Philips HD7865/60 - Koffiezetapparaten

Philips HD7865/60
Philips HD7865/60
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 63 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HD7865/60 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

nlajast08-02-2017

Goede senseo machine met mooi design

Prima senseo machine met leuk design. Koffie smaakt zeer lekker en is goed op temperatuur. De machine en snel op temperatuur zodat je niet lang hoeft te wachten alvorens koffie te maken. De pads passen goed in de pashouder doordat de houders mooi diep zijn en niet verschuiven tijdens het sluiten van de deksel. De machine heeft een mooi design en door de hoogglans zeer gemakkelijk schoon te maken. Wel mist ik een indicatielampje wanneer het tijd is om deze te ontkalken. Ik houdt dit nu bij op dit op de kalender te schrijven daar ik dit anders snel zou vergeten.
Pluspunten
  • Mooi Design
  • Grote waterreservoir
  • Lekkere smaak koffie
Minpunten
  • Indicatielamp voor ontkalken
Mc08-02-2017

Mooi design en lekkere koffie

Senseo Quadrante is mooi vormgegeven en erg praktisch in het gebruik. Koffie smaakt duidelijk beter ten op zichte van vorige apparaat.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Mooi vormgegeven
  • Pads blijven goed op hun plaats
Toystore08-02-2017

Mooi design met een lekker kopje koffie

De Senseo Quadrante is voor mij een apparaat met een mooi design. Het gemak om snel een kopje koffie te drinken die ook nog eens lekker smaakt is helemaal top!
grbn198107-02-2017

Goed apparaat

Een lekkere kop koffie in een minuut klaar. Stil apparaat. Een ruime tank voorhet water zodat je niet na 4 kopjes al moet bijvullen. Ik raad deze aan.
Pluspunten
  • Stil
  • Snel een kop koffie
Twotimes196407-02-2017

Prima koffie die goed van smaak is

Als Senseo gebruikers van het eerste uur zijn we buitengewoon te spreken over deze vernieuwde Senseo. De koffie is prima van smaak en goed heet. Het Design had wellicht wat meer update kunnen zijn maar dit doet niets af van de smaak van de koffie.
Pluspunten
  • Lekkere smaakvolle koffie
Minpunten
  • Achterhaald design
CinTK07-02-2017

Mooie design en heerlijke koffie

Allereerst een mooi design. Een groot pluspunt is dat het lekbakje verstelbaar is waardoor je er ook hoge glazen onder kan plaatsen voor bv latte macchiato. Nog een groot pluspunt ten opzichte van het eerste model senseo is dat het water goed over de koffiepad verdeeld wordt en de koffie nog lekkerder smaakt. En dat er geen water meer blijft staan op het padje. De quadrante geeft ook goede warme koffie.
Pluspunten
  • Verstelbaar lekbakje
  • Water wordt beter over het koffiepadje verdeeld
Lucia6407-02-2017

Mooi design. Koffie vol van smaak

Mooi design. Ik moest wel even wennen aan het plaatsen van het waterreservoir. Koffie smaakt voller dan bij mijn vorige apparaat
AcesHigh07-02-2017

Lekkere koffie voor een vriendelijke prijs

Lekkere koffie, wat we eigenlijk wel gewend zijn van een Senseo maar dan net wat beter dan de oudere Senseo apparaten. Je merkt het verschil door de koffieboosttechnologie; waarbij het water via 45 punten over de koffie wordt verspreid ipv 5. Ik zeg niet dat de Senseo de beste koffie zet, zeker niet. Het formaat van de machine is perfect ontworpen. Ik heb niet zo'n grote keuken maar hij staat niet in de weg en is qua design niet saai te noemen, springt lekker in het oog. Nadelen; ik vind het snoer erg kort ; de behuizing voelt goedkoop en fragiel, wel lekker licht dus makkelijk te verplaatsen. Aangezien ik houd van een sterke bak koffie zou het onlangs wel handig zijn als je de sterkte (makkelijk) kan instellen maar helaas. Al met al een prima apparaat voor een mooie prijs.
Pluspunten
  • Formaat
  • Prijs
  • Temperatuur
Minpunten
  • Kort snoer
  • Voelt fragiel
  • koffiesterkte niet instelbaar
PaulineArnhem07-02-2017

Lekkere volle koffie smaak

Geeft een lekkere volle koffiesmaak met een mooie schuimlaag. Een hele verbetering ten opzichten van mijn "oude" Senceo. Prettig dat het apparaat een half uur aan kan blijven staan omdat ik dan meestal een tweede bak neem en geen extra opwarm tijd kwijt ben. Na een half uur schakelt het apparaat zichzelf uit, wel zo veilig. Mooi design.
Pluspunten
  • Lekkere volle koffiesmaak
  • mooie schuimlaag
  • prachtig design
Minpunten
  • Nog geen extra groot waterreservoir verkrijgbaar
Wendy4607-02-2017

Mooi design.

Wauw wat een mooie vormgeving, doordat hij het water beter door de koffiepad laat lopen komt de koffiesmaak veel beter tot zijn recht, ook het crème laagje lijkt dikker te zijn en ook is de koffie lekker heet. Wat ik zelf erg handig vind is dat het lekbakje in hoogte verstelbaar is waardoor het dus niet spetterd.
Pluspunten
  • Hete koffie
  • Vol van smaak
  • Lekker cremelaagje.
Minpunten
  • geeft niet aan of hij ontkalkt moet worden
Annet07-02-2017

Mooi apparaat waar heerlijke koffie uitkomt!

Gebruiksvriendelijk apparaat, makkelijk bij te vullen, koffie is erg lekker en goed warm! Handig in 3 verschillende standen te zetten voor verschillende formaten kopjes!
SDWasabi07-02-2017

Aangenaam verrast

Dit product heeft mij zeker verrast tov de oudere modellen. Smaak/aroma vind ik veel beter. Smaak is persoonlijk afhankelijk welk merk, smaak je gebruikt natuurlijk.
Pluspunten
  • smaak/aroma
  • design
  • onderhoud
  • gebruiksgemak
Minpunten
  • water mag iets heter
  • iets te kort stroomsnoer
Koren07-02-2017

Gebruiksvriendelijk product

Gemakkelijk in gebruik met name de inkeeping bij het waterreservoir deze kunt je daardoor gemakkelijk vastpakken. Koffie smaakt prima. Mooi design.
Pluspunten
  • Waterreservoir