ETNA CM851ZT Combi Oven - Black - Magnetrons

ETNA CM851ZT Combi Oven - Black
ETNA CM851ZT Combi Oven - Black
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 94 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM851ZT Combi Oven - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

k*****@g********20-01-2023
Een geweldige combi oven. Even het menu op je netvlies krijgen , maar daarna fantastisch in gebruik. Stomen, bakken, braden , opwarmen . Na een lange zoektocht is dit echt de beste keus!!!!
Ina05-01-2023

Zeker een aanrader

We hebben hem meer gekocht voor de mat zwarte kleur. Maar wat een fijn apparaat. Appeltaart komt met het speciale programma perfect uit de oven en de diepvries pizza hebben nog nooit zo goed uit een oven gekregen. Erg makkelijk om de oven te reinigen. Ik ben er erg blij mee
Pluspunten
  • Makkelijk in bediening
  • Speciale programma’s
f*************@k*********01-12-2022

Goed werkende en praktische combi oven

Compleet geleverd,makkelijke installatie,doet exact wat ie moet doen,we waren en blijven fan van Etna.
Pluspunten
  • Bediening erg eenvoudig
  • Installatie makkelijk
  • Ziet er mooi uit
  • Emaille binnenkant
b******@h******29-11-2022

Mooi en goed apparaat

Het is een prachtig apparaat ,zowel om te zien als in gebruik! Voldoet aan al onze wensen!
Pluspunten
  • Gebruik
  • Donkere emaille binnenkant
t****@k***********24-11-2022
mooi apparaat om te zien en zeer makkelijk in bediening, oven is zeer snel warm
s****@l******23-11-2022
5.0
5.0
Mooie vormgegeven combi oven/magnetron, makkelijk om in te bouwen in de keuken. Eventjes wennen aan het aanraakscherm, maar het werkt vrijwel vanzelfsprekend. cm851 is stil en temperatuur verdeling (magnetron en oven) is goed. Helaas liep al na vier dagen software vast, en magnetron reageerde op een aantal toetsen niet meer. Advies is om het apparaat te resetten. Na het resetten werkt apparaat weer goed, maar binnen een week loopt software weer vast, en het moet opnieuw gereset worden. Dit is vrijwel vervelend probleem want het gebeurd zonder enige patroon, en is niet duidelijk hoe moeten dit gerepareerd worden.
Sjaak17-11-2022

Bevalt erg goed

Prima combi magnetron, de vorige was een Bosch, glas van deur stuk. Deze gekocht bij keuken loods, vlakbij, extra korting, zonder verpakking.
Pluspunten
  • tiptoetsen
  • toebehoren
n**********@g********10-11-2022

Perfecte oven van Etna

Ik was op zoek naar we een nieuwe combi oven en kwam er een van Etna tegen. Prijs stond mij aan en een super mooie combi oven die perfect werkt en zoals het moet. Super blij mee
Pluspunten
  • Perfecte oven
  • Goede prijs
e*****************@c********30-10-2022

Goede keuze!

Deze Etna inbouw -oven/magnetron met strakke zwarte voorkant is een goede keuze. De bediening van de instelknopjes is redelijk eenvoudig en zowel de oven als de magnetron - prestatie is prima. Kleine minpunten zijn het instellen van de tijd, dat vraagt om een rustige bediening en in de gebruiksaanwijzing ontbreekt de beschrijving van de voor-verwarmfunctie. Deze wordt aangegeven door een klein stipje op het display, dat knopje gaat uit als de oven op temperatuur is. Wat mij betreft een prima prijs-kwaliteit verhouding.
i***@a*******21-10-2022

Super Product

Had nog even tijd nodig om alles te proberen , zonder meer een top apparaat alles werkt probleemloos echt ben er zo blij mee :-) vind alleen de ventilator best veel geluid maken dat is jammer ! voor de rest PERFECT
Pluspunten
  • Super oven
Minpunten
  • ventilator te veel herrie
h********@u*********17-10-2022

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gekozen voor kwaliteit ,mogelijkheden combi/magnetron en de mogelijkheid om de garantie te verlengen naar 5 jaar. Apparaat naar volle tevredenheid in gebruik.
Pluspunten
  • duidelijke handleiding
  • Broodbakken
  • voldoende inschuif hoogtes
  • overzichtelijke menu's
  • goede verlichting in de oven
m*******@z*******07-04-2022

geweldige grote en makkelijke oven, met mooi design!

Mijn oog viel op deze mooie combi vanwege het mooie design en de ruime inhoud. Het bedienen is erg makkelijk en de binnen en buitenkant zijn eenvoudig schoon te houden.
Pluspunten
  • Ruime oven
  • Snel op temperatuur, korte afkoeltijd
  • Makkelijk te bedienen
  • makkelijk te reinigen
  • Veel functies
Minpunten
  • Rekjes binnenzijde
  • De bakplaat is niet geschikt voor de magnetron
bongo03-04-2022

TOP COMBI OVEN

BEN ZEER TEVREDEN OVER DE SIMPELE EN MAKKELIJKE TOUCH BEDIENING. REAGEERT SNEL EN FIJNE BEDIENING. NIET EVEEL INGEIKKELDE MENUS GEWOON OVERZICHTELIJK. MAGENTRON FUNCTIE OOK HEEL FIJN AANGEZIEN WE DIE DAGELIJK GEBUIKEN VOOR HET OPWARMEN.
Pluspunten
  • SIMPELE BEDIENING
  • SIMPEL PROGAMMA EN DUIDELIJK
  • MAGENETRON FUCTIE PERFECT
Minpunten
  • NIKS OP AAN TE MERKEN
s******@h******19-03-2022

GOED

Het is een prima apparaat doet wat hij moet doen, hier zitten we gebakken mee !!!
Kevin07-03-2022

Prima product

Prima product. Verwarmt snel voor en werkt naar behoren. Jammer dat de tijd die afloopt met minuut gaat en niet in secondes.
Pluspunten
  • Veel opties
  • Snel voorverwarmen
Jan Bullee Duiven28-02-2022

aankoop magnetron oven

We hebben ons natuurlijk eerst uitgebreid georiënteerd ( oa ETNA experience center in Duiven ) en gekeken naar zaken als Consumentenbond, beste keus, kieskeurig, enz. ,maar linksom of rechtsom we kwamen toch steeds weer uit op ETNA CM 851 ZT op basis van onze wensen. Qua design ook een prachtig apparaat. We hebben er zelfs 2 van gekocht en inmiddels ingebouwd. Een prachtig gezicht in onze keuken, echt aanwinsten. Nog niet echt kunnen uitproberen maar dat gaat de komende dagen zeker gebeuren en we zijn er van overtuigd dat we van deze apparaten heel veel plezier gaan krijgen
Pluspunten
  • prijskwaliteit verhouding
  • uitstekende noteringen consumentenbond, beste koop
  • bedieningspaneel gemakkelijk te begrijpen
  • bedieningspaneel eenvoudig te reinigen
  • mooi design
Minpunten
  • nog niet gevonden
Denny27-02-2022

Modern ogende combi magnetron

Makkelijk te bedienen, heeft maar een paar toetsen doet prima z'n werk zowel met bakken als met magnetron.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede verlichting
Minpunten
  • Nog niet gevonden
j******@z************27-02-2022
Gewoon een goed product dat doet wat hij moet doen waarom zou je een duurder product nemen als deze ook goed is
Sven18-02-2022

Kwalitatief goeie kookplaat met geintergreerde afzuiging.

Na verschillende koopplaten te bekijken, ben ik uitgekomen op een Etna kookplaat met afzuiging in verwerkt. De etna kookplaat met afzuiging was voor mij de doorslag. een mooie kookplaat, veelzijdig en een gaaf afzuigings systeem met een mooie totale afwerking. Koken is weer een feestje!
ADeMeester16-02-2022

Ik ben erg tevreden over de combi-oven. Warmt snel op en bakt egaal. De binnenruimte is erg handig en ruim. Ik zocht lang naar een combi-oven die een volwaardige ovenfunctie heeft en deze heb ik nu gevonden. Ik zou hem zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • Veel hoogtes om bakplaten te plaatsen
  • Volwaardige ovenfunctie
  • Bakt egaal
  • Is snel warm
g***********@k*********31-01-2022

Combi oven magnetron

Combi magnetron oven gekozen bij nieuwe keuken. Helaas na 3 jaar magnetron kapot. Vandaag gerepareerd, service wel OK.
s***********@g********31-01-2022

Bevalt super goed, blij met deze aankoop!

Top combi-oven voor het geld. Design erg mooi, bediening intuïtief en het apparaat is behoorlijk stil ook. Al met al na een week gebruik zeer tevreden met de aankoop!
Ingrid26-01-2022

Mooie oven, bevalt goed, maar met een minpuntje

De inbouwoven is door de keukenleverancier geplaatst in onze nieuwe keuken, dus ik heb zelf geen ervaring met het plaatsen. De oven staat prachtig; het mat zwart maakt het 'keukenplaatje' compleet. De oven is eenvoudig te bedienen. Ik heb al een paar keer zowel oven als magnetron gebruikt en beide functies bevallen goed. Ook is het schoonmaken makkelijk. Een nadeel ervaar ik wel (en heb daar ook al meer over gelezen). Het rooster is alleen te gebruiken in combinatie met een plaat. Ik heb het idee dat de verwarming van onderaf daardoor onvoldoende is. Mijn ervaring is in ieder geval dat pizza's en bijv. een quiche een wat kleffe bodem hebben, heel jammer. Ik heb hiervoor zojuist gemaild met de klantenservice en ik hoop dat er een oplossing voor is.
Pluspunten
  • mooi uiterlijk
  • duidelijke bediening
  • snel op temperatuur
  • stoomfunctie is een pré
  • makkelijk te reinigen
Minpunten
  • rooster niet te gebruiken zonder plaat
r*********@m******19-01-2022

Lijkt mij een aanrader.

Oven is vandaag geplaatst en ziet er netjes stevig uit. Bediening is simpel, en de tiptoetsen werken goed, je vinger er goed op zetten en het werkt. De oven was snel warm met voorverwarmen. Het gerecht was snel klaar en goed warm. We hebben lekker gegeten, het eerste gerecht uit deze oven. De oven is lekker groot met zijn 51l inhoud.
Pluspunten
  • Ziet er netjes uit
  • Voorverwarmen gaat snel
  • Simpele bediening
Minpunten
  • handsvat steekt 4 cm uit lastig bij hoekmontage
  • Voor standaard menu moet je het boekje bij houden.
p*******@h**********15-01-2022

Prima keuze

Makkelijk in gebruik en bereid de producten over het algemeen goed. Echter wel een minpunt, er zit geen los rooster bij maar alleen een rooster op de bakplaat. Hierdoor wordt niet alles bereid naar wens, zo wordt de bodem van zelfgemaakte pizza’s/ quiche/ broodjes niet goed krokant/ gaar.