Philips Quadrante HD7865 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
koffiepadsysteem
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 72 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hummer66 08-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact, makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Een zeer fijn apparaat dat snel warm is en lekkere koffie zet. Het water is makkelijk bij te vullen en de onderdelen kunnen in de vaatwasser

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Snel op temperatuur
  • Zeer lekkere koffie

Minpunten

  • Nog niets
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

durdawwer 19-02-2017
  • Product paar weken in bezit

de philips senseo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
geweldig apparaat de koffie is zeer verbeterd tegen over de andere versie ,mensen die van koffie houden raad ik dit apparaat aan ,
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald1980 14-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Senseo Quadrante

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had nog de oude Senseo apparaat, ik heb van beide een kopje gezet. Crema laagje van de nieuwe veel mooier, de smaak (zelfde senseopads) veel krachtiger!
Over het algemeen heel enthousiast over de nieuwste Senseo Quadrante.
Ook familie/vrienden vinden de koffie heerlijk!
Vormgeving: erg mooi de Quadrante

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Heerlijke koffie
  • Binnen anderhalf minuut heerlijk kopje koffie
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van der Poel 05-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Maakt heerlijk kopje koffie vergeleken bij onze oude Senseo.
Had al een Nespresso staan maar mijn vrouw wilde nog een Senseo erbij vanwege de prijzige Nespresso cupjes.
Nu drink ik dus ook alweer tig weken Senseo koffie uit deze machine.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Handig water reservoir aan de zijkant

Minpunten

  • Pff zou het niet weten!
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo1969 23-07-2017

Doet prima wat ie moet doen!

Algemene score

10,0
Na 5 dagen in gebruik te hebben mag ik zeggen dat het een mooi fijn apparaat is. Wel merk ik dat ook het merk koffiepads echt verschil maakt..... Duurder merk geeft mijns inziens een lekkerder bakkie koffie
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

joop42 08-07-2018

Op moment functionert hij goed

Algemene score

8,0
Nu zijn wij er tevreden over maar we zijn benieuwd hoe lang deze senseo het volhoud want langer dan twee jaar gaan ze niet dan zijn ze stuk of gaan lekken!
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marimol 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keus

Algemene score

10,0
Toen de Senseo uitkwam hebben we er uit nieuwsgierigheid een gekocht omdat je zo handig voor een persoon koffie mee zet. Meteen enthousiast. Dit is inmiddels onze derde en deze keer een vierkante. De compactheid is super handig. Ook de verstelbare hoogte van het plateau waarop het kopje staat, zodat het veel minder spettert. Koffie is goed heet en heeft een prima crème laagje.

Pluspunten

  • Compact
  • Verstelbare hoogte plateau
  • Koffie goed heet
  • Waterreservoir voor 6 kopjes

Minpunten

  • Koffiesterkte niet aanpasbaar
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cezeten 20-12-2017

Fijn apparaat.lekker bakkie

Algemene score

6,0
Had een original oranje , na circa 12 jaar begon die wat te lekken en werd wat groezelig.
Nu wilde ik compacter model, goede keuze deze witte quadrante. Grotere watertank is ook praktisch!
Gebruikt exemplaar v marktpl, vorige eigenaar was naar een switch gegaan.
Vind deze witte quadrante persoonlijk mooier dan de huidige, omdat deze volledig wit is , dat zwarte deel bij de huidige quadrante vind ik niet heel mooi.
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Vandenbj 25-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat tegenvallende avontuurtjes met andere merken koffiepadapparaten toch maar weer gekozen voor de Senseo Quadrant. Mijn 2e dus in 5 jaar. Andere apparaten zijn vaak lastig qua ontkalkingsprocedure en geven wisselende kwaliteit, temperatuur en hoeveelheid koffie. Ik heb maar weer gekozen voor de goedkoopste uitvoering, het basismodel zeg maar. Samen met de Senseo pad een prima mok koffie!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Constante kwaliteit koffie
  • Vraagt weinig onderhoud

Minpunten

  • Gevoelig voor lekkage waterreservoir
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Flow86 14-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Maakt verwachting waar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zeer fijn en handig koffiezet-apparaat om snel een kopje koffie te kunnen drinken! Het design en gebruiksgemak is een aanwinst voor in de keuken. Opvallend is de constante krachtige smaak van elke kop koffie in verhouding tot oudere Senseo modellen. Dat is een behoorlijk verbeterpunt! Hou zelf van krachtige koffie; met de Senseo espresso pads levert dit een prima combi!

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid

Minpunten

  • Alleen rechts waterreservoir
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tomastomas 13-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit apparaat geeft een snel en heet kopje koffie. Het waterreservoir is ook groter en makkelijker uit te nemen dan bij het voorgaande model. Enige nadeel is dat de hoeveelheid per kopje niet ingesteld kan worden.

Pluspunten

  • Snel
  • Hete koffie
  • Groot reservoir

Minpunten

  • Hoeveelheid koffie niet instelbaar
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk430 03-09-2018

Prima koffiezetter

Algemene score

8,0
Is de vervanger van de vorige Senseo welke precies de zelfde type is en na 10 jaar aan vervanging toe was!
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Cozy59 27-07-2018

Toppertje

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven machine, die doet wat je verwacht namelijk een lekkere bak Senseo maken. Gemakkelijk met ruim waterreservoir en een sieraad in elke keuken. Jammer alleen dat het waarschuwingslampje voor het ontkalken ontbreekt. Voor de rest top en nu natuurlijk nog een ding afwachten ……. de levensduur.
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nick vd V 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Philips Senseo HD7865/60 is een mooi ontworpen machine en zeer gebruiksvriendelijk. Door zijn compacte formaat neemt hij minder ruimte in beslag dan de reguliere senseo apparaten. Omdat ook nog eens een mooie look heeft maf hij gezien worden. Snelle kook tijd van het water en muisstil. En de koffie smaakt nog beter.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snelheid en stil
  • Verstelbaar lekbakje
  • Pad filter geïntegreerd

Minpunten

  • Het waterreservoir is ongelukkig hanteerbaar
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilko 10-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Philips Quadrante HD7865

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een mooi vierkant koffiezetapparaat Ik ben de heel erg tevreden mee Ik heb hem al 10 jaar Ik heb 5 jaar geleden nieuwe gekocht maar ik ben er tevreden mee kan ook een hele grote kop koffie mee gezet worden Ik gebruik meestal dus dan stand 2 met 2 koffiepads een minpuntje is dat het twee pijltjes op het waterreservoir zitten een witte en een zwarte Die moeten precies boven elkaar staan anders komt er geen water in je Senseo apparaat

Pluspunten

  • Het model vind ik mooi de anderen zijn zo saai
  • Ik geniet er elke dag van

Minpunten

  • Foutmelding waterreservoir
  • Ik heb gehoord dat dit model gaat verdwijnen
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Senseogenieter 22-12-2017

Mooi apparaat en snel koffie.

Algemene score

10,0
Heel goed, dit is mijn 2e quadrant; de eerste heeft het heel lang gedaan.
Deze is sneller op temperatuur.
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nathalie79 13-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Smaakvolle koffie op gebruiksvriendelijke wijze

Algemene score

8,0
45 gaatjes maken het verschil; de koffie is ten opzichte van machines met 5 gaatjes zeker een stuk beter en smaakvoller. De cremalaag lijkt ook wat rijker en voller. De machine is bijzonder prettig is gebruik, maar voelt wel een beetje als speelgoed aan. Dat doet overigens niets af aan het gebruiksgemak; het waterreservoir is mooi verborgen in de machine, maar wel heel eenvoudig af te nemen en te vullen. Ook de padhouders zijn verborgen bij gebruik, waardoor de Quadrante mooi strak oogt. Er kan gekozen worden uit een zwarte, witte of rode variant, waarbij mijn keuze viel op de dieprode; de machine springt op een zeer stijlvolle manier er nu uit op mijn keukenblad. Hele fijne Senseo, goede koffie en een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Aanrader.

Pluspunten

  • mooi design
  • zeer gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • voelt een beetje speelgoedachtig aan
  • cremalaagje lijkt wat voller dan voorheen
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nathanja 13-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Senseo quadrant

Algemene score

7,0
ik vind de smaak van de koffie tegen vallen vergeleken met de oudere Senseo.
met verschillende merken koffie pads geprobeerd het de smaakt blijven wij waterig vinden.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jess 13-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg mooi producht! Werkt naar behoren.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een erg mooi product! De maat is precies goed en past mooi op het aanrecht. Hij warmt snel op en de koffie is vol van smaak. Doordat er meer gaatjes inzitten merk je dat er een heerlijke schuimlaag op komt. Ik ben heel erg tevreden over het apparaat.

Pluspunten

  • juiste maat
  • perfecte temperatuur
  • heerlijke schuimlaag
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ochtendmens 12-02-2017

Prijs kwaliteit

Algemene score

8,0
Je krijgt wat het waard is. Een luchtige schuimlaag en een heerlijke koffie met de perfecte aroma. Het product heeft zich bewezen en is zeker een aanrader. Binnen een minuut heerlijk warme koffie. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Quadrante HD7865
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews