BaByliss C6688E Style Secret Air Automatische Krultang - Prachtige Krullen en Golven - Krultangen

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 93,99 Bekijk alle aanbieders
7.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de BaByliss C6688E Style Secret Air Automatische Krultang - Prachtige Krullen en Golven op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

KdG07-01-2026
De BaByliss Style Secret Air is een fijne krultang die het stylen een stuk makkelijker maakt. Je legt een pluk haar erin en het apparaat doet de rest. De krul wordt automatisch gevormd en ziet er netjes en gelijkmatig uit. Het apparaat warmt snel op en is eenvoudig te gebruiken, ook als je weinig ervaring hebt met krullen maken. De krullen blijven goed zitten en voelen niet droog aan. Het resultaat oogt natuurlijk en verzorgd. Het kost even een paar keer oefenen om de juiste plukdikte te gebruiken, maar daarna werkt het heel soepel. Al met al is dit een handige stylingtool voor wie zonder veel moeite mooie krullen wil maken.
F*************@g********29-12-2025
5.0
5.0
Ik had hoge verwachtingen van de Babyliss Style Secret Air, vooral door de vele positieve reviews en mooie tutorials online. Helaas is mijn ervaring compleet anders geweest. Ik heb werkelijk alles geprobeerd: grote en kleine plukken, mijn haar strak vasthouden, losser vasthouden, het apparaat gedraaid en juist recht gehouden. Ook heb ik meerdere tutorials bekeken om zeker te weten dat ik niets verkeerd deed. Toch lukte het niet. In de meeste gevallen pakte het apparaat mijn haar simpelweg niet. En áls hij mijn haar wel pakte, draaide het vast in een knoop die ik er met moeite weer uit kreeg. Na anderhalve week elke dag opnieuw proberen met frisse moed, was voor mij de grens bereikt. Misschien ligt het aan mijn haartype of ben ik niet handig genoeg, maar een stylingtool mag niet zo ingewikkeld zijn. Met pijn in het hart heb ik hem retour gestuurd. Erg jammer, want ik had me hier echt op verheugd.
jakkene28-12-2025
De BaByliss Secret Air C6688E is na wat oefenen makkelijk te gebruiken. Het apparaat warmt snel op en is snel klaar voor gebruik. Zodra je weet hoe je het haar goed plaatst, werkt de krulfunctie soepel. In korte tijd maak je mooie krullen zonder veel moeite. De krullen blijven bovendien goed zitten.
s**************@h**********25-12-2025
Het is een zeer robuuste krultang, wel aan de zware kant vind ik! Het was even zoeken naar hoe ik de krultang moest gebruiken maar als dat eenmaal duidelijk is, is deze makkelijk in gebruik! De krultang is in te stellen naar je eigen wens, wat echt ideaal is! Jammer genoeg blijven alleen de krullen bij mij niet zo lang zitten en zakt het snel uit..
D****************@h**********21-12-2025
De eerste paar keer was het apparaat best even wennen. Je moet even doorhebben hoe groot de haarlokken moeten zijn en hoe je het apparaat het beste vasthoudt. Ook ben ik nog aan het ontdekken welke instelling welk type krul geeft. Wat wel meteen opviel, is dat de krullen langer blijven zitten dan bij andere krultools die ik heb gebruikt. Als je bereid bent om er even mee te oefenen, dan is dit zeker een apparaat waarmee je mooie resultaten kunt behalen. Prijs/ kwaliteit verhouding is ook goed.
d***********@h**********19-12-2025
Het apparaat voelt stevig en robuust aan. Wel een beetje zwaar, ik vind dat fijner dan heel licht, want dan vind ik het vaal goedkoop aanvoelen. Er zitten verschillende standen voor de 'stevigheid van de krullen. Helaas blijven de krullen bij mij niet lang zitten omdat ik heel fijn en glad haar heb. Maar heb je dat niet dan is dit echt fantastisch!! Er zit ook een handig matje bij waar je de hete tang op kunt leggen, als je een nieuwe pluk haar pakt of hem af wil laten koelen.
k******@g********19-12-2025

Fijne ervaring

Mijn haar is van zichzelf krullend, fijn en snel pluizig en met andere krultools had ik vaak dat het resultaat na 20 tot 30 minuten alweer uitzakte. Daarom was ik benieuwd of deze echt verschil zou maken. Na wat inlezen en het bekijken van filmpjes ben ik ermee aan de slag gegaan. Het is even uitzoeken welke instellingen het beste werken, maar na een paar keer proberen krijg je er gevoel voor. Ik merk dat de krullen met deze tool duidelijk langer blijven zitten dan ik gewend ben, ook al zakt het bij mij uiteindelijk nog wel iets uit. Toch houdt het resultaat zichtbaar langer stand, wat voor mijn haartype al een grote winst is. Het apparaat voelt wat zwaar aan, maar is wel logisch opgebouwd en veilig in gebruik. De verschillende instellingen voor temperatuur, tijd en richting maken het mogelijk om te variëren in look. Ik ben na meerdere keren gebruik nog steeds enthousiast en benieuwd hoe ik het resultaat met wat meer oefening nóg beter kan maken.
b************@h**********17-12-2025
Wat een fijne krultang is dit. Ik kreeg in het begin niet zo goed een pluk haar erin, maar het bleek dat ik het haar er aan de verkeerde kant in deed dus moest de krultang even omdraaien. Je kunt hem op meerdere hittestanden zetten wat heel erg fijn is. Ook kun je kiezen in welke draairichting je de krul wilt, naar links of naar rechts. Dat is super, want dan kun je hiermee spelen. Het was even oefenen in het begin hoe je het haar erin doet en hoe je de krultang vasthoudt als je switcht van kant of bij de achterkant van je haar. Als je dat eenmaal door hebt is het echt een fluitje van een cent. Eenmaal het haar erin en de krultang doet het werk en geeft een piepje als ie klaar is. Fantastisch. Hij maakt prachtige krullen en ze blijven gedurende de dag ook goed zitten. Ik gebruik wel wat haarspray om ze wat langer in model te houden. Je kunt de krullen niet op verschillende groottes zetten, het is 1 maat krul maar wat mij betreft is dit een mooie maat voor een krul. Ik ben echt ontzettend blij met deze krultang.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie krullen
Minpunten
  • Even wennen in het begin
M***************@o**********15-12-2025
De BaByliss Style Secret Air is even wennen in het begin. Je moet de handigheid krijgen en per krul even geduld hebben, maar dat is oké. Als je het eenmaal doorhebt, werkt hij makkelijk. Niet te grote plukken dan is het effect nog mooier! De verschillende instellingen voor temperatuur, timer en richting maken echt verschil. Je kunt variëren tussen losse waves, mooie krullen of een meer geföhnde look. De krullen zijn echt prachtig, glanzend en blijven bij mij best lang zitten. De achterkant is wat lastiger, maar lukt wel. Ik gebruik hem vooral voor speciale gelegenheden of als ik gewoon iets anders wil, want van mezelf heb ik stijl haar. Het design is mooi en ook het ook speciale hoes waar je hem op kan leggen is handig. Daarbij schakelt het apparaat automatisch uit als de lok niet goed pakt en kan je hem makkelijk opnieuw doen. Ik ben er echt blij mee!
marco4mail14-12-2025

Snelle makkelijke krultang

De BaByliss Style Secret Air is een fijne automatische krultang die vooral uitblinkt in gebruiksgemak en snelheid. Het apparaat is direct klaar voor gebruik, zonder voorverwarmtijd, wat het ideaal maakt voor drukke momenten. Met de drie standen voor verschillende soorten krullen kun je eenvoudig variëren tussen losse waves en strakkere krullen. De krultang doet het werk grotendeels zelf en levert een zeer goed en gelijkmatig resultaat op, zonder dat je hier veel techniek voor nodig hebt. Je haar blijft er ook echt niet in vastzitten. Een klein minpuntje is dat de krultang wat zwaar aanvoelt, vooral bij langer gebruik. Dit weegt echter niet op tegen de voordelen en het mooie eindresultaat. Conclusie: een snelle, gebruiksvriendelijke krultang met professionele resultaten. Zeker een aanrader voor wie moeiteloos mooie krullen wenst te creëren.
Pluspunten
  • Snel in gebruik
  • 3 standen
  • gebruikersgemak
Minpunten
  • best zwaar