L'OR LM9012/60

L'OR LM9012/60

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 75,34Bekijk alle aanbieders
Tom van der Aart23-10-2023

Koffieplezier met de L'OR Barista: Proeven en Genieten

De L'OR Barista koffiemachine heeft de afgelopen twee weken een prominente plaats in mijn keuken ingenomen, en ik ben overwegend tevreden over mijn ervaring met dit apparaat. Het gebruiksgemak van deze veelzijdige koffiemachine met automatische start- en stopfuncties maakt het een aantrekkelijke keuze voor koffieliefhebbers. De kleinste instelling levert een intense espresso, de middelste hoeveelheid een dubbele espresso en de grootste instelling een royale kop koffie. Het bijvullen van water in de machine is eenvoudig en het ruime waterreservoir zorgt ervoor dat je niet vaak hoeft bij te vullen. Wat ik bijzonder handig vind, is dat je met XL cups dankzij de twee vulmonden twee kopjes koffie tegelijkertijd kunt zetten, zonder dat je hiervoor een aparte knop hoeft in te drukken. Dit bespaart tijd en moeite, vooral als je bezoek hebt. Een kleine kanttekening is dat de koffie uit de L'OR Barista weliswaar smaakvol is, maar dat de temperatuur iets hoger zou mogen zijn. Als je van zeer hete koffie houdt, kan dit een punt van zorg zijn. Ondanks dit minpuntje, is de smaak van de koffie nog steeds bevredigend en komen de aroma's goed tot hun recht.
Pluspunten
  • Verschillende hoeveelheden
  • Twee vulmonden
  • Automatisch aan/uit
Minpunten
  • Niet heet, wel warm