Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 890,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Siemens EH975LVC1E
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EH975LVC1E op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Dit product is geweldig ik had eerst gas maar dit is naar een week
gewenning veel fijner en sneller [booster].
Mijn vrouw vind het ook geweldig het schoon maken gaat vanzelf
Hele fijne kookplaat met eenvoudige en duidelijke bediening. Veel ruimte voor de verschillende pannen omdat deze 90cm breed is. Voorheen altijd op gas gekookt maar dit is echt veel fijner. De verschillende pitten zijn heel makkelijk in te stellen
Na meer dan 20 jaar op gas gekookt te hebben, kozen we nu voor inductie, eerlijk, het was wennen, de eerste gebakken eitjes waren zwart, echter na slechts enkele dagen waren we helemaal gewend en staan we nog altijd versteld van het gemak van deze kookplaat, we zijn er dik tevreden mee. Siemens ik wist dat het goed was, deze is zelfs super.
Mooie 90 cm 5 pits kookplaat. Eenvoudig te bedienen. Goed te reinigen. Door de boostfunctie bijna identiek aan gas! De functie om te kijken hoe geschikt je pannen zijn voor inductie is erg handig!
Mooi design, makkelijk in gebruik en de prijs/kwaliteti verhouding is hoog.
Bij aanschaf van 4 apparaten krijg je 5 jaar volledige garantie van Siemens. Bij het plaatsen van een nieuwe keuken zit je daar zo aan dus een win-win.
Ik vind het een super kookplaat! Ruime kookplaten waardoor je de pannen goed naast of onder elkaar kan zetten. Het instellen van tijden gaat makkelijk het bedieningspaneel ziet er ook nog eens leuk uit!
De kookplaat werkt ontzettend snel en prettig. Erg fijn om op deze inductiekookplaat te koken. Doormiddel van de drie verschillende zones kan er met veel boost gekookt worden waardoor je snel een maaltijd op tafel hebt staan. Altijd op Siemens inductieplaten gekookt en ik zou niet anders willen.
Handige bediening en een prachtig ontwerp, dat geldt zeker voor deze kookplaat. De duidelijke display licht mooi rood op. Eenvoudig schoon te houden, niet onbelangrijk. Hij blijft mooi.
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
MogelijkhedenGoed
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
prijs-kwaliteit
handig in gebruik
mooi design en display
eenvoudig schoon te maken en houden
Minpunten
breed model, heeft ook een bredere afzuiger nodig.
Grote kookplaat, mooi design. In het middenstuk kan een grote pan op. Ideaal voor mijn couscouspan! De kookplaat is gebruiksvriendelijk en de warmtebron is super, zeker met de "boostfunctie."
Overgestapt van keramisch naar inductie en dit is een wereld van verschil. de kookplaat is makkelijk te bedienen, erg luxe, voedsel snel warm en heel makkelijk schoon te maken.
Goede zichtbare kookzones met ruimte voor grote pannen naast elkaar.
Zeer makkelijkschoon te maken.
Plaat is kindvriendelijk omdat de kookzones je niet kunnen branden omdat ze zeer snel afkoelen.
Gebruiksvriendelijk dmv de tiptoetsen en grote cijfers.
Inbouw:
Duidelijke tekening en montage instructie waardoor makkelijk in te bouwen en aan te sluiten kookplaat.
Gebruik:
Na een paar dagen de kookplaat te hebben gebruikt is de eerste indruk dat we een goede keus hebben gemaakt.
De bediening is eenvoudig en wat een verademing qua gebruiksgemak t.o.v. de defect geraakte (smeulende) Whirlpool keramische kookplaat.
Nadat kookplaat binnen was, meteen zelf geinstalleerd. (je moet wel een beetje handig zijn en weten wat voor aansluiting je hebt). Simpele en overzichtelijke bediening. Werkt prima.
Nieuwe Bruynzeel keuken met 3x Siemens apparatuur. Kookplaat geeft vaker E. Vaatwasser al interne lekkage gehad en Stoomoven ook al 2x lekkage gehad en nog niet opgelost.
mooie inductieplaat met grote zones en hoog vermogen.
Het is een mooie inductieplaat met 5 stuks zones en hoge boost vermogen.
Goed te onderhouden. Dit is onze eerste inductie kookplaat en het bevalt erg goed.
Inductie koken is 10x beter dan keramisch. We hebben onze keramische kookplaat vervangen door inductie koken. Het verwarmt veel sneller en is makkelijker schoon te maken.
De kookplaat is zeer snel, en zeer precies in te stellen qua power. Na twee keer koken heb je alles al door! Door de grootte van de plaat staan meerdere pannen met lange steel of grote handvaten elkaar niet in de weg.
Mooie en grote koopplaat. Deze is eenvoudig te bedienen. Hij bestaat uit vijf kookzones. De kookplaat heeft veel mogelijkheden en is makkelijk schoon te houden
Ik heb gekozen voor een Siemens inductie kookplaat omdat het een zeer goede kwaliteit is tegen een zeer gunstige prijs en nog een groot pluspunt is het bedieningsgemak !! Zeer goede indeling van de kookvlakken en het geweldige grote vlak in het midden.
Dit product heeft een prachtug design, is erg gemakkelijk te instaleren en is erg gemakkelijk om mee te koken.
Ook de snelheid van de kookzones is geweldig.
Schoonmaken is ook erg makkelijk omdat het geheel exact vlak is.
IN conclusie een aanrader voor iedere keuken.
Zijn zeer tevreden over onze inductie kookplaat. Eenvoudig te bedienen en toch vele snufjes. De touch-sliders werken eenvoudiger dan de voorgaande kookplaat die omhoog of omlaag schakelde door middel van herhaaldelijk drukken op de desbetreffende toets.