Inventum IKG6023GRVS - Inbouw gaskookplaat - 4 kookzones - RVS/Zwart - Kookplaten

Inventum IKG6023GRVS - Inbouw gaskookplaat - 4 kookzones - RVS/Zwart
Inventum IKG6023GRVS - Inbouw gaskookplaat - 4 kookzones - RVS/Zwart
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 174,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Inventum IKG6023GRVS - Inbouw gaskookplaat - 4 kookzones - RVS/Zwart

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKG6023GRVS - Inbouw gaskookplaat - 4 kookzones - RVS/Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

v***********@g********05-06-2024
Maakt best veel geluid rechter voor gasbrander doet het niet ..... Anderhalf maand moeten wachten..... voor de monteur....was gewoon thuis....maar was niet thuis ....Oke?! Nieuw gekocht ....veel spijt, expert verkoper raden me al af om Inventum te kopen.... Veel problemen. Verkochten Inventum ook niet bij de A.J Ernststraat Nooit meer Inventum!!
b*******@x********05-03-2022

Werkt prima en ziet er mooi uit.

Prachtige inbouw gaskookplaat. Redelijk gemakkelijk in te bouwen. Voldoet aan onze wensen. En ook fijn: Nederlandstalige gebruiksaanwijzing en na registratie 5 jaar garantie. Perfect !!
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • functioneert prima
Albert09-09-2021

inventum gaskookplaat

De inventum gaskookplaat is voorzien van een extra sterke gietijzeren pannendrager. makkelijk in onderhoud , met grote knoppen. super handig.
Pluspunten
  • grote knoppepn
  • gietijzer
  • geen apparte ontsteking
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Emmely24-06-2021

gaskookplaat IKG6023GRVS & oven IOC6070GK aangekocht.

Inbouw gaskookplaat IKG6023GRVS & Inbouw conventionele oven IOC6070GK aangekocht. De keuken word nu druk bezocht. Er word gekookt met veel hartstocht. Want wat heeft Inventum ons een een top product verkocht. We zijn hier helemaal aan verknocht. Het zal ons een raadsel zijn waarom het nog niet is uitverkocht.
Pluspunten
  • Goede warmte verdeling pitten
  • Makkelijke plaatsing
  • Stevige pannenhouders
  • mooi design
  • prijs
Gerrit21-06-2021

Goede prijs-kwaliteit verhouding en eenvoudige montage.

Mooi design, goede prijs-kwaliteit verhouding, eenvoudige montage en handige bediening door knoppen aan de voorzijde.
  • eenvoudige montage
J.Bouwer18-05-2020

eenvoudig maar voldoende

omdat onze inbouwoven stuk was en de originele niet meer te koop was, moesten we een nieuwe inbouwoven en daardoor ook een nieuwe gaskookplaat. handig in gebruik met het vonksysteem, maar je moet wel de bedieningsknop een poosje ingedrukt houden als het vuur aangesprongen is, anders gaat het vuur gelijk weer uit. Ook oppassen dat je het materiaal niet krast, het rvs is wel erg gevoelig. Maar verder wel goed schoon te maken met een sopje en een doekje. de gietijzeren pannendrager is degelijk en mooi hoog. dat ziet er mooi strak uit.
Monique28-04-2020

Prettig in gebruik. Mooie uitstraling

Overgestapt van een 5 pits naar een 4 pits gaskookplaat. Eindelijk kunnen mijn pannen weer ruim naast elkaar gebruikt worden. Mooie uitstraling, prettig in gebruik en goed schoon te maken
Femke26-05-2019

Strakke robuuste veilige gaskookplaat

Een nette kookplaat, met goed werkende vlambeveiliging (wat voor ons een must was want onze vorige kookplaat viel wel eens uit, zelf getest en na een paar seconden ging de gastoevoer dicht). De pandragers zijn robuust en de pannen hebben een goed oppervlakte om stabiel op te staan. Het Rvs oogt mooi en strak, ik vind het persoonlijk lastiger om mooi schoon te maken door de 'vegen' maar wellicht nog even een handigheidje daarin vinden. Kortom; voor deze prijs een zeer mooie robuuste en veilige gaskookplaat.
Pluspunten
  • veilig
  • robuust
  • mooi design
Minpunten
  • lastiger schoonmaken voor het oog
leemkuil05-03-2019

gastoestel

wij waren toe aan een andere gastoestel en wij kwamen bij deze uit qua uitstraling en gemak en prijs verhouding
sjanie Spronkers19-02-2019

IKG6023GRV

Ik zocht een stoer model gaskookplaat bij mijn nieuwe betonlook KEUKEN. In het gebruik ook prettig om te koken.