Ik heb deze combimagnetron nu 2 weken in gebruik en ben er super tevreden mee. Heel gemakkelijk in gebruik. De oven is snel op temperatuur, of je nu hetelucht, onder, boven of gecombineerde verming wilt het kan allemaal. De buitenzijde van de combimagnetron wordt niet extreem warm. In de magnetronstand kan je stappen van 100 Watt instellen tot 900 Watt, hierbij wordt alles gelijkmatig verwarmd. Verder heeft de combimagnetron een zeer mooi en strak uiterlijk.
Mooi vormgegeven oven/magnetron met diverse functies.
Deze ETNA inbouwoven met magnetron, heeft diverse functies om je maaltijden te bereiden of je croissantjes af te bakken en magnetronmaaltijden op te warmen.
De ETNA heeft een fraai design en is in RVS en zwart uitgevoerd.
Voldoende vermogen om je gasten snel van een lekkere snack te voorzien.
Makkelijk schoon te maken.
Heel blij met mijn aankoop!
Onduidelijke gebruiksaanwijzing of ik begrijp het niet
Wanneer ik d broodjes af wil bakken op conventioneel +ventilator slaat hij steeds voortijdig af ,geen idee wat ik fout doe ,heeft het iets met voorverwarmen te maken
Gr, ...
Blij met dit product, handige knoppen zeker als je ouder wordt zie je gelijk waar deze opstaat.
Toen deze geïnstalleerd was deed de magnetron het niet gebeld naar de winkel van Roxs electro hier in Sint Oedenrode, deze werd weer opgehaald en gemaakt.
Ben blij met dit product dit was wel zoeken en vergelijken met andere producten maar het is de moeite waard geweest.
Met vriendelijke groet,
...
Mooi apparaat. Even de handleiding lezen en je kan aan het werk
Al onze apparaten van onze nieuwe keuken komen van etna Inc koelvries combinatie 8n een mooie mat zwarte kleur .
We zijn er heel blij mee
Na 10 jaar begaf onze oude magnetron het. Hoewel ik sceptisch was ten opzichte van Etna, heeft het mijn verwachtingen ver overtroffen. Wat een mooi apparaat en wat een gebruiksvriendelijke magnetron en oven. Prettige handleiding. Hoewel we een combimagnetron aanschaften en waarschijnlijk alleen de magnetronfuncrie zouden gebruiken is er meteen het weekend al volop in gebakken. Makkelijk schoon te maken/houden. Bediening is logisch (intuïtief). Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Wij zijn heel blij
Op de site vele apparaten bekeken, alle reviews deze zag er het beste uit zowel magnetron als de oven, met de
draaiknoppen overzichtelijk en handig, ons eerst gebruik lasagne gemaakt was al perfect, goede temperatuur
makkelijk in te stellen.
Blij dat ik een week veel bekeken heb en niet te vlug ben geweest met een nieuwe te kopen gaat toch over veel geld.
Nu hebben we een goede keuze konden maken.
Vandaag een Etna combi magnetron gekocht. Nu lekker kunnen bakken en koken en smullen.
Ziet er overzichtelijk uit wat bediening betreft dit is een prima aankoop
Duidelijke handleiding en zeer simpele bediening, duidelijk zichtbare keuzes welke je gemaakt heb inclusief de tijdsduur. Al met al een prettig apparaat van Nederlandse makelij. 🤫
Ik had een vervanger nodig voor mijn oude oven. Deze Etna lijkt mij een goede vervanger.
Mooi ontwerp en ruimte genoeg voor b.v brood bakken. De handige magnetron functie en bediening gaven de doorslag.
Heb internet afgezocht . ging voor een nog grotere magnetron .
maar heeel veel vergelijkingen bekeken en kwam toch steeds weer bij de Etna uit.
zoveel mogelijkheden en programma's .
Ben een kerel alleen 67 jaar dus niet zo handig met keuken machines
maar de magnetron is voor mij zelfs te bedienen.
ERG BLIJ MEE
CC
uitstraling =elegant
bediening = makkelijk
veel functies
en extra accessoires
en ook nog 3jaar extra garantie boven op de 2 jaar dus 5 jaar garantie dat is zeker een 10 waard ik had voor 3 jaar terug een ander merk garantie moest ik kopen je verwacht niet dat zo snel kapot gaat dus na 2 jaar ja inderdaad kapot alleen oven werkte nog en geen extra garantie
jammer dat er niet een kleine folder bij zit met recepten voor het gebruik van de extra functie .vandaar een 8
Mooie ruime combi oven.
Om onbegrijpelijke reden zijn de functietoetsen niet verlicht.
Overdag is het allemaal wel te doen maar in de ochtend of avond is het gokken.
Helaas heb ik een 3 gegeven aangezien de oven het vanaf het 1e moment niet deed. Eigenlijk was een 1 dus beter geweest, maar het is een prachtige oven, ziet er mooi strak uit en ruim van binnen. Fijn ook dat de deur op een kier van ongeveer 30 graden open kan blijven staan. De monteur komt nog, hopelijk snel gefixt. De startknop werkt niet en het aantal in te stellen kg/g ook niet. Verder alles uitgeprobeerd met de knoppen en het ziet er allemaal mooi, handig en intuïtief te bedienen uit. Als het probleem verholpen is en het werkt, hoop ik een hoge score te kunnen geven want naar aanleiding van de hoge scores in de eerdere reviews heb ik deze CM450 gekocht.
ik ben overgegaan tot aanschaf na het lezen van de goede reviews, helaas ben ik niet zo positief.
De magnetron werkt prima maar gebruik van de oven is dramatisch. Rook en vochtdruppels komen aan de onderkant van de ovendeur vandaan. Aangezien het inbouw is lopen de vochtstralen over de koelkastdeur. Oven temp was 200 gr
Afgelopen week een servicemonteur gehad van Etna, deze vertelde dat je ovenschotels altijd moet afdekken!!! anders ontstaat er teveel vocht in de oven. Dit staat overgens niet in de gebruiksaanwijzing.
Zojuist 9 mini pizzatjes gebakken op 180 gr, wederom vocht druppels en stoom langs de onderkant van de deur. Er heeft hiervoor ook een inbouw combi magnetron op dezelfde plaats gezeten, deze was aan vervanging toe, helaas een miskoop.
Onze Combimagnetron is na 25 jaar op gehouden met werken.
Was dus op zoek naar zo iets dergelijks met draaiplateau ,maar in de winkel aangekomen toch voor de Etna CM450ZT gevallen.
We hebben dit apparaat gekozen voor zijn mooi uitstaling en eenvoud .
De bediening is gemakkelijk, heel goed leesbaar, eenvoudig te begrijpen.
Bovendien een mooie grote binnenruimte van emaile dus fijn schoon te maken .
Dus geen draaiplateau nu maar de werking is het zelfde perfect dus geen spijt van.
Goede verlichting zodat je het baksel goed kan zien tijdens de werking .
Hij heeft een prachtige uitstaling ,een mooie aanwinst aan onze keuken .
wij zijn er erg blij mee .
En dan nog een 5 jaar garantie van Etna na registratie dat zegt mij ook genoeg!!
Een echte aanrader dus....
Dus kortom ,gewoon super tevreden.