JBL Tour One M2 - Draadloze Over-Ear Hoofdtelefoon - Zwart

JBL Tour One M2 - Draadloze Over-Ear Hoofdtelefoon - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 167,00Bekijk alle aanbieders
ThePino21-07-2024

Nette koptelefoon met prima geluid en veel opties

Heb deze koptelefoon mogen testen voor review.nl, maar wat een fijne koptelefoon is dit! Laten we beginnen met het instaleren, dit stelt eigenlijk geen fluit voor, koppelen met een mobiel of een tv met een losse Bluetooth adapter is allemaal zo gepiept. Het gebruiksgemak is ook prima, enige hinderlijke wat ik ervaarde, is dat je al heel snel bij het aanpassen van de volume of iets bewegen, dat je vrij snel de rechter zijkant aanraakt, waardoor hij op een pauze stand schiet. Kwam er later achter dat je dit in de app uit kunt schakelen... Over de app gesproken, wat ontzettend veel mogelijkheden om deze koptelefoon naar je eigen smaak aan te kunnen passen. Echt top! Dus qua functies zit het helemaal goed. Over het design en draagcomfort kan ik kort zijn, prima in orde, ziet er goed uit en zit lekker op je hoofd (heb een vrij groot hoofd, zit prima) zeker niet te zwaar, wat ik bij sommige andere koptelefoons wel eens heb.
Pluspunten
  • Veel opties via app
  • Ziet er goed uit
  • Voelt goed op je hoofd
  • Bijna geen last van omgevingsgeluiden
Minpunten
  • Aanraakgevoelig tikkie irritant