Sennheiser HD 25 zwart - Reviews

Specificaties
Model
over het hoofd
Klankkast
gesloten
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Sennheiser HD 25 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hees 05-09-2008
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Deze koptelefoon is mij aangeraden door een professionele geluidsman die wist waar hij over praatte. Ik heb er inmiddels meerdere aangeschaft die allemaal hun weg vinden in videocameratassen en om te assisteren bij ondertitelen.
Het is zeker niet moeder mooiste maar één van de voordelen van Sennheiser is dat zo ongeveer de hele koptelefoon bij Sennheiser als losse onderdelen is te bestellen. Daar komt bij dat de constructie heel stevig is (zoals een met staal versterkte kabel) en deze dingen bijna weigeren stuk te gaan.
Ook door anderen wordt het comfort en de geluidskwaliteit nog eens gemeld. Daar doe ik helemaal niets aan af, die zaken zijn gewoon heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robinprins 04-07-2008
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
Heb ongeveer een jaar geleden deze koptelefoon aangeschaft.
Erg goeie koptelefoon. Ik werk als geluidsman en juist doordat hij enorm goed de omgeving dempt is hij ideaal voor geluidsmensen bij concerten. Zal dus voor DJ's ook wel ideaal zijn.
Helaas is ie een tijdje geleden gebreken gaan vertonenen. 1 kant viel uit. Heb even gekeken en er zat een draadje los. Na een tijdje was ook de andere kant kapot.
Erg jammer, ik ben er toch best voorzichtig mee omgegaan. Ik ken ook iemand die er ook 1 heeft en hem al zeker 5 jaar gebruikt zonder problemen.
Maar deze koptelefoon is gewoon zo goed dat ik wel weer een nieuwe ga aanschaffen binnenkort.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

hvdh 05-06-2008
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige koptelefoon. Ik had tot voor kort een koptelefoon uit een (veel) goedkopere klasse. Het verschil is enorm. Geluid is fantastisch en hij zit ook prima.
Vormgeving vind ik niet belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy H. 19-04-2008
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Sluit me aan bij de overige comments. Meest ideale koptelefoon voor on stage, met een supergeluid, sluit goed af. Het ziet er niet zo vet uit als de meest andere koptelefoons van Sony, Technics of Pioneer, maar dat maakt ie kwalitatief ruimschoots goed. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen_ 11-10-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
Uistekend geluid, welliswaar met wat nadruk op het laag. Van een neutraal geluid is er wat mij betreft dan ook zeker geen sprake. Betekent overigens niet dat dit storend is, want het klinkt mooi vol. Het geluid blijft uitstekend bij een hoog volume. Als DJ-koptelefoon is deze dan ook uitermate geschikt. Ik gebruik de koptelefoon meerdere uren per dag en hij zit aangenaam. Slechts 1 minpunt: het snoer had wel wat langer gemogen. Desalniettemin is dit zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.a.r.k 25-06-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb hem net, dus duurzaakheid kan ik niks over zeggen maar het geluid is fantastisch. Zeer neutraal.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

DJ Artifact 31-01-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,2
Ik ben professioneel dj, en deze hoofdtelefoon sluit echt perfect af. Zelfs bij hoge volumes blijven de klanken mooi helder. Normaal staat een monitorspeaker van 1.5Kw een meter van mij verwijderd. Als ik de hoofdtelefoon opzet dan hoor ik niet of de monitor aan of uit staat, Door de twee verstelbare beugels kun je zelfs headbangen zonder dat hij erafvalt.
Al met al de beste hoofdtelefoon die ik ooit geluisterd heb!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevomaniac 15-11-2006
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
De perfecte hoofdtelefoon. Hij ziet er misschien niet bling bling uit, maar qua
geluid, comfort en hufterproofheid is het een topper. Veel mensen vinden het
snoer te kort. Het is inderdaad niet erg lang en omdat er geen krul in zit kun
je het snoer ook niet verder uitrekken, maar ik heb hier geen problemen mee.
Verder is hij erg licht en klemt hij goed. Bij het bukken of draaien blijft hij
goed zitten. Voor mij geen Sony mdr-v700 of Technics rp-dh1200 meer. De
Sennheiser heeft tenminste geen zwakke punten in de constructie en is veel
duurzamer.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer