Dyson Purifier Cool Formaldehyde - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson Purifier Cool Formaldehyde op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 12-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Beter dan verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

10,0
Wat een mooi, strak en groot apparaat, past perfect in elk interieur. Bij ons staat deze centraal in de living. Door zijn goud en witte kleur gaat deze helemaal op in ons interieur.
Sinds we hem in gebruik hebben merken we een groot verschil in luchtkwaliteit (heeft niet meer af gestaan :-p). Mijn vrouw heeft een graspollen allergie en sinds we hebben opgezet heeft ze geen tot weinig last binnen. Koelen doet hij ook heel goed, hebben geen extra ventilator nodig. Onze jongste zoon heeft er een coole vriend bij. Het toestel is heel eenvoudig in gebruik, simpel in te stellen en de filters zijn snel geplaatst. Wat mij vooral veraste was de draai cirkel van het apparaat 350° . Afwerking is subliem, wat ik van Dyson gewoon ben. Aan de kleinste dingen is gedacht. Kleurenschermpje er in. De afstandsbediening in metaal en in de zelfde kleur afgewerkt als het toestel, deze blijft overigens magnetisch hangen op de afgeronde bovenkant. De app heb ik ook direct geïnstalleerd op mijn IPhone. Heel simpel in gebruik en mooi ontworpen. Je kan hem ook gebruiken als je niet thuis bent. Geluid produceert hij nauwelijks enkel als hij een vervuiling detecteert in de lucht durft hij wel eens harder te blazen maar dit is niet storend.
Kortom een geweldig mooi apparaat dat ik iedereen aanraad.

Pluspunten

  • mooi design
  • koelt goed
  • filtert goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 09-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Duur toestel

Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

6,0
Na deze een 3-tal weken getest te hebben vind ik dit eigenlijk een duur uitgevallen ventilator. Tenzij je deze echt nodig hebt om vuile lucht te zuiveren, wat bij ons niet het geval is, vind ik dit toestel zijn geld niet waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VaHa 09-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Dyson Purifier Cool Formaldehyde helpt mij bij mijn allergie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

9,0
Wat was ik blij dat ik de Dyson Purifier Cool Formaldehyde kon ophalen. Als eerste wilde ik hem gaan testen in de slaapkamer. Ik heb een huisstofmijt allergie en was zeer benieuwd of de Dyson mij zou helpen minder klachten te hebben. Ik word vaak wakker met een snotneus en dikke ogen. Ik heb de Dyson in no time geïnstalleerd. De filters klikken heel makkelijk in het apparaat. En daarna direct de app gedownload. Aangezien de dyson in de slaapkamer staat, is het ontzettend handig dat ik vanuit bed, met de app, de dyson kam bedienen. Niet meer opstaan om hem op nachtstand te zetten. Na een aantal weken gebruik kan ik melden dat ik echt verschil merk betreffende mijn allergieën. Als ik wakker word heb ik geen jeukende ogen meer en kan ik vrij ademen. Wat een verlichting...ik kan hierdoor ook veel beter ruiken en proeven. 'S nachts geeft de Dyson een koel briesje af en is praktisch geluidloos. Na dit succes ga ik de dyson zeker ook in de woonkamer gebruiken. Je hoort steeds vaker berichte over de mate van het schadelijk stof Formaldehyde in zowat al onze huiselijke artikelen.

Pluspunten

  • Te bedienen via app
  • verkoeld
  • nachtstand erg stil

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mel_RS7 09-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verrassend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

9,0
Zeer speciaal apparaat is deze Dyson, als het positief is merk je namelijk niet veel op.  Dit is juist hetgeen waar ik niet op gerekend had Als je hem op warme dagen aanzet als veredelde ventilator dan werkt hij prima, lekker rustig en heerlijk briesje Als je hem inzet als luchtreiniger is het anders Ik heb hem op volautomatisch ingesteld en dan merk je dat hij af en toe aanslaat en soms wat harder of zachter gaat maar wat merk je van het schoonmaken zelf? Nou eigenlijk niks dus tot je na een tijdje gaat nadenken en navragen. Hij staat in de woonkamer en opeens valt het me op dat sinds hij daar staat nare luchtjes eigenlijk afwezig zijn of snel verdwijnen Verder blijken degenen in ons huishouden die gevoelig zijn voor pollen en stof daar "opeens" veel minder last van gehad te hebben de afgelopen weken Ook lijken we wat minder last te hebben van dwarrelend sto al zijn we tot nog toe erg tevreden en blij met de werking van het apparaat Toen de Dyson arriveerde schrok ik een beetje van het formaat maar ondertussen heeft hij zijn plekje veroverd in het interieur en mede door het zachte design valt hij niet echt meer op Het installeren en instellen werkt eigenlijk allemaal erg makkelijk Het kunnen kiezen van de uitstroom richting en wel of niet bewegen (en hoeveel graden) zijn zeer goede opties Het kunnen instellen van schema's en bediening via wifi/op afstand is oké maar zou ik niet perse missen als dat niet kon, nu het er wel opzit gebruiken we het overigens ook wel en werkt het prima Het totaaloordeel tot nu toe is duidelijk behoorlijk positief, eigenlijk positiever als vooraf bedacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sigridp 07-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Topproduct maar wel een overbodige luxe

Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

6,0
Ik heb dit toestel nu ongeveer een maandje in gebruik tijdens de zomerperiode. Bij het uitpakken van het toestel was is erg verbaasd over de grote van het toestel. Het toestel is erg groot en neem toch wel wat ruimte in, in mijn appartement. Het toestel is visueel ook sterk aanwezig ik mijn leefruimte. Het installeren en de eerste werking van het toestel is vrij eenvoudig klaar te krijgen. Ook de synchronisatie met de bijhorende app lukte me vrij eenvoudig. Over de bediening van het toestel ben ikzelf dan ook erg tevreden. Je kan de luchtwaarde in je woning bijhouden via de dyson app, maar ik stel vast dat in deze app zoveel info staat, dat de resultaten eigenlijk onleesbaar zijn. Na enkele weken van gebruik nam ik nog steeds niet wat alle luchtwaarden in mijn woning willen zeggen en zie ik met het aanschakelen van het toestel ook niet veel verandering in de effectieve luchtwaarden.
De luchtvochtigheidsmeter van de dyson komt ook totaal niet overeen met de waarden van een andere luchtvochtigheids meter die ik in huis heb.

Het toestel ventileert erg goed, maar ik merk weinig bijdragen van het verkoelend effect. Dit toestel is zeker geen vervanging voor een airco. Eerder een vervanging voor de klassieke ventilator.

Ik heb het toestel geprobeerd omdat ikzelf erg veel last heb van hooikoorts en allergieën. Ik heb met het gebruik van dit toestel geen verschil gemerkt in hoe gezond ik me voel.
Het toestel is wel erg stil dus zeker geschikt voor op de slaapkamer.

In conclusies zou ik gelet op de dure aankoopprijs niet aanraden om het toestel aan te schaffen. Enkel in bepaalde situaties kan ik wel indenken dat je deze dure aankoop ou verantwoorden. Vb. In gebruik op een warme kinderkamer, voor jonge kinderen die gevoelig zijn aan allergieën of longaandoeningen hebben. Met dit product weet je dat je wel een toppertje in huis hebt. Maar voor algemeen gebruik vind ik het een beetje een overbodige aankoop.

Pluspunten

  • Licht
  • Stil

Minpunten

  • Erg groot
  • Luchtwaarden in de app zijn niet duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

m**1@h**l.com 07-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed voor de luchtwegen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

8,0
Wij hebben als gezin allemaal last van onze luchtwegen. Pollen, stof, drukke verkeer langs ons huis. Blijkbaar na aansluiting van de Dyson was onze luchtkwaliteit in ons huis slecht.

Pluspunten

  • Zuivert de lucht
  • Geluidloos
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hoihoi152 07-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eyecatcher - meer design dan functionaliteit

Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

8,0
Eyecatcher - meer design dan functionaliteit

De Dyson purifier heb ik in mijn woonkamer geplaatst naast de TV, het installeren van de app ging soepel via bluetooth - stap voor stap met duidelijke instructies. Het ging in 1 keer goed (vaak merk je met smarthome producten dat verbinden bijvoorbeeld niet in 1 keer goed gaat). In de app worden een aantal waarden gemeten, ziet er vrij technisch uit, en om eerlijk te zijn zegt het me niet heel veel. Als je erop klikt krijg je wel een uitleg wat het precies is - maar de scheikundige afkortingen laten het wel wat complexer lijken dan het misschien daadwerkelijk is. Als je de ventilator aanzet, dan merk je dat de auto stand (stand 4/10) qua geluidsniveau prima is - je hoort het nauwelijks, een soort achtergrond geluid. vergeleken met de oudere Dyson modellen Hot + Cool bijvoorbeeld wel een aanzienlijke verbetering. Maar als je het harder zet, richting stand 10 (max), dan wordt het geluid ook harder en je hoort het duidelijker en prominenter. Voor in de slaapkamer bijvoorbeeld zou dat niet fijn zijn. Al met al een ventilator die als een juweeltje in de woonkamer staat, die zn werk OK doet, niet verbluffend, maar wel een plus heeft door de handige app en de remote. De bronsmetalen remote ziet er wel chique uit, en je kunt zowel met de app als met de remote de ventilator bedienen, erg handig! Wat betreft de luchtreinigingsfunctionaliteit merk ik nog niet heel veel van - mijn hooikoortsklachten zijn nog steeds hetzelfde gebleven. Prijs kwaliteit/functionaliteit verhouding is iets uit balans.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak via app
  • geluidsniveau bij automatische stand

Minpunten

  • Prijs
  • Geluidsniveau bij hogere standen iets te hard
  • Weergave luchtvervuiling complex

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M 07-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De oplossing voor slapen met hooikoorts

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

8,0
Zeer mooi toestel, heel gebruiksvriendelijk! Intussen draait hij hier al een paar weken bijna continu. Voor iemand met hooikoorts is het nog te vroeg om te zeggen of hij effectief blijft werken op langere termijn, maar de eerste resultaten zijn al positief. 's Avonds heb ik op de slaapkamer (waar hij ook staat) veel minder last van vermoeide ogen, verstopte neus en niesbuien... De installatie ging super vlot, ook de bediening met de app is heel gemakkelijk. Gezien hij op de slaapkamer staat, is het geluidsniveau ook wel belangrijk, maar hier ondervind ik absoluut geen last van. Hij verkoelt aangenaam, zeker op de hoogste stand. M.a.w. voorlopig heel blij ermee!

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Mooi uitzicht
  • Werkt effectief

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LeonR 07-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Dyson doet het weer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

8,0
Vanwege dat we in een historisch huis met veel stof wonen hebben we dit apparaat aangeschaft en zeker geen spijt hiervan. Ik ben altijd al gek op het design van Dyson en ook nu stellen ze me weer niet teleur. Een super mooi apparaat dat makkelijk te installeren is. Ook de app is zeer handig en makkelijk in te stellen. De luchtkwaliteit is aanzienlijk verbeterd sinds we deze Dyson gebruiken. Ondanks dat het apparaat eigenlijk niet koelt zorgt de luchtstroom wel voor een aangename koele wind als het warm is.
Met de nacht knop filtert hij toch alleen hoor je hem bijna niet. Al met al wederom een zeer plezierige ervaring met Dyson.

Pluspunten

  • Design
  • Geluidsniveau
  • Werking
  • Installatie

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

een schoon huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

8,0
De Dyson Purifier komt in een grote doos en is snel gebruiksklaar. Alleen het filter plaatsen en neerzetten.
Waar je hem neerzet maakt niet uit, want het apparaat ziet er mooi uit, maar is wel groot.
Hij draait 350 graden dus kan zelfs midden in de kamer staan mocht je dat willen.
Door de naam zou je verwachten dat hij koelt, maar hij geeft alleen een zacht briesje, een normale towerventilator geeft meer wind, maar die maakt ook meer lawaai. De Dyson is stil en reinigt je huis tegelijk. Bij ons was de lucht al heel schoon en had dat dus eigenlijk weinig toegevoegde waarde.

Pluspunten

  • design
  • stil

Minpunten

  • groot
  • zacht briesje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jorisv 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

8,0
Het installeren ging vanzelf - met de afstandsbediening startte hij meteen, en de koppeling met de app duurde ook maar enkele minuten. Hij heeft het typische Dyson design wat ik wel mooi vind. Ik verplaats hem vaak, overdag in mijn bureau en 's nachts in de slaapkamer zodat ik overal verkoeling heb. De nachtmodus die het lichtje uitzet is een detail maar heel handig, zo stoort het niet. Op de hardste standen maakt hij uiteraard wel wat lawaai, maar op de lagere standen is hij heel stil - ideaal voor 's nachts. Zowel via de app als via de afstandsbediening handig te bedienen. Ik verwachtte dat de luchtkwaliteit in huis minder goed was (o.a. pollen deze periode), maar die zou wel goed zijn, dus lijkt het filteren (op deze moment) minder nodig dan ik verwachtte. Het blijft ook duur, want op zich is het "maar" een ventilator met een filter.

Pluspunten

  • Afstandsbediening + app
  • nachtmodus

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvenP 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Onze vriend in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

9,0
De Dyson Purifier maakt het aangenamer leven in huis, zeker voor iemand zoals ik met allergie voor huisstofmijt, pollen, bomen,.. . Tijdens dit seizoen is hij dus een echte vriend in huis!
Omwille van het thuiswerken, zijn we ook meer thuis, maar zelfs als we weggaan stellen we het programma in zodat we dan terug kunnen thuiskomen in een gezonder en frisser huis.
We gaven het toestel een plaats in onze pas gerenoveerde woonkamer en hij past zeer goed in het interieur. We bedienen het toestel vooral via de app, waar we de luchtkwaliteit kunnen bekijken.
We zien ook wel degelijk een groot verschil in de luchtkwaliteit sinds we het toestel in huis hebben.
Een echte aanrader dus!

Pluspunten

  • Gemakkelijk te installeren
  • Te regelen via app of afstandsbediening
  • kan draaien om de lucht te verplaatsen
  • zeer mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cattie 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

10,0
Het toestel was snel ineen gestoken. De installatie was heel eenvoudig. de eerste dagen kwam het toestel heel goed van pas, want hij blaast een aangename bries. De luchtkwaliteit was heel goed de eerste dagen, gezien de ramen en deuren open stonden, maar eenmaal dicht verandert de luchtkwaliteit vaak. Het toestel doet goed zijn werk. Bij warm weer zet ik het op 6 en dan geeft het een aangename bries. Momenteel staat de Dyson in de veranda, omdat de luchtkwaliteit het slechtst is.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • geeft aangename koele bries
  • verandert luchtkwaliteit

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steffie Vivant 06-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mijn eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

9,0
Ik heb onlangs de Dyson Purifier afgehaald en ben super enthousiast! Vandaag gelijk een unboxing video gemaakt en op mijn story gezet. Fijne reacties gekregen! Mijn eerste ervaring: Hij ziet er super deluxe uit. Heel mooi met dat goud afgewerkt. Hij heeft in mijn woonkamer een plekje gekregen. Daar heeft hij heel de namiddag gestaan. De installatie was duidelijk, de app werkt super snel en is ook makkelijk in gebruik. De lucht zat eigelijk altijd in het groen, dat terwijl ik met 3 hondjes en een kat in huis leef. Ik had het erger verwacht. Morgen test ik hem in de keuken ivm de geurtjes die hij zou filteren van het koken. Later ook op de bureau en de slaapkamer. Ben heel benieuwd hoe "schoon" mijn huis eigelijk is en hoe snel hij dit dan ook weer goed krijgt indien nodig. Eerste reactie op het toestel: het is groter dan verwacht, maar oogt wel heel mooi. Past goed in het interieur. Het briesje op "auto" is aangenaam. Wanneer je hem in een hogere stand zet maakt hij wel meer lawaai. Echt verkoeling geeft hij niet, vergeleken met mijn vaste airco, maar daarvoor dient hij uiteindelijk ook niet. De luchtkwaliteit is voor mij prioriteit en het briesje is leuk meegenomen.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Stil
  • Kan zowel als luchtreiniger als ventilator dienen
  • De lucht ruikt schoon

Minpunten

  • Hij is wel wat aan de grote kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**r@h**l.com 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Luxe ventilator

Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

4,0
Sinds ik de Dyson in gebruik heb genomen kan ik er eigenlijk maar 1 conclusie uit trekken, het is een luxe ventilator.

Qua design ziet het er wel uit wat ik van Dyson ken, super strak en super mooi vorm gegeven.

Ja je kan hem met je mobiel verbinden en alles aanpassen wat met de afstandsbediening ook kan en het ziet er goed uit en werkt ook bijzonder goed. Geeft heel mooi aan qua luchtvochtigheid, temperatuur etc maar that's it. We hebben hem vaak in de slaapkamer of in de woonkamer staan, zeker met de hete dagen gaf het net een beetje verkoeling. Savonds in de slaapkamer merk je wel dat hij aan staat maar dat is absoluut niet storen.

Ik had aangezien er de naam "cool" bij zat ook het idee dat het iets zou verkoelen (ik realiseer me ook dat het geen airco is).

Kort maar krachtig : super mooi design, prachtige bediening zal ongetwijfeld ook goed de luchtkwaliteit verbeteren maar het blijft een ventilator...

Pluspunten

  • Mooi design
  • Hele goede app
  • Gebruiks vriendelijk
  • 350 graden draai circel

Minpunten

  • Het woord COOL is misleidend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sou 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

9,0
Het uitpakken van het apparaat was al een feestje: het was erg makkelijk om het inelkaar te zetten en te instaleren. Aangezien het allemaal zo rap ging, heb ik meteen ook de app gedownload. De app is overzichtelijk en ideaal! Ik kan vanuit m'n luie stoel de purifier bedienen. Behalve gemakkelijk geeft het ook inzicht in de luchtkwaliteit in huis, leuk en interessant om dat te bekijken in de app. De Dyson purifier cool kwam op het juiste moment binnen tijdens de super warme dagen. Behalve als luchtreiniger kon ik hem nu ook inzetten als verkoeler en daar heb ik zeker gebruik van gemaakt. Op de hoogste stand maakt hij natuurlijk meer geluid, maar dat is niet storend. Op de automatische stand, waar ik 'm ook vaak op aan heb staan, hoor je 'm nauwelijks. Met de warme dagen was het heerlijk om thuis te zitten met de verkoeler aan én de luchtreiniger aan. Want dat is uiteindelijk ook het hoofddoel voor mij, een luchtreiniger, aangezien ik veel last heb van stof/hooikoorts. Wat ik verder een groot pluspunt vind, is dat je het apparaat makkelijk van stopcontact/ruimte kan wisselen. Bij mijn vorige luchtreiniger duurde het altijd even voordat 'ie het deed als ik 'm wisselde van plek vanwege de instellingen die weer aangezet moesten worden. Deze Dyson is prijzig, maar behalve een goed apparaat haal je vanwege het mooie en grote design ook een meubelstuk in huis.

Pluspunten

  • Design
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Vroenhoven 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strak design en fijne inzichten via de app

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

8,0
Deze Dyson staat al een aantal weken in mijn woonkamer de lucht te zuiveren. Via de app krijg je veel informatie over de kwaliteit en heb je de mogelijkheid om via een tijdsplanning automatisch de lucht te zuiveren. Erg handig!

Pluspunten

  • Dyson app
  • Design

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimvg 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Dyson Wonder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

8,0
De opstart ging heel gemakkelijk. Via de app bedien je hem en kan je de zuivering mooi volgen. Een zacht briesje of echt een verfrissende luchtstroom, het kan allemaal!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik, ook met app
  • mooi
  • zuiveren én koelen
  • zeer wendbaar

Minpunten

  • niet muisstil, ik moest even wennen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biancavangeel 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Boven mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

10,0
Ik heb de Dyson Purifier Cool Formaldehyde nu een tijdje in mijn bezit. Ik merk dat de ventilatie het product boven verwachting goed werkt. Ik krijg uit het apparaat een koele aangename bries. Gelet op het geluid is deze stiller dan een normale ventilator en dan heb ik het niet eens over de slaapfunctie/nachtfunctie. Deze nachtfunctie is enorm stil, als lichte slaper heb ik geen last van het geluid. Tevens kan deze ventilator 350 graden draaien en koelt deze redelijk goed. Je voelt de koude lucht goed uit het apparaat komen. Het unieke aan deze Dyson is dat je kunt kiezen uit twee luchtstromen. Hiermee kun je dus afstellen dat je de gezuiverde lucht niet direct tegen je aan voelt. In het begin was ik sceptisch over de filterfunctie, maar met de komst van pollen merkte ik wel verschil in huis. Wat ook heel fijn is, is dat je het apparaat op afstand kunt bedienen. Mocht ik na een dag werken thuis komen dan kan ik onderweg de Dyson al aan zetten. Voor ons is dit echt ideaal vandaar dat de Dyson ons voor nu enorm goed bevalt.

Pluspunten

  • Design
  • Stil
  • Gezuiverde lucht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngridNeven 05-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Algemene score

9,0
Het is een zeer mooi toestel dat echt wel handig is in gebruikt. Via de app kan je direct de luchtkwaliteit nakijken en bijhouden tijdens de werking. De koeling is zeer aangenaam en het geluid is beperkt. Vooral mijn zoon die erg allergisch is aan stof en huisstof merkte onmiddellijk het verschil in luchtkwaliteit. Zeker een aanrader!!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede luchtzuivering
  • Aangename koeling
  • Stil
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews