben super tevreden. Makkelijke bediening, ziet er mooi uit en de prijs/kwaliteit is dik in orde.
Valt helaas tegen
De hetelucht oven valt tegen: het bakken van pizza’s en hartige taarten gaat niet goed - de bodems worden niet gaar. Ook opwarmen van gerechten duurt lang. Het serviesgoed is vaak heel heet, de inhoud niet.
Pluspunten
- Ziet er mooi uit
Minpunten
- Hetelucht werkt niet goed
Prima ovencombi, maar de combi is niet geheel Mat Zwart!
Krijgt een matig cijfers van ons om het volgende.
De voorzijde is NIET matzwart! De plaatjes kloppen niet. De bovenkant en onderkant is matzwart, maar de deur is glanzend. Wij hebben dit nog niet gelezen in eerdere reviews, vandaar dat we deze review maken.
Daarnaast zit het rekje er een beetje gammel in. (maar dat is bekend....ook in eerdere reviews)
Pluspunten
- Doet haar werk
Minpunten
- Niet geheel mat zwart
- Rekje zit er gammel in
Niet voor (op)bakkers aan te raden.
Hetelucht funktie werkt slecht: zeer ongelijkmatige verdeling van de hitte. Bovenkant donker, onderkant zacht. Ook bij gebruik van een extra aangeschaft rooster. Broodjes opbakken lukt alleen goed als je ze halverwege omdraait, dat is al onhandig maar pas echt lastig met een pizza. Ik begrijp alle blije reakties niet, blijkbaar gebruikt het gros alleen de magnetron funktie.
Pluspunten
- Strak fraai uiterlijk
- Ruim
Minpunten
- Ongelijkmatige hitte heteluchtfunktie
- Lastige bediening tiptoetsen
Combi Magnetron mat black
Gisteren onze keuken ontvangen en in laten bouwen, wat ons is opgevallen dat de combimagnetron bijzonder eenvoudig te bedienen is, ook de gebruiksaanwijzing is zeer duidelijk, hier kunnen andere merken echt nog wel wat leren.
Natuurlijk nog weinig gebruikservaring maar op het eerste gezicht heel blij mee.
Pluspunten
- Zeer eenvoudig in de bediening
- Zeer stil
- Mooi design
mooie afwerking
even wennen aan de bediening van t toestel,maar werkt super.
hoop dat de oven weer net zo lang mee gaat als de oude die hadden we 10 jaar.
dus weer goede hoop.
Pluspunten
- uiterlijk
- best wel stil
- makkelijke bediening
Strak Design
Super fijne oven met magnetronfuncties. Heel erg ruim en makkelijk schoon te houden. Mijn man vind het fijn dat er juist géén draaiplateau in zit. Ben trouwens onder de indruk van alle functies die erop zitten. Een hele kip kan erin waar ik niet meer naar om hoef te kijken. Heerlijk.
Pluspunten
- Ruim
- Makkelijk schoon
Minpunten
- Veel functies, soms even zoeken in het boekje
Mooie combimagnetron
Ter vervanging deze ETNA combimagnetron gekocht. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Duidelijke beschrijving en zeer eenvoudig te bedienen. Nog geen minpunten gevonden.
Mooie, eenvoudige combimagnetron
Eenvoudig bedienbare combimagnetron
Genoeg ruimte
Mooie uitstraling
Makkelijk schoon te houden
Fijne tip toets functie
Pluspunten
- Mooie uitstraling
- Makkelijke tip toets functie
- Mooie magnetron / oven plaat
Minpunten
- Maximale oventemperatuur 230°
Goede combi oven
Goede combi oven met veel functies. Eerste cake is goed gelukt. Mooi design en handige Touch functies. Ruime oven met meerdere lagen. Erg stil.
Prachtige uitstraling en maak keuken compleet
Prachtige combi oven en heeft een mooie uitstraling in de keuken. Ook gemakkelijk in gebruik. Alles bij elkaar een top product
Pluspunten
- Makkelijk te plaatsen
- Mooie uitstraling
- Makkelijk in gebruik
- Fijne extra’s zoals schalen en stoombak
Mooi design in matzwart
Vooral gekeken naar kwaliteit/prijs en toch alle functies zoals vooral oven en magnetronfunctie , zelfs grillen en stomen. De test op dergelijke apparaten gelezen en kwam uit op de groep ATAG-PELGRIM - ETNA. De gratis verlengde garantie en verschillen bekeken. Ook de test van deskundigen ingezien en de prijs die type gewonnen heeft.
Dan kom je uit op ETNA en dit model. Toen even gekeken waar ik een mooie prijs zag. Die gebeld voor offerte en daarna keuze snel gemaakt. De vorige had draaiplateau en kon je lastig in bakken. Bovendien kon ik daarin geen bakplaat installeren. We zijn hier blij mee. Vandaag ontvangen. Eerst handleiding doornemen en dan plaatsen. Vroeger hadden we thuis al een gasfornuis van ETNA en die bleek onverslijtbaar.
Pluspunten
- KWALITEIT
- GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
- PRIJS
- GARANTIE
- DESIGN
Minpunten
- INSTALLATIE IN JE UPPIE
Mooi , goed en vooral ruime combi oven !
Op basis van de goede beoordelingen en het uitvoerig naast elkaar leggen van de prestaties van diverse combi ovens , sprong deze oven er wel boven uit , en is de Etna CM851zt nu ruim een maand in ons bezit , en met 3 puberende kinderen word hij ook flink gebruikt
Ik kan deze oven echt iedereen aanraden , prachtig design , zeer ruim , super makkelijk display met verlichte tip toetsen , makkelijke installatie en weinig warmte straling naar boven , of zijkanten toe (geen gesmolten chocolaatjes meer in het kastje boven de oven ;) .
Een puntje van kritiek is tot nu toe moeilijk te vinden , alleen zoals andere ook al schreven ben ik gewent aan een los open rooster , jammer dat deze er niet bij zit (zit overigens wel een rooster bij , deze kan je op de bakplaat zetten !).
Pluspunten
- design
- ruimte
- werking
- bediening
- prijs
Mooi design
Ruime inhoud, mooi design. Makkelijk te bedienen, symbolen spreken voor zich.
Cake bakken ging prima, mooie cake goed gaar. Idem voor appeltaart.
Mooi uitstraling
Alles duidelijk en gemakkelijk te gebruiken
Mooi strak en ziet er goed uit en voelt stevig aan goed materiaal
Erg blij mee
Mooie combi-oven
Mooie praktische oven met veel ruimte
Even wennen met de programma’s en de juiste schalen te gebruiken.
Er is ook een stoomkoker bij wat erg handig is .
Pluspunten
- Veel ruimte voor een combi-oven
- Goede verlichting
Minpunten
- Even wennen voor programma’s in te stellen
Inbouw van ETNA, gewoon goed!
Wat een fijne oven, eenvoudig in te stellen, alles voelt als zijnde kwaliteit en een boekje erbij met een duidelijke handleiding, zo kan het dus ook, bakken maar!
Pluspunten
- Bediening
- Kwaliteit
- Papieren handleidig