De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRc 4120 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mijn vorige inbouwkoelkast was ook een Liebherr koelkast. Een goed product en 22 jaar in gebruik gehad. Daarom in vertrouwen weer gekozen voor een Liebherr inbouwkoelkast. Goed geholpen bij Meijer Expert in St. Annaparochie.
Na 15 tijd voor een nieuwe koelkast, dit hadden we eerder moeten doen.
Wat een fijne koelkast, prettige indeling (die eenvoudig aan te passen is), stevige materialen, makkelijk schoon te maken en soft close deur. De la is groot en houdt de groente goed vers.
Ik heb mijn oude koelkast vervangen door een nieuwe zuinigere koelkast. Mijn oude koelkast (19+ jaar oud) verbruikte gemiddeld 0,45 kW per 24 uur. Deze koelkast gebruikt slechts 0,07 kW. De kwaliteit en bijgeleverde accessoires rechtvaardigen wat mij betreft de hogere prijs t.o.v. andere koelkasten.
Mooie koelkast waarop de sleepdeur omgezet is naar deur op deur. Top!
Verder een softclose deur, wat heeeeel fijn is. Indeling nog even zoeken wat het handigst is.
Ik heb de Liebherr koelkast gekocht vanwege de uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Liebherr staat bekend om zijn innovatieve technologieën, zoals energiezuinige koelprestaties en een lange levensduur. Daarnaast bieden ze slimme indelingen en gebruiksgemak, zoals verstelbare plateaus en geavanceerde koelsystemen, waardoor ik zeker ben dat mijn etenswaren langer vers blijven.
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
Fijne koelkast.
Helaas heeft ie minder inhoud door enerzijds de biofresh-la (minder plek in deur) en anderzijds de dikkere isolatie, hij is echt ondieper dan z’n voorganger.
Mooie gasveer voor sluiting.
Ruime koelkast met handige indeling en duidelijke temperatuuraanduiding. Zodra de koelkastdeur te lang open staat, begint het licht te knipperen en klinkt er een zacht alarm; erg duurzaam!
De koelkast is mooi ingericht. Het display is duidelijk en de bediening niet moeilijk. De koelkast was gemakkelijk in te bouwen.
We zijn er erg tevreden mee.
Prachtige ruime koelkast, met een super fresh lade.
Deur sluit automatisch door gasdrukveer, geweldig!
Wat ook mooi is de tweede lade voor bijvoorbeeld de boter en vleeswaren.
Nog niet zo lang in mijn bezit, maar nu al zeer tevreden over de ruimte, het geluid en het bedieningsgemak.
Een zeer efficiënte indeling en de mogelijkheden om alles naar eigen wens aan te passen.
Een super apparaat.