Sony WH-1000XM4 Draadloze Over-Ear Hoofdtelefoon - Noise Cancelling - Zwart

Sony WH-1000XM4 Draadloze Over-Ear Hoofdtelefoon - Noise Cancelling - Zwart

Denis13-02-2022

Prima ......maar ook ruimte voor verbetering.

Prima ANC koptelefoon.De prijs/kwaliteithouding is onevenaarbaar. Er zijn desondanks wel een paar punten ter verbetering of waar rekening mee gehouden moet worden. - Oren worden best warm bij langer gebruik maar dit is bij mij het geval bij de meeste 'over-ear' koptelefoons. - Bepaalde functies aan- of uitzetten is niet altijd logisch (zoals bijvoorbeeld het toontje uitzetten als je van plaats verwisseld (zitten naar lopen)). - In combinatie met Android (ik weet niet hoe dit zit in combinatie met een Apple product): wanneer je van het hoogst mogelijke digitale kwaliteit wilt genieten in combinatie met bijvoorbeeld een HiFi abbonnement bij Tidal (LDAC) moet behoorlijk wat instellingen veranderd worden op jouw telefoon omdat Android telefoons standaard op het mindere AAC kwaliteit ingesteld zijn. De mogelijkheid om twee apparaten tegelijk te verbinden komt dan ook te vervallen omdat die optie dan uitgezet moet worden. Ik ben hier toevallig achtergekomen omdat ik in de eerste instantie enigzins teleurgesteld was met de ervaring van de 360 Reality Audio of audio opnames die van hoge kwaliteit zijn (Masters/HiFi/FLAC). - Jammer dat het aan/uit knop niet 'klikt' bij het indrukken. - Het meegeleverde oplaadkabel is erg kort. Verder, zoals eerder genoemd, een prima ANC koptelefoon voor de prijs.
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit is warm/intiem
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Top kwaliteit noise canceling
Minpunten
  • korte oplaadkabel
  • kan best warm worden bij lang gebruik
  • optimale instellingen kunnen lastig zijn