ASUS ProArt / P16 / H7606WP-RJ129X - Laptops

ASUS ProArt / P16 / H7606WP-RJ129X
ASUS ProArt / P16 / H7606WP-RJ129X
16 inchGeheugen: 32 GB
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 2.699,00 Bekijk alle aanbieders
9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ASUS ProArt / P16 / H7606WP-RJ129X op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

melvinshat07-01-2026

Betrouwbaar tijdens lange bewerksessies

Ik heb de ASUS ProArt P16 aangeschaft voor fotobewerking en ik merk dat het werken hierop gewoon erg prettig is. Het OLED scherm maakt echt verschil. In Photoshop werk ik veel met Camera Raw en daar zie je meteen hoe goed de kleuren en het contrast zijn. Zwart blijft zwart en lichte delen lopen niet snel dicht. De RTX 5070 merk ik vooral wanneer ik AI Denoise gebruik. Dat werkt snel en zonder gedoe, ook bij grotere bestanden. Exporteren naar JPEG of TIFF gaat vlot en betrouwbaar. Meestal heb ik Photoshop en Lightroom tegelijk open en dankzij de 32 GB RAM blijft alles soepel draaien. De laptop voelt stevig aan en blijft stabiel tijdens lange bewerksessies. Niet de lichtste laptop, maar voor dit soort werk vind ik dat prima. Voor mij een waardige opvolger.
Pluspunten
  • OLED
  • 32 gb ram
mortalis04-01-2026

Goede keuze voor video editors

Voor mijn werk als video editor zocht ik een laptop die zware projecten aankan en deze voldoet daar goed aan. Ik werk dagelijks met animaties en video en alles blijft soepel lopen. In After Effects kan ik met meerdere lagen en effecten werken zonder dat het systeem traag wordt. Previews laden snel waardoor ik lekker in mijn ritme blijf. Wat ik fijn vind is dat de laptop ook bij langere sessies stabiel blijft. Het scherm gebruik ik veel voor detailwerk en dat ziet er scherp en helder uit. Ik werk zowel op kantoor als op locatie en neem de laptop regelmatig mee. De batterij is prima zolang ik niet constant aan het renderen ben. Voor mijn werk is dit een hele fijne machine.
Pluspunten
  • Geschikt voor werken op kantoor en op locatie
Minpunten
  • Maakt best wat geluid bij intensief gebruik
  • accu gaat snel leeg bij intensief gebruik
Maarten071227-12-2025

Krachtige alleskunner met een schitterend OLED-scherm

De ASUS ProArt P16 heeft mij tijdens het gebruik echt weten te overtuigen. De laptop voelt snel aan in alles wat je doet, van dagelijkse taken tot intensieve bewerkingen. Wat meteen opvalt, is het scherm. Het OLED-display is haarscherp en laat kleuren natuurgetrouw zien, wat prettig is als je veel met beeld werkt. Tijdens het werken blijft de laptop stabiel en stil, zelfs bij zwaardere software. Het toetsenbord is comfortabel en het touchpad reageert precies, wat het werken extra prettig maakt. Ook de bouwkwaliteit voelt premium aan. Deze laptop is duidelijk ontworpen met creatievelingen in gedachten. Voor wie een krachtige en betrouwbare laptop zoekt met een fantastisch scherm, is dit absoluut een hele goede keuze.