Enkele weken heb ik de Sansebeauté 8 in 1 airstyler mogen testen. Wat was dat een feestje!
Ik moest in het begin echt wennen en oefenen aan de airstyler, omdat ik het spannend vond dat door de caonda effect je haar zelf om de airstyler gaat draaien, zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Uiteindelijk is het echt ideaal en had ik binnen 5 minuten mooi gekruld haar met veel volume. Ook is het ideaal dat je aan de bovenkant van de airstyler kunt draaien om je haar de juiste kant op te krullen.
Het design van de Sansebeauté 8 in 1 airstyler vind ik mooi. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar en ik had de zwartte met goud mogen testen met de zwarte leren opbergdoos. De opbergdoos is ideaal om alle opzetstukken in te leggen, zodat alles bij elkaar blijft. Ook heeft de opbergdoos een luxe uitstraling net als de Sansebeauté 8 in 1 airstyler.
Er zitten 8 opzetstukken bij; de harde volume krulborstel, smalle krulborstel, hard gladmakende volume krulborstel, stijlborstel, 30mm airstyler, 40mm airstyler, föhn en de föhn voor krullen.
De Sansebeauté 8 in 1 airstyler beschikt over de ion technologie, dat is voor pluisvrij-glanzend haar en hitte bescherming. Ook beschikt het over anti-klit technologie voor pijnloos krullen met de krulborstel.
Er zijn 3 blaassnelheden; zacht, gemiddeld en hard. Er zijn 3 temperatuur standen; 60, 90 en 120 graden. Wat fijn is dat je eigenlijk warme lucht blaast en het daardoor krult, waardoor je je haar sowieso minder beschadigt, omdat het net als een föhn werkt.
Er zijn 4 knopjes op de Sansebeauté 8 in 1 airstyler; de aan/uit knop, temperatuur regeling, de blaasstand, de coldshot en de push knop om de opzetknoppen te verwisselen. Boven de aan/uit knop is er een display aanwezig.
Waar wel er op gelet moet worden is, dat je met verwisselen even wacht of het met een handschoen het gaat opzetstuk gaat verwisselen, omdat het opzetstuk natuurlijk warm wordt.
Qua geluid lijkt het net op een föhn, omdat het lucht blaast.
Zelf heb ik lang, steil en zwaar haar, en de Sansebeauté 8 in 1 airstyler echt heel erg fijn ervaren. Het is zeker het geld waard, omdat het echt hetzelfde werkt als een dyson styler, maar dan veel goedkoper! Persoonlijk heb ik er echt veel plezier van gehad en mijn vriendinnen ook.