Vesora® Kruimeldief - Zwart / Zilver

Vesora® Kruimeldief - Zwart / Zilver

7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Vesora® Kruimeldief - Zwart / Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

D*************@h**********07-09-2026
3.0

Matige kwaliteit, voor mij geen aanrader

3.0
Helaas ben ik erg teleurgesteld in deze kruimeldief. De zuigkracht is op zich oké, maar daar houdt het positieve voor mij eigenlijk wel op. Vooral de bouwkwaliteit valt erg tegen. Het gedeelte waar je het apparaat op/in zet, is gemaakt van erg licht en dun plastic en voelt totaal niet stevig aan. Het geheel komt daardoor goedkoop en kwetsbaar over. Ook de opzetstukken vind ik slecht afgewerkt. Wanneer je deze op het apparaat zet, zitten ze niet goed stevig vast en blijven ze wiebelen. Dat is tijdens het gebruik vervelend en geeft mij weinig vertrouwen in hoe lang het apparaat meegaat. Voor deze prijs had ik een veel degelijker product verwacht. De zuigkracht is dus redelijk, maar de kwaliteit van de materialen, de stevigheid en de pasvorm van de opzetstukken zijn voor mij echt onvoldoende.
Minpunten
  • Goedkoop en instabiel plastic
  • Opzetstukken zitten niet goed vast
NS00707-09-2026

De beste redder in nood voor alledaagse rommel

De Vesora Kruimeldief maakt een einde aan het gedoe met zware stofzuigers en onhandige snoeren. Dankzij het compacte, draadloze ontwerp pak je hem er supersnel bij voor onverwachte rommel. Binnen een handomdraai zijn de bank, diepe keukenkastjes en de kledingplanken weer helemaal schoon. Ook de auto maak je moeiteloos kruimelvrij, omdat je met het kleine formaat gemakkelijk in de lastigste hoekjes komt. Het is een krachtige en onmisbare hulp die snel schoonmaken stiekem heel leuk maakt.
Pluspunten
  • Draadloze vrijheid:
  • Compact en lichtgewicht:
  • Snel en efficiënt:
  • Eenvoudig te legen
Minpunten
  • Beperkt stofreservoir
NS00707-09-2026

De perfecte redder in nood voor alledaagse rommel

Pluspunten
  • Draadloos
  • Goede kracht
  • Snel opgeladen
A***********@i*********05-09-2026

Aanrader!

had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zó enthousiast zou zijn over een kruimeldief. Ik heb de Vesora gisteren ontvangen en ondanks dat ik in eerste instantie best sceptisch was, wilde ik hem graag testen. Ik woon in een kleine, lange woning met twee trappen die bekleed zijn met hoogpolig zwart tapijt en heb daarnaast een puber van bijna 13 in huis. 😂 Ik was daardoor dagelijks zo’n 45 minuten bezig met stofzuigen. Niet alleen de vloeren, maar ook de bank, eettafel en eetkamerstoelen liggen regelmatig onder de kruimels. Wat mij vooral verbaast, is hoeveel stof deze kruimeldief oppakt. Ik heb een superkrachtige Philips-stofzuiger en stofzuig heel nauwkeurig. We lopen bovendien niet met schoenen in huis. Toch zat het reservoir na één ronde vol met stof en vuil waarvan ik dacht: waar kwam dát allemaal vandaan?! En dan heb ik het nog niet eens over het gemak. Even de kruimels van de bank, de eettafel of de trap? Geen zware stofzuiger meer per tree meesjouwen. Ik pak nu gewoon de Vesora erbij en ben klaar. Voor mij is dit echt zo’n aankoop waarvan ik achteraf denk: waarom heb ik dit niet eerder gehad? Ik was sceptisch, maar ben inmiddels volledig om. Hij krijgt van mij dan ook zonder twijfel een dikke 10! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pluspunten
  • Erg krachtig
  • Heel compact
  • Makkelijk opladen dmv standaard
Minpunten
  • Tot nu toe geen